TF3: Te hol voltál?

Ezt fogják kérdezni amikor megérkezik a mozikba a Transformers harmadik része. Újabb tv-spot addig, 30 másodperces aprítás és a csaj most már három snittben is szerepel, de valójában nem ő a lényeg.

Az a fenti kérdés, hogy a premieren, vagy inkább köldököt néztünk?

38 hozzászólás a “TF3: Te hol voltál?” bejegyzéshez

 1. Azt kell , hogy mondjam majdnem nem érdekel egy kicsit sem valahogy . Nem tudom az első részét nagyon vártam , meg minden jó volt. 2.at megnéztem , 1x azóta sem többször , de ezt most még annyira sem várom valamiért mint a 2.at. valahogy nem érdekel.

 2. A superbowl promo óta előkelő helyre lépett fel a várakozási listámon, ez a promo is pofásra sikeredett. Könnyedén el tudnám felejteni a második részt Bay-nek, ha ezzel a harmadikkal a székbe döngölne. Egy bajom van, hogy egy ennyire intenzív CGI látványorgia 3D-ben biztos, hogy fejfájást fog okozni már fél óra után nekem. :)

 3. Valóban nem érte el az első rész szintjét a második, de ettől függetlenül várós, hiszen mégiscsak TF3…. :)

 4. lajk irigyellek, bomba nőkkel lehetsz körbevéve.

  trailer rendben, filmet meg nézzük moziban, max ismét csalódunk.

 5. Nem tudom, ez nekem egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésémet. Hajszálpontosan olyan, mint az előzők, csak a csaj lett más – megjegyzem, szerintem Megan Fox ezerszer jobb volt mint az “utódja”.

 6. Hát, én sajnos már nem dőlök be Bay bácsiéknak. majd itthon HD-be letöltöm azt kész. A csaj meg igen csak szexi, nagyot dob azon, hogy megnézzem a filmet. Ha Megan lenne, talán kihagynám.

 7. Az új lányról nem igen tudok semmit, max annyit h mind 3 snittben nyitva van a szája :D Szerintem Megan Fox jobb csaj, de az nem kizárt h az utód jobb színészi vénákkal rendelkezik, és valljuk be nem lesz nehéz dolga jobbat alakítani mint Megan tette.

 8. Hát nem igazán voltak rám hatással ezek a jelenetek. Már az érdeklődésem se képesek felkelteni. Utólag majd megnézem a filmet. Sokat úgyse várok tőle, mert felesleges.

 9. Ez a trailer is tetszik, és bár a megtekintés előtt azért megvárok pár kritikát, egy mozijegyet simán rászánok. A csajtól nekem sincs az állam a földön, de Meganért sem voltam oda.

 10. Most komolyan a csajról folyik a vita? Szerintem meg nagyon nem az emberi szereplőkről kéne, hogy szóljon a film. Talán ezért is szerepelnek elég keveset ebben a spotban is. Várom már, elég zúzósnak néz ki! ;)

 11. Bazsita

  Ez igaz, csakhogy ebben a kis előzetesben bemutatott harcok annyiban különböznek az előző részekben látottaktól, hogy pl. a szikrák nem jobb, hanem bal irányba szóródnak, a felrobbantott épületek meg nem 30, hanem 35 darabra esnek szét. Teljesen ugyanolyan, mint az 1. vagy a 2. Éppen ezért nem is fogom megnézni – sem a moziban, sem otthon.

 12. beszarás télleg bay feliratú:D:D:D
  hogy egyesek mit észre nem vesznek:D
  amugy bumblebee is elég komolyan zúzni fog ahogy elnézem

 13. a lényeg, hogy legyen benne “Nononononononono” shia módra..:D

  jó kis popkorn lesz ez is, mint az első.

 14. Megan Fox tényleg jpbb nő mint ez, más kérdés a színészi teljesítmény :)
  Reméljük a film jobb lesz mint a kettes, annak is jó volt a trailere aztán jött a nagy csalódás. Remélem most nem így lesz.

 15. remelhetoleg a csajra raesik valamelyik alca az elso 15 percben, es tobbet nem kell latni mar a vasznon…. brr

 16. Ezzel is úgy leszek mint a többi michael bay mozival.. elmegyek kikapcsolni az agyam rá.
  Iszonyatosan látványo lesz és közben nem kell gondolkozni csak nézni… egy szarabb munkanap után ideális lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.