Superman: The Man of Steel lesz a cím elvileg és Kevin Costner

Azt csiripelik a madarak, hogy Kevin Costnert is megkörnyékezték, szeretnék a filmben látni. Még nem tudni, hogy kit kéne éltere keltenie. ha fogadnom kéne, tuti nem Lex Luthorra tennék, mert az előző buktában ő volt az ellen, nem hiszem, hogy előveszik.

Szerintetek ki lesz?

update: elvileg megvan, Jonathan Kent.

human
írta
2011. 02. 22. 07:39
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Superman: The Man of Steel lesz a cím elvileg és Kevin Costner” bejegyzéshez

 1. én is úgy olvastam pár helyen, hogy az apja lesz, kb tényként közli pár oldal.

  off:
  meg egy olyan pletykát is láttam, hogy (többek között) Braniac (is) esélyes mint főgeci az új moziban, de ezt még korai tippelgetni szvsz.

  Luthort (amiért te is írtad), Genearal Zod-ot(ez is felröppent, de több vélemény szerint is túlságosan hajazna az old school filmekre) én is kizárnám. még Doomsday-ről hallottam, de az meg ugye nem igazán ott csöppen a sztoriba, hogy kent még a daily planetnél sumákol, ha jól tudom. biztos van még ezer és egy variáció.

 2. Az előzőben Spacey játszotta Luthort és én a következőben is eltudnám képzelni, akár még mellékszereplőként is.
  Az előzőben is ő vitte a hátán az egész filmet.
  Viszont Costner tényleg jó lenne Jonathan kent-nek vagy akár Perry White-nak is.
  Kicsit beőszítik, ereszt egy kis pocakot és tökéletes.
  Másnak viszont neheze tudnám elképzelni.
  Luthor karakterére?
  Ez kicsit nevetséges lenne.
  Viszont még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Jor-El-t alakítaná.
  Karakterileg ugyan nem egy Marlon Brando, de végülis rebootolásról van szó, szóval bármi előfordulhat szerintem.
  Mindenesetre én örülnék, ha egy nagyobb név is, mint a fent említett Costner helyet kapna a filmben.

 3. Szerintem hülyeség folytatást írni a Supermanhez. Ezt a fickót ma már sehogy sem lehet komolyan venni. Ekkora bukta volt az előző film?

 4. szerintem sokkal hihetőbb lenne, ha Clarkot nem vénemberek fogadnák örökbe, akárcsak a Smallville-ben (valamelyik képregényes reboot is ugyanezzel a móccccerrel élt, Martha Kent valami ufóhívő lett benne és kiköpött Annette O’Toole)

 5. Bástya:

  A Batman-ről is sokan ezt gondolták az utolsó két elbaszott (Forever Batman, Batman-Robin) film után.
  És Nolan erre kissé rácáfolt, nem gondolod? ;)
  Szóval szerintem nem igazán kéne temetni még Supermant… :)

 6. “Bástya:

  Szerintem hülyeség folytatást írni a Supermanhez. Ezt a fickót ma már sehogy sem lehet komolyan venni. Ekkora bukta volt az előző film?”

  Ne írj ilyeneket mert te leszel a következő filmkritikus akit meghív a TV2 a Mokka cimű műsorába a nagyszerű meglátásod miatt.

  Egy legendát nem lehet eltemetni!

  Kevin Costner a személyisége miatt és róla szóló kevés hir miatt, mert Ő azon kevesek közé tartozik aki normális életet él inkább Jonathan Kent-ként tudom elképzelni.

 7. “Egy legendát nem lehet eltemetni!”

  Höhö!
  A legenda aki kívül hordja a piros alsógatyáját. :)
  Valahogy én sem tudom Supermant komolyan venni. Az egész karakter ötlettelen és sótlan. Gondolom ő volt talán az első híres szuperhős amit kitaláltak, ami abban az időben még újdonság volt, de szerintem akkor még dinoszauruszok is éltek.
  Nagyon remélem, hogy Zack Snyder rámcáfol, de én nem várok sokat a filmtől.

 8. Én se voltam nagy véleménnyel Supermanről, _mielőtt_ jobban megismertem volna a (jobb, híresebb, ikonikusabb) képregények és (rajz)filmek révén, de az az igazság, hogy ő az egyik legsallangtalanabb, legtisztább (NEM úgy értem, hogy kiscserkész, gyakran közel sem az) hősalak, Batman ellenpólusa, megérdemelten trónol a DC “panteonjának” élén, ráadásul már csak a hatalma miatt is tiszteletet érdemel. A fanyalgóknak (noha meg tudom érteni őket) ajánlom megtekintésre a Justice League Unlimited sorozatot, a DC egészestés animációs filmjeit, illetve olvasásra mondjuk a Kingdom Come és az All Star Superman gyűjteményt. ;)

 9. “Ne írj ilyeneket mert te leszel a következő filmkritikus akit meghív a TV2 a Mokka cimű műsorába a nagyszerű meglátásod miatt.”

  Ezen nagyon jót vidultam.
  Én láttam a 2006os Supermant, elment kategória volt nekem. Én úgy vagyok ezzel, hogy nekem néha sok ez a reboot roham. Inkább új ötletekkel, jelen esetben új hősökkel kéne előjönni. A zöld lámpás például egy jó DC kezdeményezés.

  De ott van az Igazság ligája ötlet is, szerintem ha már annyira a nagy S jelvényre vágyunk, akkor inkább abban kéne viszontlátni.

 10. A fanyalgók nézzék meg a Warner 10-12 éve készült Superman-rajzfilmsorozatát is, amelyben van egy Telly Savalasról mintázott playboy Lex Luthor, és valami utopisztikusan modern – 60 évvel ezelőtti világ ötvözet háttérként. A 20 perces sztorikat egy felnőtt is végigizgulhatja (bár a ’92 Batman – TAS-t nem közelíti meg a színvonala annyira).

 11. Zack Snyder legutóbb sisakos baglyokból csinált háborús hősöket. Supermanből csak nem csinál bohócot. ;)

 12. mindenképp rebootot csinálnak? nem lehetne egyszerűen új szereplőkkel folytatást gyártani? azért a superman eredettörténete eléggé ismert. én nem szoktam ágálni a sok re-k ellen, de most komolyan megint azzal kell a fél filmet eltölteni, hogy a kiscsákó leesik az űrből, megtalálják, felnevelik és újságíró lesz?

 13. Biztos nem a kezdetekről fog szólni. Amúgy meg nem hiszem, hogy sok embert el lehet csalogatni még ezzel a filmmel a moziba, max a piratbayig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.