Mr. Sunshine: Guy Ritchie és a 300, Game of Shadows, Coriolanus, 21, Terminátor

A Warner Brothers felajánlotta Guy Ritchienek (Sherlock, Blöff) a 300 folytatásának, a Xerxes-nek a rendezését. Az elfogadás már más kérdés.

És ha már szóba került valamennyire Holmes, a második rész hivatalos címe: Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

A Coriolanus modern feldolgozása Ralph Fiennestől nagyon jó kritikákat kap.

A minap ismertetett Tarr Béla-film is, csak másoktól.

Ice Cube is csatlakozik a 21 Jump Street friss feldolgozásához.

És a végére maradt egy nagyon lehet meg hátha hír is: az Univerzal stúdió szeretné magának a Terminátor 5-öt. Arnie visszatérése a showbizniszbe felizgatta őket. Mindezt a Fast Five rendezőjének a kezébe tennék. Meglátjuk.

20 hozzászólás a “Mr. Sunshine: Guy Ritchie és a 300, Game of Shadows, Coriolanus, 21, Terminátor” bejegyzéshez

 1. Épp az, hogy a Xerxész nem folytatása, vagy előzményfilmje lesz a 300-nak… az már más téma, hogy kapcsolódik hozzá.

 2. Pocok: igen, az bebizonyosodott a negyedik résszel, hogy a governator nélkül nincs terminator:)

 3. Egy újabb Terminator filmhez már nem Arnold kéne, hanem egy normális forgatókönyv és egy jó rendező. Nem MCG, de nem is egy másik “noname” rendező. Schwarzi úgy sem vállalná, max ha Cameron rendezné szerintem.

 4. Én annak örülnék ha nem rapelnék tovább a Terminator franchise-t! T2-nél vége van a dolognak számomra.

 5. Mert Snyder elég elfoglalt lesz a Supermannel és a Warner egy tipikus pénzéhes hollywoodi filmstúdió ami minél előbb pénzt akar látni a tulajdonából. :)
  Azért én remélem, hogy Snyder rendezi, vagy legalábbis nem Guy Ritchie!

  Szerencsétlen Terminatort meg igazán békén hagyhatnák már.

 6. Szerintem meg ne hagyják békén a Terminátor szériázgatást, mert a legutóbbi 4 es bejött,és van mit fokozni a folytatásban.A jövőbeli háborúban való elmélyülés egy jobb rendezővel,a hogyan lett a T1000 és az ehhez kapcsolódó történet kimondottan érdekelne például. Sok tartalék van még a sztoriban,csak nem ilyen pojáca ötletszegény hígagyúakra kéne bízni a folytatásokat,mint amik utóbbi években a bevett gyakorlat. Schwarzenegger nem hiányzik,akciós szerepe már ugysem lenne,amugy meg csak magát alázná benne. Bridges féle alászinészkedik a CGI-nek befiatalítva féle megoldás meg esetében nem az igazi.

 7. Arnoldra szerintem nincs szükség többé, a horrorisztikus fémcsontvázak tömkelege kielégíti minden vizuális igényünket. Az apokaliptikus jövő, ahol az intelligens, precíz halálosztók tömkelege járja LA utcáit, remek lehetőséget rejthetnek egy újabb filmhez. A Salvation csak könnyed bemelegítő volt ahhoz képest, amit a későbbi jövő rejt a T-800asok megjelenésével.
  Vissza kell még küldeni Kyle Reest, és később Arnoldot is a T-1000res után, de egy pókerarcú testépítőt már könnyedén lehet helyettesíteni CGvel.
  Ami nagy hiba, az a T3as rész létezése, mivel így kétszer kell vissza küldeni Arnoldot, ami kicsit fárasztó ismétlést generál.
  Lesz ami lesz…

 8. Bástya, a T3-ban harmadjára küldték vissza Arnoldot. Igaz csak másodjára küldte vissza John Connor, egyszer előtte a gépek.

 9. Tudom én, így értettem. A legizgalmasabb karakter talán mind közül, az a T-1000es, az ő megszületése, stb. Régebbi kamu hír ígérte egyszer, hogy Robert Patrick visszatér idős doktorként, és a mására alkotódik meg a fiatal fém változata.

  Akik olvasgattak már Terminátor könyveket, mint én, azok tudják, hogy a T-1000es és T-X tipusú ultraszuper gépek megjelenése már a háború vége fele történtek, nagyon limitált számban, mert nyersanyaghiány volt a gépek részéről is. A T-X már konkrétan a győzelmi pillanatokban utazott vissza, akkor már győzött az ellenállás több évtizedes háború után.

 10. Nekem úgy rémlett,hogy Arnold volna az az öreg prof, nem Rob Patrick, és róla lett modellezve a 800 as. Úgy esetleg bele lehetne tunkolni az öreget még.

 11. A Xerxes előbb jöjjön ki, aztán csináljanak filmet belőle ha jó, mert Miller az utóbbi időkben csak szart írt.

 12. én nagyon örülnék egy újabb Termi filmnek, ha előtte valaki visszamenne a múltba és törölné a 3. és 4. részt!
  + nem is értem, hogy miért akarják még folytatni, mert ahogy látszik lóvé már nem nagyon van benne és kétlem, hogy a gyenge részek miatt a nagyközönség epekedve várná az újabb részeket, de az ő pénzük ők tudják.

 13. sandor8206: Ennyi lenne kb tényleg. 3-4ik rész törölve és lehetne egy fasza prequel aminek a vége a T1 eleje lenne.

 14. A T4 soso, nem olyan rossz az, csak kicsit buta, és túl gyors. Ami igazán rossz az a T3. Ez a videó ezt jól elmondja: YouTube-> Terminator 3 MISTAKES and STUPID MOMENTS. Ajánlom mindenki figyelmébe. A T3 egy gúny az egész történetből, Arnoldból.

 15. Hát igen.A 3-ba volt 1-2 jelenet amin legalább elröhögtem magam,de a 4ben semmit nem mutattak az atomháborúból,a nukleáris tél helyett sivatagban furikáznak.A terminatorok meg buták,mint a föld.Lenne mit kijavítani,1 normális 5. résszel sztem.

 16. Semmi bajom sincs a Terminator Salvation-nel , más Arnold nélkül (a CGI szörnyületet most ne számítsuk bele) az igaz , de nem tudom hogy jó ötlet-e az 5. rész Vele…
  A 3. rész , ha kivesszük a poénkodásokat és talán kevesebbet szövegelt volna , elég jó lehetett volna…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.