Az Insidious kicsit jobban

Már volt egy trailer, de nem sokatokat győztek meg vele a Paranormal Activity és a Saw készítői. Ez most jobb, valamennyi feszültség is átjön végre, a megszállt házas történetek kedvelői lehet szeretni fogják az Insidioust.

human
írta
2011. 02. 18. 03:38
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Az Insidious kicsit jobban” bejegyzéshez

 1. Ez alap történet a kisgyerek beteg a család harcol érte.
  Gyerek lehallgatós dolgot már pár filmben láttuk mellesleg a mama lelövi a végén, h “nem a ház hanem a fiad”. Ettől függetlenül én még megnézem reménykedve, h rám tudnak ijeszteni.

 2. A ház a Grudgeból, bébitelefonból hangok a Jelekből, nagymama felfele nézve érzi a dolgot szintén a Grudgeból, a többi vagy a Ragyogás vagy az Ördögűzőből. Eredetiség?:S

 3. nem annyira nagymama, mint egy külsős specialista – de alapjában véve mindegy.
  egyszer biztosan nézhető…

 4. Kár, hogy a végén spoiler-ez az öregasszony, és, hogy sok sok olyan dolog van benne amit már máshol is láthattunk, ennek ellenére várom a filmet. Kíváncsi vagyok mit hoztak össze az alkotók, az eddigi munkáikat szeretem. (mondjuk a para 2 elég gyenge lett)

 5. A paranormal 1 és 2 nagyon jó lett szerintem , a saw sorozat néhány darabja zseniális (az utsó mintha kissé gyengécske volna) , ez a trailer meg arról győzött meg hogy ez nálam az ún. “ezt még moziban se” kategória.
  Bocs a negatív kommentért.

 6. Ok, én késő este néztem ezt a trailert, korom sötétben, fulhalgatóval csutka hangerőn, de az a bizonyos hideg rendesen futkározott a hátamon!

 7. Gyűlölöm a durván spoileres trailereket. Human, legalább valami warningot kiírhattál volna ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.