A Cars 2 tvreklámja

Hát izé, a főzős patkány után ismét egy Pixar film, amire nem megyek el. Mi ez? Nem csak a gyerekes poénok, de basszus, még az animáció sem kóser teljesen.

Most látom, hogy pont a Ratatouille producere rendezi ezt, haha.

human
írta
2011. 02. 21. 19:46
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Cars 2 tvreklámja” bejegyzéshez

 1. A Cars nekem sem a kedvencem, de a Ratatouille szerintem az egyik legjobb filmjük. Szóval… Ne osszunk ítéletet.

 2. Jahm, Lecsó nekem is bejött, de hát ha humannak nem, akkor nem, nem vagyunk egyformák (szerencsére) :)

  Amúgy a Cars tényleg nem a legjobb, már az első sem tetszett igazán, ez meg egyáltalán nem mozgat meg (egyszer majd talán valami unalmasabb meló közben megnézem otthon).

  Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi nem stimmel az animációban? Én legalábbis így elsőre nem nagyon láttam benne hibát, persze annyira nem is kerestem, csak erre odafigyelve tekintettem meg a videót…

 3. cars első nézésre valóban nem volt egy nagy eresztés, de ahogy a HBO elkezdte adni többszöri újranézés után nagyon megkedveltem, úgyhogy jöhet a következő:)

 4. Nem nekünk készül ez, mint ahogy az első része sem.
  Lecsó nálam a középmezőnyben van, a pixar filmek között.

 5. Én igazából még mindig ott tartok, hogy a Newt siratom… főleg miután meg láttam azokat az ArtWörköket.. ááá… kár érte. A Verdák 2 számomra eléggé érdektelen, de évek óta egy Pixar mesét sem hagyok ki, így valószínűleg erre is elmegyek majd.

 6. Úgy érzem, hogy be kell pótolnom az elmaradást, mert én még nem láttam az első részt sem. Valahogy nem sikerült megfognia, de így, hogy már 2 része van, úgy érzem meg kéne nézni. :)

 7. Nekem a Cars előzetese volt az első, amikor arra gondoltam, hogy eddig tartott a Pixar magas színvonalú szárnyalása. Valahogy nem érdekelt, nem fogott meg, hülye ötletnek tartottam a szem szélvédőjű száj hűtőrácsú autókat. Aztán megnéztem, és nagyon tetszett.
  Ezek mindig telerakják a filmjeiket olyanokkal, hogy azóta rendületlenül bízom bennük. Az előzetese ennek is elég necces, de szerintem enek is adok majd esélyt, és szinte biztos, hogy ez sem okoz majd csalódást.
  Amúgy nekemaz Up volt az első Pixar film, ami nem volt annyira jó. Túl gyerekes és butyuta (annak ellenére, hogy többek között az öregségről, a halálról, a gyászról és a továbblépésről szól). A történet jó, de valahogy itt a megvalósítást nem éreztem elég ihletettnek (mint az összes többinél, a Cars-t is beleértve).
  Ja, és a Cars szinkronjáért börtönt meg kínzást osztanék legszívesebben a fordítónak. Irtózatos melléfogás, szerintem, hogy másfél mondatonként beleerőltetett egy autókkal vagy autózással kapcsolatos szóviccet. Nagyon fárasztó!
  … Mi van? Igen, bedobtam néhány felest. Hát aztán?!

 8. Az UP az nekem se tetszett. Elvesztegetett időnek éreztem a megtekintését, mert az érzelmesebb részeket leszámítva se a karakterek, se a történet meg se közelíti a normál színvonalat. Mintha nem tudták volna, hogy mit is akarnak kihozni belőle, aztán a felénél már nem akarták lelőni.

 9. A L’ecsónak annyira gáz mindkét címe, és annyira hypeolták, hogy én a mai napig nem akarom megnézni. A Cars meg szimplán gagyinak néz ki és erősen nem vagyok kocsib*zi se, ilyen gyermekded gagyi látványvilágban meg aztán főleg nem, szóval ezt meg ezért nem fogom.

 10. Ja, ha szabad még egy gondolat már rájöttem mi a Cars-al a problémám: a kib*szott gagyi rámpás Hot Wheels játékokat juttatja eszembe, amit orrba szájba nyomattak gyerekkoromban a mese- és ker.csatornák reklámjai. Pfújj, na meg a Varjúdombi mesék, de az meg már a pszicho horror kategória…

 11. Naná, a szokásos. Még emberrel nem találkoztam, aki lehúzta vna a magyar szinkront a verdáknál, hát csak fel kell nézni netre… asszem 1 tévesztés van az egész fordításban (ez is ritka), rakás extra humor van benne, utána az angol verzió olyan lapos, hogy az vmi hihetetlen, pedig nem sok filmet néztem az utóbbi időben magyarul.
  Nekem is fura koncepciónak tűnt a dumáló autók koncepció, de baromi jó és szép film. A kommenteken nem vagyok meglepve, úgy látom még az up-ba sem sikerült a legtöbb őstuloknak beleélni magát, amiben emberek a szereplők, hát még dumáló kocsik…
  Én majd akkor gagyizom le a verdákat, ha láttam a 2. részt, és nem tetszett. Előre talán nem kéne…És a ratatouille is jó, fordulatos, bár sztem hangulat kell hozzá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.