The Prodigies-előzetes

A franciák így pusztítanak 3D CGi-ben. Fiatalok akik a világ pusztulását okozhatják, látványos lassítások és pár évvel lemaradt kidolgozás.

Muse: Exogenesis Symphony: Part 1

24 hozzászólás a “The Prodigies-előzetes” bejegyzéshez

  1. Pár évvel? A játékok néztek így ki 10 éve. xD
    Ez kapásból bukás. Nem is értem, hogy mit keres a Warner Bros. logója az elején.

  2. Hát ez szörnyű volt…. Lehet hogy sikerül az “Adéle és a múmiák rejtélye” szint alá süllyedni… na de nem baj majd az Asterix-el majd javíthatnak a franciák.

  3. A grafika gagyi, de a lassítás nekem nagyon bejött, amikor repül minden…. Bullet-time fan vagyok, talán ez az oka és nem érdekel ilyenkor, hogy mi történik, meg mien a grafika, csak a lassítás magában és az sztem állat. :)

  4. Csak nekem ugrott be a MAx Payne? Lehet h a grafika művészi értéket hordoz de nekem nem jött be. vagy a költségvetés ennyire kicsi?

  5. Hát ez így elég érdektelen. Még ha a Mátrix és a Heroes között jött volna ki talán, de így….

  6. olyan mintha a half-life 2 gary’s modjával csinálták volna az egészet. még pár karakter is hasonlít, az autóborításosnál pont mintha heavy lenne ott

  7. Legalább egy angol feliratot tolhattak volna alá. A képi világ megfelelő lenne nekem, de eddig semmi se volt, ami miatt megnézném.

  8. Gondolom a WB-nek is van ilyen kezdő tehetségeket felkaroló programja. Lehet, hogy azért.

  9. Hát a grafika az teljesen mirrors edge,még a színek is arra emlékeztettek. Nem tudom mi bajotok vele, ez egy teaser, a rango teasere még ennyit se mutatott.

  10. Évekkel? Vagy másfél évtizeddel. Ez a grafika legfeljebb akkor lenne jó, ha átraknák cell shadingbe.
    Az alapötletben viszont lenne potenciál, de csak akkor, ha a kölyköknek valóban elcseszett múltat kreálnak, és nem csak amolyan „brühühü meghalt a hörcsögöm ezért most lerombolok egy nagyvárost” szintűt.

  11. Nekem ez valamiért a GTA4, a Prototype, a Max Payne és a Breaking the Habit klipjének a keveréke. A grafika meg tényleg elég ergya..

  12. Nekem teljesen bejön a látottak alapján.

    Az, hogy nem az új divat-CGI van használva, meg külön öröm. Kezd úgyis elegem lenni az egy kaptafára készült animációs filmekből.

  13. Akár watchmen, akár nem, a zene jó alatta, mindenképp nézős, remélve, h a történet jó lesz (bár már a francia filmek sem a régiek)

  14. „Ez a videó már nem érhető el a Warner Bros. Entertainment Inc szerzői jogi követelései miatt.”

    Mi van? Valamelyik frissen végzett közgázos kimutatta nekik, hogy az ingyen reklámok csökken a bevétel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.