Two Weeks: Uncharted, Back Roads, Annie, Glee, Fishes, Dept, Cage, Verhoeven, Ballard, Bale, Zombies, Whedon, Million Dollar, Sn

David O. Russell (The Fighter) azt mondja, hogy nehéz az Oscar kampány közepén forgatókönyvet írni, de olyasmi családdinamikát szeretne az Unchartedbe mint amilyen a Fighterben volt, csak épp elvekkel rendelkező bűnözőkkel, kicsi Sopranos fűszerrel. Ehhez még hozzátette, hogy csak akkor készíti el, ha tényleg jó film lehet szerinte, mert kedveli a játékot, a gyerekei meg imádják.

Adrian Lyne rég rendezett filmet, szóval most biztos ami biztos egy sikerkönyvhöz nyúl, a Back Roadshoz. Egy olyan fiút fog alakítani benne Andrew Garfield (Pókember), aki kénytelen a húgait egyedül nevelni, miközben a szomszédban lakó Jennifer Gardnerrel viszonyt folytat.

Sebastian Silva (The Maid) új filmjében való főszerephez Michael Cera megtanul spanyolul.

Valószínűleg Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee) fogja rendezni a már említett Annie-feldolgozást, amit Will Smith gründolt a lányának.

Rooney Mara lesz a főszereplője Emanuel And The Truth About Fishes c. műnek, amiben a főhősnő megszállotja lesz a szomszédba költözött asszonynak, mivel az kísértetiesen hasonlít halott anyjára.

A Miramax bezárása miatt a The Dept jó sok időre eltelt, de úgy néz ki végre be fogják mutatni. Augusztus vége a kitűzött idő. Aki nem emlékszik, annak itt a 9 hónapja látott trailer. Sam Worthington villant benne, nem aazt.

Cage haja az évek során, ezzel szakítjuk meg a hírfolyamot.

Paul Verhoevent most épp a The Student filmmel hozták hírbe, amiben egy 19 éves srác gyakornoki állást vállal, aztán be a főnök feleségét, Hale Berryt. Megértem.

J.G. Ballard Concrete Islandját dolgozhatja fel legközelebb a Brad Anderson & Christian Bale-páros. Közösen dolgoztak a Machinisten, szóval nem csak Ballard miatt lehet város a film.

A Pride and Prejudice and Zombies csak nem pusztul el (nem lőtték fejbe biztos), mármint a filmváltozat, most épp Craig Gillespie (Lars and the Real Girl) került a rendezői szék közelébe. A körmünket rágjuk mi lesz. A könyvről itt olvashattok.

Nagyon úgy néz ki, hogy a The Cabin in the Woods (írta Joss Whedon) is forgalmazásra kerülhet végre.

Tom McCarthy fogja írni a Million Dollar Arm forgatókönyvét. Rendező még nincs, de egy olyan basbeall ügynökről szól, aki reality showban talált kivételes pitcher tehetségeket.

Film készül a Snuff-ból. Még messze vannak a tényleges képkockáktól, de Daryl Hannah fogja alakítani a kiöregedett pornsztárt, aki 600 pasival akar rekordot dönteni. Mármint egyszerre, gruppent. Chuck Palahniuk (Fight Club) regénye nyomán.

A Little Miss Sunshine rendezői végre előbújnak: Jonathan Dayton és Valerie Faris új filmet hoz tető alá He Loves Me címmel. Esélyük sincs, hogy ugyanakkora siker legyen. A főszereplő megakadt az írásban, erre azt a tanácsot kapja, hogy írjon egy olyan nőnek, aki szerinte szeretné. A folytatás sejthető.

Az is lehet, hogy Lindsay Lohan lesz Ursa az új Superman-filmben.

A Clash of the Titans folytatását jelenleg Wrath of the Titansnak hívják és Rosmund Pike kapott benne szerepet.

A Coen tesók több forgatókönyvön is dolgoznak, amik közül az egyik egy horror. Érdekes húzás lenne tőlük mostanában.

14 hozzászólás a “Two Weeks: Uncharted, Back Roads, Annie, Glee, Fishes, Dept, Cage, Verhoeven, Ballard, Bale, Zombies, Whedon, Million Dollar, Sn” bejegyzéshez

 1. Bocsi, ezzel nem vagyok kepben, de nyugtassatok meg, ugye a Will Smith lanyas Annie nem az Ann zold orombol-nak a feldolgozasa lesz?

 2. Pont tegnap lattam h a Lindsay Lohan megint birosagon van lopasert es 3 evet kaphat, ugyh nem hiszem h ot bevallaljak…

 3. ÓÓÓ jeee!! Újabb Palahniuk regény feldogozás! Nagyon örülök ennek a hírnek, bár gondolom majd kb. csak 2 év múlva lesz belőle film.

  Úgy volt, hogy az Invisible Monsters című könyvét is filmre viszik, azzal a projektel mi a helyzet??

 4. Igen úgy volt. Nem tudom milyen stáduimba van/volt az elkészítés, lehet, hogy forgatókönyv se volt, de azt tudom, hogy tervezgették, hogy megfilmesítik.

 5. Amúgy egyetértek veled, hogy megfilmesíthetetlen (vagy legalábbis nagyon nehezen megfilmesíthető), ahogy Palahniuk regényeinek része.

 6. Ujabb film CP regenye alapjan?! Yeah! Ez tenyleg jo hir! :) De akkor mar Tom Sizemore is szerepet kapott elvileg, mint “Mr. 600” es Thora Birch is. Legalabbis Palahniuk Cult-os oldalan ez a hir jarja.
  Amugy en is hallottam pletykakat Invisible Monsters filmrol. Valami olyasmit is, h Jessica Bielnek szanjak a szerepet. Szerintem jo lenne… Adjak Finchernek, o megkuzd a feladattal! ;)

 7. Az Uncharted film kapcsán…

  Mi lenne, ha a már meglévő mocap-es jeleneteket újrarenderelnék 3-D-ben, meg leforgatnának néhány újat melléjük, Nolan Northékkal, így jól járnának a producerek is, a jegyárak miatt, jól járnának a rajongók is, hiszen mindenkinek ugyanaz lenne a hangja, és még ugyanúgy is nézne ki, és még a story is stimmelne, főleg ha vennék a fáradságot és elkérnék az eredeti forgatókönyvet, amit az átvezetőkhöz írtak a készítők, és jól járnának a sima mozinézők is… Időt is és pénzt is lehetne vele spórolni, és lehetne vele nagyot kaszálni… Mert ugye ami jó az jó… Vagy csak én vok naív?

 8. A Snuff filmhez annyi frissítés, hogy Daryl Hannah és Thora Birtch nem biztos, hogy benne lesznek a filmben mert, hogy el sem olvasták a forgatókönyvet, de még csak nem is hallottak róla. Viszont Tom Sizemore tutira benne van. A rendező pedig Fabien Martorell lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.