Jacksonnál járt a Hobbit gárdája

A forgatást nemsokára kezdik, addig is itt a főbb szereplőkről egy kép. Nincsenek beöltözve, vagy ilyesmi, csak a színészek egy kupacban.

human
írta
2011. 02. 11. 05:28
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Jacksonnál járt a Hobbit gárdája” bejegyzéshez

 1. Elég nagy LOTR-fan vagyok, de gáz, ha Bilbón kívül egyik szereplőt sem tudom azonosítani se névre, se karakterre?:D
  Gondolom ezek nagy része majd a 13 törpöt játssza majd, ahogy számoltam, de hol van pl. a jó öreg Gandalf/Ian McKellen???

 2. Némmá, Martin Freeman! :D A Galaxis Útikalauz óta imádom a csókát, de az Igazából szerelemben is nagyon jópofa volt, vajon ő kit játszik majd?
  Amúgy én is nagyon várom már a filmet, de sajna több mint egy évet (ha nem kettőt – csúszhat is, vagy valami…) várni kell még rá… :(

 3. Christopher Lee??? Én úgy tudtam, hogy Jacksonnal olyan szinten összeveszett, hogy még a harmadik film bemutatójára se ment el.

 4. Emori: A fotón nem szerepel Christopher Lee, csak a tizenhárom törp és az a bizonyos hobbit. ;0)

  Ettől függetlenül: Mr. Lee azért annyira nem veszett össze Jacksonékkal, csak egy kicsit rosszul esett neki, hogy nem szóltak Saruman halálának a kivágásáról (csak a bővített változatba került bele).

  Legutóbb a hivatalos honlapján azt írták, hogy tárgyalnak vele A Hobbit kapcsán:
  http://christopherleeweb.com/story/sir-christopher-returns-hobbit

 5. Egy kicsit furi lesz, hogy Bilbó ugye nem öregedethetett a kalandja óta, szóval pontosan úgy kellene kinéznie, ahogy a trilógia elején :) de nem gond külön filmként kell rá gondolni…csak itt lenne már…

 6. Valójában még sokkal fiatalabbnak kéne kinéznie, mivel ha jól emlékszem a Hobbitban 50 éves, míg a Gyűrűk Ura elején a 111 éves születésnapját ünnepli :-)

 7. No igen, de a gyűrű miatt nem öregedethetett, szóval ha fiatalabbnak nem is de minimum ugyanolyannak kellene lennie :) Gandalf is mondta, hogy egy napot se öregedett….
  Mind1, attól még várjuk….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.