15 hozzászólás a “És ott a BM” bejegyzéshez

  1. Unalmas már a sok minimalista poszter. 1-2 még oké főleg a Star Warsos. De ez kifejezetten rossz.

  2. Nem is az, hogy ezek rosszak, de 3 naponta valamelyik művész kiad egy ilyen minimalista kollekciót. Már falra mászok tőlük, főleg, hogy tök ugyanaz a koncept, egy kaptafára megy mind.

  3. Én tervezőgrafikus vagyok, és értem a szándékot, miért gyártanak ilyen retrós, minimalista posztereket.
    Ugyanakkor ez a “művész”, aki fellelkesülve legyártott vagy 40 képet, nem gyártott semmi értéket. A plakátok fantáziátlanok, nincsenek eléggé átgondolva, és gyér a humoruk. Lehet ezt jól is csinálni, legjobb példa a star warsos plakát. Abban bizonyos, hogy sok óra gondolkozás, vázlatolás előzte meg a kész terméket.
    Itt csak gondol egyet, bekapcsolja az adobe illustratort, és 20 perc múlva már tölti is fel ezt a szemetet a blogjára.

  4. Akkor “csak” 20 percet dolgozott vele. És?
    Elég ötletes ahhoz, hogy a filmre jellemző motívumokat mutassa be. Mi mást kellene még egy poszternek nyújtania?

  5. szerintem jók a poszterek, nekem ötletesek,a megvalósítás persze egyszerű,de ez a lényeg nekem…de mindegy,senki nem kényszerít senkit,hogy ezeket nézegesse

  6. Bástya: ez simán ötletes, és van még pár ami jól sikerült, akkor is, ha összesítve a bénábbak vannak többségben nála

  7. Ennél randább rosszabb csunyább megjelenítést még életemben nem láttam. Poszterben a minimál dizájn egy rakás nulla, egy lepkefingnyit nem érnek.Egyik sem tetszett. Plakát legyen érdeklődésfelkeltő, jó minőségi módon csícsás, én azt szeretem. Ez semmi.

  8. StormshadoW:
    ez is egy stílus a sok közül…a minimalizmus is tud figyelemfelkeltő lenni,sőt,sokkal érdekesebb tud lenni,mint egy átlag poszter pl.egy szereplőről.IMO

  9. Nem tudom mi bajuk van azoknak, akiknek nem tetszik. Szerintem a nagy része jól sikerült, egy párat meg nem értettem, mert nem láttam a filmet. Meg nem az a lényeg, hogy 20 percig vagy 1 hónapig szöszöl vele, ha jó a végeredmény. Itt van 1-2 olyan, ami simán jól mutatna a falon. Nem akartam kötözködni, csak nem értem, hogy miért kell ilyen csúnyán lehúzni valamit, ami nem tetszik.

  10. Ne bántsátok őket, szerintem a leszólók fele nem érti, már azt sem, hogy ebben a plakátban mi a lényeg..

  11. Nem az előállítás idején van a hangsúly, hanem hogy már fantáziátlan, sorozat gyártott ez is. Van pl a hapeknak az Indiana Jones 2höz egy plakátja, függőhíd, és egy olló. Nagyon rossz. El lehet mondani egy filmet egy két motívummal, de ezek nincsenek jól kitalálva. A vissza a jövőbe sorozata is nagyon uncsi.

  12. Nekem sem jönnek be. Az elején (időrendben a végén) vannak jók, látszik a fejlődés, de az egész egy kaptafára épül. Filmcím és valahol egy “jellemző” ábra, van ahol az sem. Lehetne mondani, hogy ez a minimalizmus lényege, de… nem az.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.