Marion Cotillard is jön a Batman 3-ba?

Egyelőre csak a Le Figaro hozta le, de ők odakinn elég nagyok, szóval akár még lehet is mögötte valami.

Nolan két női főszereplőt keresett pár hónapja, Hathaway személyében meg is találta Macskanőt, szóval már csak a másik volt kérdéses. Most úgy néz ki, hogy Marion Cotillard személyében meg lett. Valószínűleg a jók oldalára kerül, az a kérdés, hogy kinek a szerepét osztják rá. Ő lesz RAHhogykellírni lánya?

16 hozzászólás a “Marion Cotillard is jön a Batman 3-ba?” bejegyzéshez

  1. Egyszerűbb leírni a lány nevét, Talia al Ghul ;) Mindenesetre érdekes lesz, ha bekerül; az ő viszonya is eléggé ambivalens Bruce-szal, mint a Macskanőé.

  2. Szerintem sokkal jobb lenne Selinának, de most már mindegy:D
    És igen, ha Talia lesz, tuti nem a jó oldalt fogja támogatni:D

  3. Ez a csaj elég sanszos Ragul lánynak. Macskanőt nem értem miért teszik bele, szerintem ez kb olyan röhejes karakter, mint a fecskében ugráló Robin. Azt sajnálnám, ha csak egy kicsit se láthatnánk vissza Jokert.

  4. Kicsit se fogjuk viszontlátni Jokert! Macskanő pedig nagyon király karakter, Cottilard meg rasnya, egyáltalán nem való Taliának! Maszkírozák öregre és legyen Leslie Thompkins!

  5. N30: nem csak Nolan szokása. Egyes rendezők szeretnek ugyanazokkal a színészekkel dolgozni.

  6. Én szerintem biztos nem lesz benne Talia Al -Ghul. Az árnyak ligáját nem hiszem, hogy visszahozzák. Nolan ütős filmet fog összehozni, nem kell parázni.

  7. Nem mondanám rossz szokásnak, és inkább örülök neki, hogy velük üti össze a harmadik részt

  8. Cotillard kisasszony príma lenne Talianak, de valószínűleg Nolan nem folytatja az első rész League Of Shadows-vonalát, hanem túlteszi magát rajta. A Macskanő meg sweet, az egyik preferált szereplőnő a Batman gárdából, nagyon ambivalens és érzéki. Hogy Anne Hathaway nem tutkó erre, ez sztem biztos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.