Hesher-előzetes

Amiből megtudhatjuk, hogy Natalie Portman máris beolvad a köznépbe, amint szocreál szemüveget húz. Joseph Gordon Levitt pedig imád gyújtogatni. Közben egy gyerek is felnő, meg gyász is van, de a trailer igazából nem adja el jól a Heshert, szóval majd a következő alapján kell eldönteni, hogy nézős vagy nem.

Igen, Portman mostanában sok filmben van, egyrészt mert szinte egyszerre hozzák be a vagy 2 év alatt forgatott műveit, másrészt pedig a terhesség előtt belehúzott, ezek (Thor, Her Higness meg a többi) után most úgy sem látjuk egy darabig.

human
írta
2011. 02. 21. 05:46
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Hesher-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az milyen, hogy bevágják alá a Shortest Straw-t, plusz még a film címe is a Metallica logó betűtípusával jön be a végén? :D

  2. Tisztában vagyok a fenti logikával, de szerintem Portman akkor is osztódott.
    Amúgy komolyan, nem emlékszek még egy színésznőre aki pár év alatt ennyit bevállalt volna, ráadásul igen csak változatos karakterekben, úgy értem másnak egy hattyús elég lenne egy évre.
    Azért nem a csúcs fav. nálam, de rispect.

  3. Már régóta várom ezt a filmet. A rendező első egészestés filmje ugyan, de sok jót olvastam/hallottam róla, plusz ugye a színészek. Rainn Wilson és Joseph Gordon-Levitt nagy kedvencek, Natalie-t meg soha, semmilyen mennyiségben nem tudom megunni.

  4. Hát az elején még örültem, hogy Rainn Wilson komoly szerepben meg minden. De a trailer alapján nem fogjuk sokat látni :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.