Nehogy kihagyd: Dead Island-előzetes

A hét legjobb előzetese, vagyis inkább eddig február legjobb előzetese, és basszus a “majdnem film” címke illik rá, hiszen egy játékhoz készült. Ezt így most indítanám is.

Láthatóan az érzelmi részre mentek rá, szemben a Left 4 Dead akció-fun tüzével. A főszerep a történetmesélés mellett a közelharcra lesz kihegyezve, hiszen nagyon kevés lőfegyver található a szigeten.

Itt is megnézhető. Sőt, rendes időrendi sorrendben is fenn van.

Most újra megteszem én is.

human
írta
2011. 02. 17. 08:00
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Nehogy kihagyd: Dead Island-előzetes” bejegyzéshez

  1. ÉN IMÁDOM A ZOMBIS FPSEKET… de a L4D-el szerintem kicsit túlzásba vitték. Annyira nem jött be. Mai napig várom, hogy valaki csináljon egy MMOFPS zombis játékot.

    A videót most láttam reggel. Nagyon tetszik. Alig várom, hogy lássak belőle többet.

  2. A zene nagyon hasonlít a Lost utolsó részének utolsó perceiben hallható muzsikára. Mondhatni ugyanaz. Amúgy nagyon hangulatos előzetes.

  3. bár szintén nagy zombi rajongó vagyok, legyen akár film, játék, képregény, akármi… de valahogy ez a videó inkább megrázott mintsem kedvet csinált. tudom a kislány-apa-család zombi kult alapelem (lásd Holtak Hajnala), de így ebben a formában, ilyen tálalásban nekem túl morbid volt. amúgy tetszetős tréler minőség kivitel ill az idővel való érdekes játéka.

  4. Fúúúú…hát vannak helyzetek, amikor ne kellenek szavak és szerintem ehhez a videóhoz sem kell fűzni semmit. Egyértelmű az eredmény. :)

  5. Oh, a jó öreg Lost, abban adott hasonló drámai hatást a zene. Durva egy trailer. Megnéztem oda vissza, elsőre kicsit bezavart az összevágás.

  6. Engem eddig nem érdekeltek az ilyen témájú játékok, a Left 4 Dead-et egyenesen hülyeségnek tartottam (nagyrészt egy konkrét történet hiánya miatt), de ez a trailer megvett kilóra. Ha megérkezik a játék, befizetek rá. Ha az is át tudja majd hozni a kétségbeesett hangulatot, akkor ütős lesz.

  7. Darabont remélem vette a telefont és felhívta az előzetes kreatíváit, hogy nincs-e kedvük néhány jelenetet írni a Walkin Deadbe.

    Ilyen szépen megcsinált Memento-attitűdöt nagyon rég láttam, vérfagyasztóan csodás játékajánló :)

  8. Hú, hát majdnem elsírtam magam, kemény volt…

    Jó látni egyben időrendileg is, de azért az eredetire összevágott bemutató üt nagyon nagyon szerintem…

  9. Euphonic: a left 4 dead 2-ben van történet. Átvezető videó tényleg nem sok, de rengeteg utalás és “valami felé” tartanak a túlélők.

  10. A liftes srácot már a sötét folyosón nyakon találja az apa a baltával !!! A visszafelé játszodó szobai támadásban meg már nem látható a seb ! Talán beforrt ? Ezért kell még egyszer istenigazából nyakon vágni ? :( Ezt benézték rendesen !

  11. Hát, Bádogbagoly, akármelyik irányból nézed, az első ütés tényleg nem sebzi meg a londítnert. De nem tűnt fel, ha nem szólsz :)

  12. már megint zoombik, még mindig van aki nem unja, igazán hanyagolhatnák már a témát egy kis időre mert jók jók a zombis cuccok de nem egyszerre 20.

  13. adaam: oké, akkor most sorolj fel 20 zombis játékot és filmet 2010-11 évből. Ne hármat négyet, hanem halljuk a 20 egyszerrét.

  14. na jó nem 20 de van most egy pár (walking dead, zombieland, left 4 dead 1-2, volt valami gagyi zombis játék nem emlékszem a nevére, resident evil, killing floor,cod-ok zombis játékmódja, red dead redemption zombi mód, meg még akad egy pár amiről nem is hallottunk)
    de lehet csak a walkind dead utálat szól belőlem, mivel teljesen másra számítottam mint amit kaptam végül. a képregény egész rendben volt bár annak is csak a felét olvastam el azthiszem
    inkább több sci-fi-t kellene mutatni az embereknek, bár igaz ahhoz több pénz is kell :(

  15. Szerintem meg minden hónapban kijöhetne egy fasza zombis és egy sci-fi film ^^ sci-fi és zombi forever :D

  16. Gyerekek!!!!Ez nagyon jó volt a grafika a zene ez nagyon nagy volt,jó lenne ha a játék is ilyen lenne merthogy a grafika nem így fog kinézni és lehet hogy egy szar lesz a játék,tipikus csak a kezed látszik jönnnek a zombik elkezded ütni lőni aztán ennyi volt. :D

  17. Ez egy tipikusan középszerű 6 pontos játék lesz, a trailer meg öncélú szar, az hogy kivágja az apa a gyereket az ablakon meg egyszeűen undorító.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.