Kié legyen az Iron Man 3?

Ez a kérdés, ami a Marvel stúdióban is sokszor felmerülhetett, hiszen Jon Favreau hiába nem tökéletes rendező, az Iron Man 1-2 bizony nagyon durván hozott a pénztáraknál. A fejesek nem maradhattak a bevált receptnél a folytatásra, hiszen “Michael Bay és a TF3” esetét nem tudták megismételni, anyagilag sem akarhattak annyit letenni az asztalra, így Favreau távozott ugye. Ez már régi hír.

A friss az, hogy a maradarak és a csiripelésük Shane Black nevét kapta fel író-rendező szerepre. Ezért is kap külön hírt, hiszen Black hozott már nekünk Kiss Kiss Bang Bang-et, na meg a jobb Halálos fegyverekhez és az Utolsó cserkészhez is köze van. Ohhoho. Ha tényleg őt fogadják fel, akkor örömtüzeket gyújtunk?

human
írta
2011. 02. 10. 08:22
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Kié legyen az Iron Man 3?” bejegyzéshez

 1. Lehet tévedek, de most már sietni kéne ezzel az Vasember 3mal, mert közeledik az Avangers, azt szerintem jobb lenne előtte mindent letudni. Mondjuk őszintén megvallva az se zavarna, ha nem lenne több rész, nehogy a végén elcsesszék valami Pókember3as szintű történettel.

 2. Alapból nem bánom a cserét, az első rész után a 2. óriási csalódás volt. És ha tényleg Shane Black jön… oh boi!!!

 3. Sajnálom, hogy nem Favreau rendezi a 3.-at, szerintem a 2. sem volt rossz. De Shane Black is jó, csak ne járjunk úgy, mint az X-Men 3.-mal, ami szintén okés volt, csak érezhetően más.

 4. Szerintem nem volt olyan rossz ez az IM2, kicsit lassabb volt a lendülete, de szerintem élvezhető volt. Tony karakter fejlődése különösen tetszett. Poénok néha túlzóak voltak, főleg ott, ahol a rendező/Faverau/sofőr minden negyed órában villogott az irtó vicces fejével.

 5. Az Ironman 2 végeredményében nem olyan lett mint amilyennek Fuvreau akarta, tudtommal. De ha tényleg Shane Black lesz a rendező akkor nagyon nem bánom, hogy Fuvreau kiszállt!

 6. A második nem volt azért olyan rossz, de ez jó csere lenne, szóval igen: gyújtunk örömtüzet :D

 7. hát, ha jó film lesz, akkor tökéletesen mindegy nekem, hogy ki rendezi.
  Az viszont már nem, hogy ki lesz a főgonosz.
  Crimson Dynamo? :)
  Zsíííííír lenne… :D

 8. a második rész gyengesége után annyira nem érdekel a folytatás, de ez a shane black dolog abszolút pozítivum, mégha nem is szeretem a rendezőcseréket; más egy hónapja néztem meg a beverly hills-i zsrau 1-2t és mennyire faja lett volna ha ő írta és rendezte volna a 3. részt, kicsit elkalandoztam, a lényeg h ez jó hír

 9. Nekem tetszett a kettő is (de nem annyira mint az egy). Blacket szivesen látnám rendezőként.

 10. Shane Black és Downey? Az nem sülhet el rosszul. Bár én Favreau-t is kedvelem mint rendezőt, meg mint kom-színészt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.