6 hozzászólás a “Magneto és a Logo” bejegyzéshez

 1. Eddig nem rossz, kíváncsi leszek, hogy vajon a sztori egy epizódos, vagy folytatásos lesz.
  Amúgy a harmadik rész elején, ahol Jean Greayt megtalálják Csárszék, ott is ketten vannak jó haverokként, és ott már Csársznak nincs haja. Itt van. Vagyis vagy leborotválja, elmennek Jeanért, aztán Magneto hátba csapja egy oszloppal, vagy folytatásos lesz, és nem mennek sehova most, és a haj is marad.
  Bár ha már Magneto fején ott a bili, akkor lehet, hogy most elválnak útjaik.
  Különös egy kapcsolat az övék, két eszme oldalán állnak, de közben azért barátként is tisztelik egymást, annak ellenére, hogy Gandalf kerekesszékbe kényszerítette Csárszt.

 2. Hát igen, kérdés, hogy mennyire fog beilleszkedni az eddigi filmek világába. Mert nemcsak, hogy kopasz volt, de tolószékes is a flashbackben, ahol Magneto-val még haverok voltak. Viszont a Wolverine filmben már kopasz, de még nem tolószékes, és nemis a 20/30as éveiben van. Egyébként pedig ez a Magneto kép az első olyan anyag, ami alapján azt mondom, hogy ez akár még nézhető is lehet, de sajnos a többi.

 3. Eddig messze ez a legjobb kép.

  Szerintem a Wolverine filmben történteket, mindenki, aki a jövőben X-men filmeket fog csinálni figyelmen kívül fogja hagyni, annyi hülyeség volt bennük.:D

  Az megint más kérdés, hogy szerintem az X3-at is el kéne felejteni mert amit a Sötét Főnix sztoriszállal műveltek… jobb esetben is megkérdőjelezhető színvonalú.

 4. Borzasztóak voltak az eddigi képek is, mint valami rossz paródia. Epic Movie színvonal jut eszembe róla. Maximálisan hiteltelenül kinéző karakterek, 0 hatvanas évek feeling.

 5. Tévedés, darkimortal, hogy tolószékes volt az X3ban, ott pont hogy sétált Magneto mellett a szép mercedesből kiszállva.
  | Lásd: googleképek–> young xavier x men 3 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.