James Franco lehet Kaneda

Jaja, igazad van, hatalmas pletyka meg lehet meg kérdőjel meg minden, viszont az Akira feldolgozásról van szó, amibe James Francot szeretnék Kaneda szerepére megnyerni a madarak szerint.

A Book Of Eli rendezőpárosának az egyik tagja fogja végigdirigálni az Akira feldolgozását. A jelenlegi állás szerint New Manhattan lesz a helyszín, ahol Kaneda egy orvosi kísérletből menti meg a barátját. Mindezt az Iron Man és Cowboys & Aliens íróinak tollából.

human
írta
2011. 02. 12. 01:37
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “James Franco lehet Kaneda” bejegyzéshez

  1. Az Akira végére leszek kíváncsi. Ugye az eredetiben nem kicsit Epic. Iszonyú jó színészi játék kell ehhez. Az ördögien gonosz, dühös, megalázott embert és a tehetetlen bűnhődő személyt is el kell tudni majd játszani. Mikor a végén a növekvő teste összeroppantja a lányt, azt az érzelmi kitörést nehéz lesz utánozni – persze…sok CGI. Ha feldolgozás is, remélem a fő vonalon nem akarnak változtatni, hisz akkor pont a lényegét veszíti el. Az már nem Akira.

  2. Jaja, átok rájuk.

    Tehetségtelen áprilisi bolondok. Természetes, hogy a legnehezebben filmre vihető alapanyaghoz nyúlnak.

  3. Valaki mondja el, hogy miért olyan nagy szám az Akira? Pont kb. két hete láttam, és engem egyeltalán nem nyűgözött le, sőt, ahhoz képest amennyire beharangozták nekem előtte, inkább csalódás volt.
    Sokkal jobb anime filmeket láttam már, az Akira szerintem átlagos kb. minden téren.a
    Arról nem is beszélve, hogy az a nagy csata (kb. 20 perc – LoL) a vége felé a laboratóriumnál még unalmas is.

  4. elsőre wtf volt ahogy a cím után elolvastam az első mondatod. nem baj az ha feldolgoznak, én azon szerencsések közé tartozom akik ráérnek a film megnézése után csalódni (vagy nem)! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.