Most megvett a Sucker Punch?

Másfél perc, amiben csak a zene megy és az apírtás. Mintha még a CGI is fejlődött volna az első trailer óta. A Sucker Punch ezzel a végső lökéssel érkezik a premeierhez lassan.

human
írta
2011. 02. 23. 06:39
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Most megvett a Sucker Punch?” bejegyzéshez

  1. Ez tényleg baromi jó volt… de engem valahogy így sem érdekel. Nem szeretem az ilyen “álmodó” filmeket. Eredet sem tetszett.

  2. Engem is az zavar hogy csak álmodják, és igazából a mi világunkban játszódik a film, és éppen ezért valószínűleg nem is fogja megmagyarázni hogy mit keresnek benne sárkányok, robotok, nácizombik meg a többi. Én jobban örülnék annak ha lenne egy kidolgozott háttérvilága.

  3. Ezt azoknak csinálják akik IMÁDJÁK a Resident filmeket…?
    Mert így elsőre nem tudom elképzelni, hogy bármivel is előbbre járna mondjuk az Afterlife-nál—– DE ettől függetlenül megnézem, mert nagyobbat úgy sem csalódhatok, mint az előbb említett zombis szarnál.

  4. lehet csak nekem új ez az álmodós dolog, köszi télleg..
    Ha nem veszik túl komolyan magukat és tényleg ütnek a csajok meg a látvány akkor engem megvesznek kilóra simán. Felszínes, hatásvadász világot élünk, kár hogy ebbe belepasszolva is csinálnak sok szemetet, remélem ez a maga módján jó lesz :)

  5. Hát ezért nem megyek el moziba, lesz elég képregényfilm, lassan alig marad zsém, annyit mozizok odén.

  6. Ha lesz valami normális sztorija is a filmnek és nem csak erröl a fentebb látott ultimate szatarásról fog szólni, még az is lehet, hogy tetszeni fog… ;) Egy próbát azért megér, hátha nem lesz hányás a vége! :D

  7. Parker71
    Én nem vagyok oda értük,pláne nem az Afterlife-ért..De ez tetszik..A különbség az hogy az afterlife-nál már a trailerben is látszott hogy iszonyat gagyik lesznek a trükkök, az akció jelenetek itt viszont van még ok a bizakodásra.

  8. Nagyon fuckass trailer lett, valóban meggyőzőbb a látvány, egy látványmozinak tökéletesen meg fog felelni. tartalmilag nem számítok tul sok jóra. Lehet hogy kár volt megnézni,mert ebben már mindent belevágtak kb, nem lesz tul sok meglepetés,bár ilyen szinten többszőr nézős is lehet akár ez a film.

  9. Engem már az 1. trailerrel is megvettek. Ezt meg nem nézem meg, mert már lehet túl sokat tudnék róla. Enélkül is 100% ig várós.:D

  10. Egyetértek, már az első trailerrel megvettek, ezt már én sem nézem.
    Ott leszek a moziban, ez 100%

    Kicsit erős a nézhetetlen Resikhez hasonlítani.

  11. engem mondjuk már elsőre megvett az álomvilágos-aprítás témával
    szerintem az egyik legjobb popcorn-mozi-ever lesz, ha csak nem rontják el nagyon a forgatókönyvvel

  12. Miért kell az egyértelműen hátradőlve kikapcsolódós popcornmozi sztorijába is belekötni? CrazyBoy megmondja a tutit: beülsz, elengeded magad és élvezed.

  13. Azért megalapozott a sztorijába bizonyos mértékig elégedetlennek lenni a bejelentett várhatóságok alapján,mert ennél lehetne jobb is! És nem lett volna nagy megerőltetés a készítőknek,ha ez a nagy cilibuli film szerint nem csupán egy illuzió lenne,hanem ténylegesen így háborúskodnának a szereplők, kissé megvezetve érezhetem majd magam a film előtt ülve ez miatt.

  14. Nem biztos, hogy rossz húzás az álomvilág téma, sztem ezt csak a film megnézése után lehet eldönteni.

  15. Sztem a sztori lehet agyatlan az nem baj, egyedül azon csúszhat el, ha helyenként belassul és próbálnak valami komolyabbat esetleg drámázást belevinni, na akkor kipukkad. De ha feszesre szablyák és pörög, akkor az lesz amit várok, jó.

  16. CrazyBoy sztem Snyder nem szokott drámázni,és most sem fog.Pure action-ra számítok a legmagassabb szinten :)

  17. pufin, hagyd:) Lehet Anthony egy Jancsó fun:D én azért megnézem, ha majd megy a moziban:) Jók a csajok benne, a történet meg nem nagyon izgat:DD

  18. StormshadoW: és neked van valami belsős infod a teljes a sztoriról, vagy honnan vonod le a következtetést? A trailer lehetne jobb, a CGI a trailerben lehetne jobb, a plakátokon a csaj lehetne jobb, de a sztori hogy lehetne jobb mikor még NEM IS LÁTTUK? Könyvet is úgy válogatsz, hogy elolvasod a hátulját, majd rávágod hogy “lehetne jobb a sztori”? Bocsi a kirohanásért, de villogott a bullshit lámpa.

  19. Csak annyit mondok: “kellemes lesz a szemnek.” Szerintem egy szórakoztató másfél órát kitölt majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.