Any results: Iron Man 3, Lincoln, Óz, Kelly

Emberek igaznak bizonyult az Iron Man 3 plusz Shane Black-pletyka, az utóbbi fogja rendezni a filmet! Az írást még nem biztos, hogy rá bízzák.

Mary Elizabeth Winstead (Scott Pilgrim) lesz Lincoln felesége a Timur Bekmambetov-féle Abraham Lincoln: Vampire Hunter filmben. Amúgy Lincolnt Benjamin Walker fogja alakítani és igen, tényleg természetfeletti dolgokra fog vadászni.

Sam Raimi még mindig az Óz, a nagy varázslón dolgozik. Óz szerepére James Francot szerezték meg, és úgy néz ki megvan a Nyugati boszorkány, akit Mila Kunis fog életre kelteni. A varázsló korai éveiről fog szólni a film, ezért a fiatal színészek.

Richard Kelly (Donnie Darko) feladja a sci-fiket picit, legalábbis a Corpus Christi címmel készülő következő filmje valószínűleg nem ebben a stílusban készül. Ez amúgy egy kisváros neve, ahol egy iraki veterán közelebbi ismeretségbe kerül a főnökével, Ralph-fal. Nem tudni, hogy innen thriller, vagy dráma, vagy mi lesz, majd meglátjuk. A producer Eli Roth.

7 hozzászólás a “Any results: Iron Man 3, Lincoln, Óz, Kelly” bejegyzéshez

  1. Óz előzmény? Hát elkezdődött…
    Következő lépés: A remény rabjai előzmény film.

    Amúgy jól hangzik. James Franco nagyon frankó, és Mila Kunis a legszebb p..is. A szereposztás kifogástalan.

    A Vasember már kezdett kicsit leülni, ezért nagyon jót fog tenni neki a director váltás, főleg, hogy Shane Blakcről beszélünk. Megnéztem dibin és a leglazább sztorik, és karakterek kerültek ki eddig a kezei alól, like: Halálos fegyverek, Utolsó cserkész, Az utolsó akcióhős, na s persze a rendezése, a Kiss kiss Bang. Várandós a Vasember 3. Nálam legalábbis.

  2. Mary Elizabeth Winstead-el plátói szerelmet táplálok, ezért ez a hír örömhír számomra! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.