Jelenleg a Prometheus (korábban Alien prequel)

Úgy néz ki, hogy az 5 főbb szerepből három már végleges, vagy nagyon közel van ahhoz: Charlize Theron, Noomi Rapace, Michael Fassbender.

A baj csak az, hogy még mindig kavarnak a “mennyire Alien” kérdés körül. Scotték azt nyilatkozták, hogy felismerhető lesz benne a kedvenc szörnyünk, de valójában egy teljesen új mitológia, erre most Fassbender azt ejti el, hogy “egyértelmű kapcsolat lesz [az eredeti filmekkel]”. Meg azt, hogy egyértelműen egy univerzumban fognak játszódni.

Videó is van erről.

human
írta
2011. 02. 12. 13:20
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Jelenleg a Prometheus (korábban Alien prequel)” bejegyzéshez

  1. A közös univerzum és az egyértelmű kapcsolat nem zárja ki az új mitológiát. Mi is egy univerzumban élünk a második világháborúval, mégsem csak arról szól az élet.

  2. Szerintem annyi közös univerzum lesz csak a filmek között, hogy itt is felbukkan egy Weyland-Yutani jel a hajón meg egy tejet vérző robot :P

  3. Sztem meg Scott kezéből bármi jöhet majd, tuti látványos lesz és a hagyomány őrző, nem hinném h a Fox kapitál-neoliberális —–nak utat adva el merné baltázni az öreg a hírnevét és csak nem ő teszi a habot a tortára a frazishe végleg leigázásával. /ezen gondolkodjunk el/
    A sok huzavona után csak elvállalta a rendezést, szal még ha szar is lesz a film akkor is örülünk neki és Alien5 lesz.

    Predator sorozatra jött az uj predator mozi – ha minőséget nézzük és párhuzamot vonunk, ettől csak jobb lehet majd az Alien, Scott keze alatt.

  4. Szerintem is minden ok lesz, évek óta ment a huzavona, és sikerült belevágni, Ridley nem fogja elb@szni a saját gyerekét, más lenne a helyzet ha a rendezést átpasszolná másnak a kezébe, de erről már (remélem) szó sincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.