Noam Murro rendezi a Die Hard 5-öt

Kicsoda? Eddig a modoros Smart People van csak a tarsolyában, mi a fenét keres a Die Hard körül? Hát azt, hogy ő rendezte az eddigi legjobb Halo reklámot is, amiben bizony pereg az akció. A forgatókönyv sajnos Skip Woods (Wolverine, A-Team) kezében van, de a FOX nem elégedett vele, szóval hoznak még pár írót. kevin Smith történetei alapján 10-20-at kb.

Mit fog kihozni John McClane hadnagy kalandjaiból?

Ehhez vegyük hozzá, hogy Willist újra lázba hozta a Rated R, amikor az Expendables forgatásán járt. Na meg gondolom az is, hogy ő a Die Hard bártyája, és hát a 4. rész nem lett annyira elismert.

human
írta
2011. 02. 12. 13:29
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Noam Murro rendezi a Die Hard 5-öt” bejegyzéshez

 1. nem lett szar, szórakoztató akciófilm volt, csak hát sajnos közel sem annyira, mint az előző részek. Ezt pedig Willis is pontosan tudja, ezért gondolom belegondolt, hogy milyen királyság lenne újra egy mocskos Rated R filmben pörögni, amíg még tud.

  Kurvára örülnénk az biztos.

 2. Ez a Halo-s reklám nagyon tetszett.
  Kár, hogy a játék nem ilyen jó, de ez a reklám tényleg istenkirály volt.

 3. Szerintem a negyedik Die Hard sem volt olyan rossz. Viszont Bruce Willis azt mondta, hogy nem engedi, hogy a Die Hard 5 PG-13-as legyen, remélem betartja. :)

 4. Egyáltalán nem volt szar a 4.rész. Sőt szerintem elég jó lett.
  Elismert meg szerintem elismert volt,elvégre nem készülhetne akkor folytatás,mellesleg bevételben is jól hozott.

 5. Szerintem le kéne állni a Die Harddal, fölösleges tovább húzni, és mutogatni, hogy a CGvel mekkora nagy állatságokra képesek. Ez nem ad olyan sokat hozzá a filmhez, mint amennyit hisznek tőle.
  A 4dik rész elsőre jó volt moziban, másodjára itthon megnézve már tök uncsi volt. Egyszerűen ez már nem ugyanaz a fíling, egy 60 éves zsaru ne akarjon vadászképen szörfözni, ezt max Ethan Huntnak nézném el, az akkora állat.
  Meg kell érteni ugyanakkor a studió szándékait, ez a film hozza a zsét moziból, dvdből, mindenből, és a profit mindenek felett!!!

 6. 4 résztől én sem vagyok elájulva.Más jellegű akciókeret,más egyéniségű willis karakter,más sebességi fok. Nem az igazi. Ugyanúgy lesz az új rész szerintem mint a avp filmek után a Predatorssal,hogy látták,a kisérletezés más irányba nem jött be,így hát megpróbálják megidézni elég erőltetett módon a multat, aztán vagy összejön,vagy nem.De inkább a vagy nem. A 4-nél biztosan jobbra lehet majd számítani,én úgy sejtem,de az első 3 at biztos nem fogja utolérni feelingben. Willisról már majdnem lemondtam, mert utóbbi években a hostage és a Red közti munkássága elég nulla volt.De még talán van mit várni tőle.

 7. 4. részben pár dolog nem tetszett, de még így is verte nálam a többi mostani akciófilmet. High techet, vadászrepcsit, meg kung-fu hölgyet stb még lenyeltem, ami nagyon fájt az McLane figurája, mert nem McLane volt csak Willis egy másik szerepben, akarom vissza a kopaszodó (nem kopasz)kukás, trikós, piás, véres McLanet, lehet ez ma már nem kell a mai tiniknek, akik a lóvét hozzák de nekem hiányzott. + bár bírom Timothyt ide gyenge volt Rickman és Irons után, nem bírt felnőni. Remélem valami badass jó színészt sikerül gonosznak választani, mindenképp legyen angol, az jó “márka” :-) Rendezőről nem tudok mit mondani, hisz újonc, de nem értem miért felejtkeznek el a nagy öregekről, simán jöhetett volna McTiernian, hogy még a sorminta is stimmeljen.

 8. mctiernan-t valaki rehabilitalja mar az amerikai hatosagok elott es csinalja csak meg megint soron kovetkezo paratlan die hardot! ugyis azok a legjobbak.

 9. danika: belinkeltem a kritikám, szerintem 8/10 a 4. rész
  ennek ellenére nem elismert, főleg a Die Hard 1-2-3-hoz viszonyítva, ennyi, erről beszélek. A szar szót sehol nem használtam.

 10. hát nemtom, nekem az első kifejezetten unalmas volt, néhány epic pillanatot leszámítva, a második jobban tetszett, a harmadik meg a negyedik meg már mehet többszörnézősnek.

 11. Be kell látni, hogy Willis öregecske, nem kéne ezt tovább nyúzni. Amikor a fetlámaszott Indiana Jones vízesésezett, vagy az ugyancsak nyugdíjas Arnold 3adjára jött vissza rendet rakni, mind mind jó példája annak, hogy a múltat nem lehet, és nem is kell megint lejátszani. Pokolba az összes 20 évvel a film utáni folytatásokkal!

 12. Ha az Expendables bátorította fel, akkor remélem a CGI-t is max annyira akarják használni, mint ott. Ha így lesz, és tényleg R-es marad, akkor bízom benne, hogy a fantasztikusan sikerült páratlan sorszámú Die Hardok sorát fogja gyarapítani!

 13. Félreértés ne essék, én a párosokat is bírom. Csak kevésbé. De azért a 3 meg az 1… haaaajh…

 14. az előző Die hardban csomó mindent hagyományos trükkel csináltak, nem CGI-vel, szal nem értem ezt a sok CGi utalást.

 15. A Die Hard 4 sztem rohadt jó volt, de hát persze kinek a paplan. Várjuk az ötöt sok szeretettel, főleg ha R kategóriás lesz a cucc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.