Arthur-előzetes

Ilyen lesz a klasszikus vígjáték modern változata. A gazdag család kitagadja fiát, mert az nem hajlandó elvenni a kitűzött lányt. Az elkényeztetett kölöknek mag kell találnia a saját útját. A főszerepben Russell Brand.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 02. 11. 05:42
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Arthur-előzetes” bejegyzéshez

  1. Én a mágneses résznél nyerítettem fel. :) Az nem a Terminátor 1 részéből volt? Az ugrott be róla.

  2. Na szerintem meg a nyomába sem az erdetinek. Dudley Moore nagyon adta. Ja, és a régiben alkesz volt Arthur. A 2. része meg még nagyobb volt.

  3. Nem fura hogy Russel Brand minden filmjében alkoholista/drogos/lecsúszott sztárt alakít? :D Még a St. Trinians-ban is seftelő szélhámos volt.

  4. “Nem fura hogy Russel Brand minden filmjében alkoholista/drogos/lecsúszott sztárt alakít? :D Még a St. Trinians-ban is seftelő szélhámos volt.” – Nem fura mert Russel más karaktert nem nagyon tud, szóval nem meglepő, max unalmas egy idő után.

  5. Az eredetiben az volt a jó hogy Arthur egy bolondos elkényeztetett barom volt, de szeretetre méltó. Ez a csávó azt a karakter nem tudja hozni. Akkor már inkább csinálták volna Seth Rogennel. Ezzel a bája szerintem ki van nyírva a filmnek. Hobson is egy tök jó karakter volt, Helen Mirren ok hogy nagy színésznő, de szintén nem passzol bele.

    Poénok vannak a trailerben, nem is rosszak, de vajon ellőtték e most mindet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.