Még több Thor

Egy újabb trailerrel hangolnak minket a Thorra. Azt kell hogy mondjam, most végre elkaptak. Máshogy van hangolva, mint az eddigi videóanyagok, még pár jelenetet bele kellett tolniuk, de megvan, megesz, város.

Te is lejjebb soroltad az idei szuperhős filmek között? Mert ideje inkább bizakodásra váltani.

human
írta
2011. 02. 18. 05:20
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Még több Thor” bejegyzéshez

 1. Hát igen, kétségkívül ez a legjobb előzetese a filmnek. Az eddigiek csak össze lettek dobva a különféle akciójelenetekből, de ez végre fel lett építve és igényesen meg lett csinálva. Máig csak úgy voltam a Thor-al, hogy jól van jöjjön, megnézem, de ez a videó megfogott és nagyon váróssá tette.
  Hajrá THOR! :)

 2. Elég hangulatos lett ez az előzetes. De mi az a szörny a végén? Csak nem a gorog a Star Wars: The Force Unleashed II-ből? :)

 3. Vicces. Nekem meg ez nem tetszik. Az előző jobb volt.
  A csaj, már a trailer alatt nagyon nagyon idegesítő…

 4. Jó lesz ez. Eddig is tetszett, de tényleg várósabb ezzel a trailerrel.
  Weis: Mi legyen nála? Fűrész? Fandli? Kisbalta? : )

 5. Nevetni fogsz PetitePomPom, mivel itthon nálunk a megjelenés: Április 28, míg nálatok Amerikában Május 6.
  De ne aggódj, majd elmondjuk milyen volt :)

 6. Most látom előttem már más is írta ezt, sorry. Egyébként várós ez is, mint még sok más idén. Eléggé blockbuster évnek tűnik…

 7. hát ez elég jó, eddig is vártam, kíváncsi leszek mire mennek a két világ összekapcsolásával. egyedül a kalapács néz ki számomra elég “hétköznapian” :)

 8. Az előző trailerek ütősebbek voltak szerintem. Ebben sem a humor, sem a lények nem jöttek be, Portman tényleg idegesítő.

 9. Nem rossz, nem rossz, ennyi előzetesből lassan láttam az egész filmet. Portman feje már nekem is sok a mostani időkben. Gondolom ennek nem lesz folytatása, kíváncsi leszek az Avagengersben milyet fognak alkotni majd együtt a hősök.
  Csak úgy ne járjunk majd azzal is, mint a Rozsomákkal. Várjuk, várjuk, azt elénk tolnak egy sík hülyeséget.

 10. Megnéztem a trailert és azt gondoltam:”ÉS…?”
  Az a baj,hogy elkészült a batman meg a watchmen,azokhoz képest meg minden képregényfilm vacaknak tűnik,de a Thor komolytalan is.Ha jó lesz a kritika nézzük,ha nem,akko’ nem.

 11. Hozza majd a tipikus képregényfilm szintet a jól bevált hollywoodi recept alapján, vagyis lesz látvány és lesznek benne hülye kötelező poénok. Nekem ez jött le ebből a trailerből. Egy kis kikapcsolódásra biztos jó lesz.

 12. A végén az mi amikor a csaj kocog, majd felrobban minden, a csaj meg kocog tovább? Ettől függetlenül még mindig várom!
  Have at thee!

 13. Ez sokkal meggyőzőbb mint az eddigiek.A szörnyek és hasonló lények sokat dobnak a filmen szerintem.Ha azok nem lennének benne,csak a jelmezes részek mint egy átlag kiinduló részben,akkor nem lennék annyira kiváncsi erre pont.

 14. Eddy21
  a kidolgozására gondolok :P olyan mint egy sima OBIs kloffoló amibe belegravíroztak pár rúnát. Lehetne epicebb is :D

 15. Amikor megláttam Portmant a trailerben, mondom ‘nemár’. Nem nagyon követtem a Thor infokat, nem tudtam, hogy benne lesz a filmben – félreértés ne essék, bírom, csak mostanában minden filmben játszik és ez kezd sok lenni :D

  Amúgy a film nekem popcornnak tűnik, a CGI finom, bár a vége felé az odavetítés kilógott egy picit. Mindenesetre nézzük, nézzük.

 16. Kíváncsi vagyok a mindig vicces kedvű fordítók meg merik-e lépni a következő alcímet:
  Thor – a helység kalapácsa :D

 17. bírom a fantasy cuccokat, ez is jöhet, sztem is ez az eddigi legjobb trailer. Nem is gondoltam, hogy ennyi jeges fickó lesz, az a jó lesz mit aprítani!

 18. Nem tudom, éjjel néztem ezt, igaz eddig trailereket nem láttam, de ez inkább elvettem a kedvem a filmtől. Pedig elvileg bírom az ilyet.

 19. NFR, gyenge? Te melyik trailert nézted? Kíváncsi lennék, számodra mi volt ebben gyenge. Kifejtenéd bővebben, kérlek?

 20. annyira szeretném röhögés nélkül megállni, mert azért az látszik, hogy nem aprózzák majd a filmben az akciót – de akkor is. ne már. most tényleg? egy kalapáccsal? éppen egy kalapáccsal? és ki lesz a sidekick? valami vakolókanalas figura? és az ősellenség vasreszelővel tör a kalapácsra? eh, na mindegy. nézzük, persze.

 21. Csatlakozom Malachi véleményéhez – annyi különbséggel, hogy nem feltétlenül cseszek el rá 100 percet az életemből és én nem bírtam ki röhögés nélkül.

 22. vicces, nem vicces, ezek a derék északi emberek évszázadokkal vagy évezredekkel ezelőtt thort a mjölnir nevű kalapáccsal képzelték el. ami amúgy nem kalapács, hiszen nem szöget vernek vele hanem pöröly, amivel viszont harcolni lehet.

 23. igen ez tény, a skandináv mondavilágban meg is állja a helyét és biztosan képregényben is. mozgóképen viszont akkor is fura.

 24. Az a pöröly nem akármilyen pöröly. No, ha Poszeidónnak jó volt a szigony, akkor neki egy kis pöröly miért ne lenne jó? Amúgy pedig senkit ne zavarjon, de Thor vörös:D Ez a fickó ugyanis nem germán, hanem északi, viking isten és nem szőke.

 25. Én eddig egyenesen sz@rnak tartottam… De ezután a trailer után vett egy 180 fokos fordulatot, és most már kiváncsian várom mi lesz belőle.

 26. “mozgóképen viszont akkor is fura.”

  hát vaze, atomreaktort mégse adhatnak a kezébe :D

 27. Én eddig is leginkább ezt vártam az idei képregényfilm özönből, és a trailer csak megerősít.

 28. Malachi:
  nem akarok flamet indítani, de ha egy pöröly nevetséges, akkor mit lehet mondani egy pajzsra?

 29. Ott ahol istenek harcolnak a jó,vagy a rossz ügyében,ott ne hogy már a kalapaács legyen gagyi!Szerintem blockbuster lesz a javából…

 30. Tuti blockbuster.

  A Wolverine-t meg ne hasonlítsuk már az Avengerhez, más kategória, bármennyire is népszerű Wolverine… Egy ilyen kaliberű filmet egyszerűen nem cseszhetnek el és nem is fogják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.