Puzsér válaszol az internetnek

És fél-konkrétan leoltja vagy az indexet vagy az origót, hiszen a filmes blogokon nem sok VV-t láttam, szóval nem “nálunk” látta Alkeszosz vagy mi a neve hónalj szőrét.

Véleményem szerint nem lehet mindenben a szubjektivitás mögé bújni, aztán dühöngeni az IMDB pontszámon, ami ugye rengeteg internethasználó szubjektív véleménye. Áh, picit ezzel a videóval felhúzott, míg a múltkori inkább a vicces oldalra húzott.

human
írta
2011. 02. 23. 22:29
megjelenés
110
hozzászolás


110 hozzászólás a “Puzsér válaszol az internetnek” bejegyzéshez

 1. De akkor ne űljön le oda b*****g, ha látja, hogy nem azért hívták oda amiről szívesen beszélne, hanem arról 2-3 kamuhírből összetákolt f******gről, amiről ha két deadhead a műsorba nem is tudja hogy kamu legalább neki kéne. El hiszem hogy neki nem jön be a Nolan-féle feldolgozás, nem is oltom miatta ez van, de akkor ő se üljön le oda, hogy kitombolja magát, és hülyének nézzen mindenki a TV2-vel együtt….

 2. Szerintem nem az zavarta nagyon sok embert, hogy nem tetszik neki a batman film. Inkább azon, hogy a játék trailerét mutatták, és úgy beszéltek róla, mintha az lenne az új film.
  Mellesleg nagyon nagy pofája van és k*rvára nem tetszik, ahogy neveken nevezi azokat, akik szeretik. Ez egy b*lfasz.

 3. én a múltkorin jobban felhúztam a szemöldököm, most egy kicsit visszavett, már-már mentegetőzött.
  tény, hogy az aranypolgár filmtörténetileg nyilván meghatározóbb, (nem írom direkt a jobb szót, ugyanis a részemről sznobizmus volna) többet nyom a latba bármelyik bat filmnél, viszont azt is kell tudni, hogy a minden idők legjobb filmje és a minden idők legnépszerűbb filmje nem összeegyeztethető kategóriák. utóbbiban az imdb-szerint a DK jobban áll az aranypolgárnál, de ezzel szerintem semmi baj sincs, szerintem a filmesztétákat zavarná a legjobban, ha mindenki egyszerre annak képzelné magát.

 4. És akkor most a kedves P. Róbert azt várta el, hogy a szubjektív véleménye majd befolyásolja a többi ember véleményét a filmről?
  Neki azért nem tetszett a film, mert a történetet nem tudja komolyan venni.
  Azt mondja, hogy nem tud félni Batmantól :D. Szerintem nem is kell, viszont, hogy Jokertől sem tud azért az már mond valamit…..

 5. nem is azzal van a legnagyobb gond amit mond (legalábbis 3/4ig kb, mert addig bírtam ki ezt a szánalmat) hanem azzal, hogy olyan ordenáré módon adja elő ami sztem az emberek 99,9%át élből felbassza a plafonra…igenis kedves puzsér “úr”, egy inkompetens győkér vagy, akit szintén max cirkuszban lenne érdemes mutogatni, esetleg miközben Joker ceruzákat döfköd az agyad helyére, nem a tévében…

 6. Véleményem szerint sem annyira megérdemelt a DK helyezése, de akkor is…

  Eléggé idegesítő, hogy a figura olyan stílusban nyilvánít véleményt, hogy ami nem tetszik neki az SZ*R!. Ugyan már, lehet szeretni egy: festményt, szobrot, épületet, zenét, színdarabot.. és lehet azt nem szeretni, de még se szarozzák például Da Vinci Mona Lisat hozzá nem értő “rajongók”. Tudomásul kéne vennie, hogy a filmkészítés művészet, ezáltal a filmek műalkotásnak számítanak. Lehet szeretni, utálni, de szarnak titulálni azért mert “én ezt nem szeretem”, hát kissé komolytalan. (persze kivétel természetesen az Asylum fajta szemét)
  Bár ez csak az én véleményem

 7. Leoben: De, pont olyan..
  Ennél nagyobb suttyót se sűrűn lát az ember.. Az a bizonyos “lincshangulat” azért alakult ki, mert az arkham city trailerét mutatták be úgy, mintha a filmé lenne. Erről persze elfelejt beszélni ez a vadbarom.

 8. Inkább maradt volna kussban. Még szánalmas mentegetőzésnek indul, aztán megint olt. XD Idióta. Engem sem az érdekel, hogy mit gondol Batmanről… De amilyen stílusban előadta, az pofátlan. Azért ez a gyökér elgondolkodhatna azon, mit mondott az elemlámpáról meg az ásóról.
  Jaj, na, mentem is, még egy ilyen barmot… Komolyan mondom. Hogy szakadna szét a szája a sok f*stól, ami kijön rajta. :P

 9. az asylum is művészet csak a helyén kell tudni kezelni. azt, hogy az a hely hol van ne kérdezd, mert én sem tudom.

  egyébként tudom, hogy off, de már többször meg akartam kérdezni, hogy nem tudja valaki megmondani, hogy a bánatba lehetne visszacsinálni, hogy az imdb a filmek eredeti címét jelenítse meg elsődlegesen, ne a magyart?

 10. Először is röhejes volt az előző megnyilvánulása, csak úgy szubjektíve és nem a félrekonferált “filmszakértői” minőségében. Hiszen olyan összefüggéseket állított fel, egészen légbölkapottan, amelyek egyszerűen nem állják meg a helyüket. Egészen ordenáré hülyeségeket beszélt, ha így jobban tetszik. Ezzel pedig nem a Nolan Batman filmjével kapcsolatos értékítéletére gondolok, ahogy a kommentelők, blogolók legtöbbje sem ezt kérte feltétlenül számon rajta, már az ésszerűbb megnyilvánulások közül.

  Abból a szereplésből pedig, amelyet jóhiszeműen tekinthetünk bohózatnak, most csinált a sértett viszontválasszal egy izmos baromságot, amiért már tényleg lehet sajnálni ezt az embert.

 11. AZ a baj ezzel a faszival, hogy nem képes felfogni, hogy ilyet egyszerűen nem mondhat, nem azért mert több millióan, asszem ez nem túlzás, rajongunk vagy szeretjük Batmant és a Batman filmeket, egyik kedvencem a Dark Knight, szal írhatnámn azt is hogy takarodjon a picsába,de a lényeg az hogy ennyi alapvető tiszteletet bármi megérdemel, nem mondunk rá olyat, hogy szar, jelentéktelen és nem küldjük el azokat akik szerint nincs igazam. Teljesen mind1 hogy mit mondunk itt lehet hogy ez az egész csak arra ment hogy kicsit föl dobja a sajáőt nevét a internetben, hisz mint az emlegetett annácska is mondta anegatív reklám is reklám.Mindent egybe véve engem nagyon boisszant hogy ilyt lehet mondani a tévében és utánna még csinál egy ilyen videjót ahol ő majd leoszt mindenkit szeretem a Batman filmeket szerintem Nolan fantasztikusan nyűlt hozzá és nem értek egyet a faszival, mert melyik képregény nem arról szól hogy van egy akiből főhős lesz és az piffpaffbumm a rosszakat, de ennnyi erővel lehetne mondani hogy a Burton féle Batman meg azért jó merrt már régi és így klasszikussá válik automatice elnézést a terjengősségért viszlát

 12. Hát komolyan mondom, még van pofája mosakodni próbálni.

  A betmen neki smafu, de a vele hasonszőrű birodalom visszavágot felmagasztalja.

  Tény, hogy jó filmeket említ, tényleg ott vannak a szeren, de ez nem változtat azon, hogy a figura, mármint a “filmszakértő” úr egy sötét agyú arc, aki ahelyett, hogy elrebegett volna egy bocs betmenesek, mellényúltam dumát, inkább még rátesz egy lapáttal, holott tényleg nem róla szólt ez az egész, hanem a fő motívum az arkham trailer volt. No meg Ledger bácsi kiásása.
  Nem tudom ki hogy van vele, de az ilyen nagyképű senkiháziakat megzavarnám hegynek felfelé kapálni a politikusok mellé, csak hogy tudják meg, hogy mitől döglik a légy.

  pff., a gyökere…

 13. nagyon okos ez a gyerek. az előzővel hullámokat kavart, most meg szépen meglovagolja őket. persze h csak a primitív, 1-2 mondatos commenteket említi akik azért hőbörögnek, mert “nem szereti a denevérembert”, azokat amik a stílusát, a szóhasználatát, a kegyeletsértést, a pocskondiázást nem viselték el a riportban, nem.
  mindenkinek van véleménye, de keveseknek adatott meg, h ezt civilizáltan, emberhez méltón közölje. az, h divat egy-egy színdarabot dúrván, élesen lehúzni dolog. egy filmről, méghozzá egy ekkora EPIC filmről nem mondok nyilvánosan ilyeneket. Ady-t, Csáth-ot, vagy éppen Kaffkát sem kezdem el fikázni, azért mert nem szeretem. ha kell kulturáltan elmondom mi a véleményem, nem degradálom őket.
  fú, bocs az ömlengésért, a helyesírási hibákért, meg a következetesség hiányáért, már fáradt vagyok és mellette jó ideges is. no písz, az ilyen gyökerek meg menjenek bakács tibivel szalámit lopni, vagy sebőkkel pucéron lantozni. azok játszanak ilyen szinten a negatív reklámra.

 14. Vicces, ahogyan az alsós szinten megírt kis fogalmazását szintén alsós hangsúlyozással és stílussal olvassa fel azon az elmondhatatlanul irritáló seggfejhangján.

 15. Na, kezdődik megint, írunk újra 200 kommentet :D
  Nem is baj, mókás ez, örülök, hogy reflektált. Ha úgy is olvassa a kommenteket, írok neki én is :) Puzsé úr, mint sokan előttem és utánam írják, minek kell magyarázni a batman 3ról, és levetíteni egy játéktrailert? Oké, hogy nem tartod nagyra a filmet, de francért kell így lehúzni, mintha valami narnia krónikái 6 stílusú műről lenne szó? Jó, hogy válaszoltál, de ez akkor se segít sokat, sokan megutáltak téged is, meg a TV2-t is. Gondolom ez úgyse zavarja az egódat. Az imdb meg egy szubjektív netes lexikon, nem értem mit érdekel annyira az ottani statisztika.

 16. Lol. Miccsoda botrány kerekedett, de micsoda, hej.

  Amúgy egyvalamihez biztos ért, saját maga lejáratásához, és a nevét is ügyesen bedobta a közösbe. Ja bocs, ez így kettő.

 17. …Celebriti üzletág valamennyi “szemettyét”. Szerintetek is gyönyörű a mondat lezáró “taktusa”? Nem kell ezt forszírozni, leginkább Leoben rövid és frappáns megállapításával értek egyet :D.

 18. Bástya: ok, egyet értek, de ne írd h Narnia 6, mert az egy egész jó része a 7kötetes műnek :D

 19. Szerintem a Nagymenők pl. veszettül unalmas volt, akárcsak usual Suspects. Pedig elég előkelő helyet foglal el az imdb-n. De bárki bármennyire szidja a db-t, azért meg lehet nézni, hogy egy 4.5 pontos filmet, vagy egy 8.9 pontos filmet vagy képes végignézni…
  Másrészt, drága kedves *** puzsér, a TDK-ban egy szaros jelenetben sem volt arról szó, hogy paranoid skizókkal rabolnak bankot. Egyben. Sem. Köszi!

 20. Ez a csávó totál paradoxonban beszél. Azt ragozza, hogy ő csak egy szubjektív véleménnyel rendelkező filmrajongó. Csak azt felejti el közben hogy az IMDB-t is egy csomó szubjektív véleménnyel rendelkező filmrajongó felhasználó szerkeszti, vagy az ő véleményük alapján sorolnak be filmeket.
  Az más kérdés, hogy az IMDB véleményét kb. 100000x nagyobbra tartják Mo.-n is mint ennek az embernek a véleményét.
  Szánalmas…

 21. Az a gond, hogy:
  1. azt mondja, hogy nem filmszakértő, de mégis úgy viselkedik,
  2. sok mindennel egyetértek a mondandójával kapcsolatban, de a stílusától a bicska kinyílik a zsebemben.

  Mi itt szépen meghúzódunk a névtelenség homályában, osztjuk az észt, mondunk hülyeségeket, ő meg a tévében (nem is, hanem a nagybetűs TELEVÍZIÓban) szépen beég. Nincs ezen mit szépíteni, ott meg kellett volna mondani, hogy “gyerekek, nem látjátok, hogy ez egy videójáték”?

  Annak örülhet Puzsér Róbert barátunk, hogy néhány napra az internet egyik celebje lett, akit ugyanúgy olthatnak, a VV villa lakóit. :)

 22. Ennek a hülyének nem esett le, hogy az emelkedett és pöffeszkedő stílusán kívül a legfőbb probléma a tárgyi tévedéseinek és kapitális baromságainak tömörségével volt a legfőbb probléma? A franc nem várta el, hogy képben legyen azzal, hogy melyik szerepet ki fog alakítani. Az azonban elvárható, hogy ha egy (élő) műsorba hívnak valakit egy bizonyos témáról beszélgetni, akkor legalább az azzal kapcsolatos minimális alapismereteket szedje már magára az aluljáró kosza mellé… :S
  Szerencsétlen.

 23. ok, korrekt follow-up, de most már lépjünk túl rajta mert szvsz túlzottan is sok figyelmet fordítanak ennek az egyednek a magánvéleményére.

  esetlegesen leszűrhető tanulság: aki egy kereskedelmi kereskedelmi tévében vállal szereplést és leégeti magát az ne égesse tovább magát ilyen magyarázkodó szarokkal mert az már nem a szánalmas(.hu) hanem a legalja(.hu) kategória.

 24. Szerintem ezt az embert kiskorába vki molesztálta Batman ruhában, és azóta mindig rossz emlékek asszociálódnak az elméjében, amikor meglátja a Denevérembert..

  Másrészről meg már ahogy beszélt most, meg az előző videóban, a hanglejtésből és minden másból érződik, hogy itt bizony nincs minden rendben belül.. :(

 25. Még annyit, hogy szomorú, hogy ilyenek szóhoz jutnak és”nyilvánosságot” kapnak manapság.

 26. Szegény csórikám, azt hiszi a Batman hypolás a lényeg, pedig nagyon nem! Nekem is jobban bejön Burton mint Nolan filmje, de itt nem ez a lényeg, hanem hogy valaki pro vagy kontra értelmes információkat közöljön arról amiről kérdezik, ha pedig nem ért hozzá hagyja annyiban! Persze itt a kérdező felelőssége is felmerül, aki szintén a hozzá nem értés eklatáns példáját hozta, nem csak amiatt, mert egy teljesen inkompetens embert kérdezett, hanem mert magának sincs halvány fogalma arról, amiről kérdezősködik! Ez pedig egy riportertől, pláne az internet korában botrányos! A “filmszakértőt” amúgy esztétának hívják, és igen, ez a pasi biztos nem az! A “nem szakértő” pedig maradjon a kaptafánál, és ha legközelebb neadj isten megkeresnék “szakértőként” vegyen erőt a szereplési vágyán és utasítsa vissza! Akkor senki nem fogja köpködni!

 27. Nem most kellene azzal mentegetőzni, hogy ő nem is filmszakértő csak egy “rajongó”, hanem ott a studióban kellett volna ezt leszögezni, mielőtt elkezdi hőbörögni, meg verni a nyálát a paraszt tahója. A mentegetőzéssel már régen elkésett, ebből már nem húzza ki magát. Tipikus esete azon barmoknak, akiket mutogatni kell.

 28. Az egészben a legrettenetesebb az, hogy Jokert és legalábbis részben ha nem is egészében Heath Ledger-et és az ő alakítását is leszólja. majd 20 éve filmbuzi vagyok és nagyon kritikus de amilyet a srác nyomott attól megdobbant a szívem amikor néztem…
  …nemérdekel ha batman-t leszólja vagy bárkit és bármit de Heath-et pláne, hogy távozott közülünk nagyon NEM kelet volna!

 29. Azt sajnálom csak, hogy emberekre nem létezik olyan, hogy vadászidény. Az ilyenekért nem kár, értéket nem teremt, ócsárolni, okoskodni azt kurvára tud.
  Na mindegy, mint ahogy feljebb írták páran, ez a gyökér csak egy újabb, hírnévre vágyó idióta, és most igazából nekünk köszönhetően meg is kapta. Nem kéne vele foglalkozni, szerintem eléggé lejáratta már magát…

 30. Szóval akkor egy átlag mozis műveltséggel rendelkező srác bement a tévébe és mondott 1 – 2 szubjektív baromságot .

  Plussz az a videójáték bevágás.

  Amatőr az egész.

 31. Burton se a batman filmjei miatt vált elismert rendezővé, csak ő volt (az első?) aki akkoriban más oldalról nyúlt hozzá a sztorihoz, elhagyva a megszokott csit-csat-durr effekteket, Nolan pedig megint egy új oldalról fogta meg a sztorit, ami a (kép)regényíróknál is változik folyamatosan.
  Karakterelemzésbe teljesen fölösleges belemenni olyan 5 éves szinten, ahogy puzsér műveli, ezen nincs is mit ragozni.
  A legszánalmasabb nem az volt, hogy a batman-fetisiszták hangot adtak annak, hogy nem értenek egyet ezzel a infantilis pöccsel, hanem, hogy ő csak nekik reflektált az új videóban, holott a rajongók vajmi kevés százalékát teszik ki az elégedetlen emberek számát.
  Jól tudjuk, mi ennek az egésznek a célja, függetlenül, hogy a batman volt az alaptéma. ki a faszt érdekel, hogy kinek tetszik a nolan batman és kinek nem, ha az ember már látta és van saját véleménye, soha nem ez volt a probléma az “interjúval”.
  Ha nem lenne közismert, hogy a tv2-höz bármilyen senkiházi bekerülhet ingyen, azt gondolnám, hogy puzsér úr évekig falta a tarsolyt a szerkesztőknél, hogy elinduljon az új pályáján, rádiózás már nem járja.

 32. Bocs a dupláért, de nem hagy nyugodni.
  Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ez a SENKI azt hiszi, hogy mindenki más hülye, és csak ő ismeri a dörgést.
  Nem kéne vele foglalkoznom, de itt ülök a gép előtt, forr az agyvizem, és meg tudnám ölni. NEM AZÉRT, MERT LESZÓLTA A SÖTÉT LOVAGOT. Más is leszólta már. Csak ez a stílus, ez az arrogáns, öntelt pojáca kihozza ezt belőlem.
  Remélem, mostanában nem találkozom vele. Van előnyöm. Én tudom, hogy ki ő (ez), ő viszont nem tudja, hogy én ki vagyok.

 33. Az a szomorú, hogy ez a barom úgymond “értelmiségi”, nem pedig kőműves…
  Elnézést minden kőművestől! :)

 34. meghallgattam. vicces.

  Szét is szedném:

  1. Nem attól filmkritikus valaki, hogy nyomja az aktuális celebeket, hanem hogy (ahogy azt már leírtam) van némi szakértelme, és nem az aktuális pletykákkal kell képben lenni, hanem sokkal inkább az ALAPOKKAL. Azzal, hogy Batman nem képregény paródia, hanem az egyik legjobban kidolgozott, legtöbb szinten kimunkált képregényhős, amit Nolan nagyon komolyan akar venni. Tény, hogy ez vagy tetszik vagy nem, és erről lehet valakinek véleménye, el is mondhatja, de azt nem így kell találni.

  2. A comment-et okosan befikázza, ami egy MÉDIA blog, nem filmszakértő, és ott egy dologra hegyezték ki a hangsúlyt: egy játék trailert mutattak be majd egy filmről beszéltek. Ez a fontos médiaszempontból, tök lényegtelen, hogy ő mennyire ért a filmekhez vagy sem.

  3. Kutyát sem érdekli, hogy ő megijed-e Batmantől vagy sem. Én se félek tőle, de a Rémálom az Elm utcábantól sem. Pl.: a Birodalom visszavág egy kategória a TDK-val, a maga korában technikáját tekintve volt lényeges film, de hasonlóan megosztó dologról van szó.

  4. Puzsér ízlésről akar vitatkozni, arról meg nem lehet. Nem is ezzel volt a baj, de annyira buta szegény, hogy nem érti meg: a gond még mindig a tárgyi tévedéseiben. Máshonnan vett példa: nem szeretem HIM-et, de még sem mondom azt, hogy a HIM igazából egy rock/metál/punk paródia, mert tisztában vagyok azzal, hogy ez nem igaz, és nem próbálok meg légből kapott infókkal dobálózni.

  5. Engem pont nem azzal bántott meg, hogy fikázta a Batmant, inkább azzal, hogy hülye.

 35. Hát ez a Puzsér ez valami rettenet ! Szerintem egy 7 éves kezdő iskolás jobban ért a filmekhez mint ez a ” valami “

 36. ha most meg ezeket mondja akkor én se tudom minek ment be a műsorba, ha igy akarja reklámozni magát, akkor…..

 37. Valóban érdekes, hogy ő a szubjektív véleménye mellett áll ki, majd mások szubjektív véleményének összesítése ellen szól.

  Majdhogynem azokat parasztozza le, akik nem tisztelik az ő egyéni, személyes véleményét – majd az imdb kritizálásával ugyanezt teszi ő is.

  Meghallgatván ezt a videót, majd olvasva az itteni hozzászólásokat, más újat nem tudok mondani. Jó lenne, ha ez a manusz olvasná most is (!), hogy milyen igényei lennének a mozirajongóknak ebben a “vitában”.

  A stílus szinte sértő, de ezzel lehet csak boldogulni a médiában (? – cáfoljon már rám valaki…). Nagyon jól csinálja, meg fog élni belőle.

  A sötét lovag körüli várakozásokat nézve keveslem a 10. helyet is. És hol az Avatar? (150.) Rendben, az is megosztotta az embereket, de hogy ne lett volna népszerű 3 milliárdos bevétellel (ami főleg mozijegyekből, vagyis nézőkből) jött össze?

  LEGNÉPSZERŰBB. Az nem szubjektív kategória. Baromi sok embernek tetszett. LEGNÉPSZERŰBB.

  Áhh… Biztos vagyok benne, hogy ezt érti, látja, csak direkt ellene tesz.

 38. Ez az alak szànalmas! Ràadàsul ez a videò alapjàn leszürhetjük, hogy még azt se fogta fel, hogy miért röhög rajta fél orszàg (bàr lehet, hogy az egész)… Bakker, ez olyan mintha elhívnànak egy müsorba, hogy beszéljek a kutyàkròl, aztàn fognék egy macskàs képet és elkezdeném mutogatni rajta, hogy ezen a képen egy mennyire ronda kutya van, az azt követö fikàzàsok utàn meg készitenék egy videót, hogy a kutyàk tényleg mennyire rondàk és, hogy most ezért engem miért kell màr utàlni… Kész röhej ez a pasas, de komolyan!

 39. Nekem az a kedvencem, ahogy hallhatóan felidegesíti magát a saját monológja közben. Sosem tudtam mit kezdeni a nagy hévvel nagyon sokat beszélő emberekkel, akik szerelmesek a saját hangjukba (függetlenül attól, hogy értelmesek-e, vagy nem, mert általában azok). Tényleg tele van önellentmondásokkal ez a nyilatkozat, de a célját elérte. Nem tudom, mi mindenben van érdekeltsége ennek a figurának, ami kattintásfüggő, de most biztos nagyon megugrik majd az ázsiója (ha ez a helyes szó ide).

 40. Istenem, beszél itt a szubjektivitásról meg objektivitásról, azt sem tudja mit jelentenek ezek, mert utána csak megmagyarázza, – bocsánat, csak kijelenti, mert ahhoz műveletlen, hogy érvelni tudjon – hogy a Batman egy béna alak és a filmek is szarok emiatt. Arról nem is beszélve, hogy olyan idiotaságokat mondott a tvben, ami igencsak messze áll a valóságtól. Na meg egy játékdemót nézett trailernek! Fingja nincsiről beszél. Csak zsigerből fikáz. Teszi mindezt olyan arrogánsan, hogy a legjámborabb ember is 5 másodperc után szájbapattintaná. Teljesen igaz rá a mondás, miszerint azért tart itt a világ mert a hülyèk kurva biztosak magukban az okosok meg kételkednek magukban. Hozzáteszem, nem vagyok Batman fan, egyszer láttam az újakat. Ha valami nem tetszik akkor azt értelemesen, érvekkel elő lehet adni, nem fröcsögve és mindenki mást hülyének nézve úgy, hogy közben egyértelműen látszik, hogy fingunk sincs az adott témáról, jelen esetben Batmanről és úgy általában az egész képregényvilágról.

 41. Max a “köpködési ázsió” de ha ez is jó a legjobb úton jár! Hogy kinek mi tetszik egy dolog, hogy mit lát bele az is, de hogy ilyen kekk, pökhendi, és teljesen hozzá nemértő módon nyilatkozzon valaki valamiről, pláne egy ilyen niemand alak az bicskanyitogató! Ezt tényleg nem lehet szó nélkül hagyni és üzenjük: az ilyen figurákat pusztítsák ki a közéletből!

 42. Korábbi kommentemben lényegében ugyanazzel az imdb helyezéssel vitatkoztam én is amit most elmondott, de láthatóan ennek sajnálatos módon igen nagyméretű primitív kommentelő rétegnek hiába válaszol egy jól megfogalmazott üzenetet, merthogy az internet természetéből fakadóan ezek a kommentelők bizony mindig okosabbak maradnak otthon alsógatyában, az irodában amikor a főnök nem néz, stb. De arra már kiváncsi lennék, hogy szemtől szemben egy kultúrált vitában vajon meyelikőtököt tudna épelméjű érveket felhozni azon kivűl, hogy batman ilyen kidolgozott képregénykarakter, meg mekkora bevételeket hozott.
  A végére már én is belegabalyodtam a saját gondolatmenetembe, de legalább nem tartom intelligensebbnek magam mindenkinél, csak a fentebb található kommentelők nagy részénél….
  Kezicsókolom!

 43. Szóval hadd tisztázzuk. A Dark Knight jelentéktelen film mert nem lehet komolyan venni egy denevérruhás fickót, és ezért ne is emlegessük egy lapon a Birodalom visszavág-gal. A Star Warst miért lehet komolyan venni Batmant meg nem?
  Azt sem nagyon érti meg hogy attól hogy az imdb-n egy film magasabb helyet foglal el mint egy másik az nem teszi jobb filmmé, csak maximum több embernek tetszik jobban.

 44. Tegnap este meghallgattam, aztán aludtam rá egyet.
  Hol is kezdjem? Először is felolvasásnak tűnik az egész, mintha valaki megírta volna neki, aztán ő most felmondja a szöveget (de a szöveg “minőségéből” ítélve, ő maga írta). Ugyanis pont úgy esnek a hangsúlyok, mint amikor valaki olvas, nem pedig szabadon beszél. Ami nem gáz, csak átgondolt szövegnek kéne lennie. De nem az.
  Baj van a szövegértelmezési képességével; előttem már sokan megírták, mi volt az igazi gondjuk, amiért felháborodtak.
  Nálam pont azt érte el, hogy leültem megnézni mindkét filmet. Nem azt mondom, hogy újra megnézem majd őket…de korrektül elszórakoztattak. Igenis tetszett, ahogy egy kicsit sötétebben, életszerűbben (hihetően) próbálják megközelíteni a témát. Az külön +pont, hogy megmagyarázták a füleket. Ami a TDN-ot illeti, kevésbé jött be. Az első filmen sokat kacagtam, a másodikból ez hiányzott. De C. Bale-t imádtam a milliárdos playboy szerepében akinek 3kor már illik felkelni :D, viszont sajnáltam, hogy lecserélték Rachel-t.
  Ami Joker-t illeti….hihetetlenül életszerű alakítás, egyszerűen élővé varázsolta a karaktert; el tudta hitetni, hogy van igenis van ennyire beteg elméjű ember. Félni én sem tudtam tőle, szerintem részben azért, mert érdeklődéssel fordultam feléje, másrészt mert talán nagyon rákoncentráltam a játék megfigyelésére (mármint H. Ledger játékát figyeltem).
  Remélem, is, hogy olvassa a hozzászólásokat ez az ember, s talán most szájbarágósan felfogja, hogy mit is írnak itt a legtöbben. Részemről gerinctelen és gyáva embernek tartom. Tudom, hogy nehéz beismerni a tévedést, mert ég közben az ember pofája…de minden kezdet nehéz…s lassan rájön az ember, ebben nincs mit szégyelni. Tévedtem, hát ez van…de be kell látni, és elnézést kérni érte. Mindjárt más megvilágításba helyezi a dolgokat, és a többiek hozzáállása is…hát ilyen megengedhetetlen stílus után, mondjuk, hogy enyhülhet.

 45. IMDB? IMDB? IMDB?

  Milyen sokan akadnak ki erre. Azért mert talán ezt nézik a legtöbben, mint mérvadó oldalt?
  Mindenki meg van sértődve, ha nem a saját listája szerepel ott is.
  Nevetséges!

 46. Én félig meddig megértem a csávót,és nem értettem az őrült felháborodást,szerintem inkább a TV2 volt a fő kolompos,hogy ezt így adták el(ő). Ő is egy ember,attól még,hogy azt mondja,hogy a TDK szar film,akkor mi van?…A filmezés is művészet (bár egyre kevésbé),arról meg elég nehéz objektíven vélekedni…Szerintem a legfőbb mércéje egy alkotásnak bármely ágban az idő.Hogy mennyire jó film a TDK majd kiderül 20-30 év múlva,amikor leadja 10-edszer is az RTL Klub a 423423554.ik barátok közt után,és még mindig odaülünk megnézni…Vagy nem…
  Egyébként én is sokallom,hogy imdb-n 10-ik a TDK,de ez van,jó sok ezer ember szavazata alapján van ott,nem az enyém miatt..
  Peace!

 47. Az a baj, hogy személyeskedik, ahelyett, hogy elismerné, hogy pontatlan volt, még másokat kezd el sértegetni :(

 48. Azon, hogy az imdb-n 10. helyen áll a TDK, kár pörögni. A gyűrűk ura 3. része hetekig volt a harmadik, most már 12. helyen áll. A Batman is lejjebb fog csúszni idővel.

  Ahogy ő is mondta, az imdb pontozás arról szól, hogy az adott film, mennyire népszerű. Ez azt jelenti, hogy hiába sokkal meghatározóbb film, mondjuk a Patyomkin-páncélos, mint a Batman, mégsem fogja megelőzni, mert mai szemmel, az átlagos embernek, átlagos felhasználóknak nem annyira élvezhető. Az embereken nem lehet számon kérni, hogy mi tetszik, mit szeretnek és mit nem. Objektivizmusról beszél ez a jó ember, miközben szó szerint provokálja azokat, akiknek tetszik a TDK.

  Én nem tehetek róla, de ez a latex ruhás baromság igen csak elnyerte a tetszésemet, ezért szeretnék bocsánatot kérni a Puzsér “jóllakott napközis” Róbitól, és külön szégyellem magam, amiért a Volt egyszer a vadnyugat című filmet nem találtam annyira szórakoztatónak, mint a TDK-t, vagy a Remény Rabjait.

  Az imdb monyjon le!!!!!!! Puzsért a kormányba!

 49. human 2011. 02. 24. 13:24

  szívesen ;)

  Rubber_Johnny 2011. 02. 24. 11:22

  kész szerencse… bárhol érvelek, bárkinek, vagy azt mondom, “ne haragudj, ehhez nem értek” és nem közlök tényként személyes véleményeket… “szerintem” a batman egy köcsög, ez egy vélemény közlés <-> batman köcsög karakterként lett megalkotva, ez tény közlés, és hamis… jelenleg a gond ezzel van…

 50. A károkozás már megvolt az előző megnyilvánulássál (azaz Mokka interjú) és próbál némi magyarázatot adni rá… ugyanazzal a az arrogáns, fennhéjazó, rosszindulatú cinizmussal vegyített stílussal, amitől már eleve hányingert kaptam. Egyszer se próbálta meg a TV2 hülyeségeit lemosni, hanem azért a 15 percért meg is fürdött bennük. És ezzel nem azt mondom, hogy ellenvéleményt nem lehet kifejteni, hanem azt okosan, átgondoltan, észérvekkel és igenis ízléses attitűddel kell tálalni.

 51. Van valami igazság abban, amit mond, de még mindig gáz.
  Szerintem nem kavart akkora port, mint szeretné.Ebből is látszik, hogy direkt a “por” keverés volt neki a cél, és lehet, hogy ezt a videót már a műsor előtt legyártotta.
  Az igaz, hogy egy film sose lesz objektív, de a többségnek, amibe a legtöbb kritikus is beletartozik így “isteníti” ezt a filmet, az azért jelent valamit.

 52. Én azt sajnálom,hogy számos inteligens és tájékozott ember örülne,ha olyan pozícióban dolgozhatna mint ő.De egy ilyen bántó stílusú,megosztó személyiség elhalássza előlük és nevetségessé tesz egy szakmát.Persze magát is,de szerintem ez a mérhetetlen öntudata miatt neki nem is tűnik fel…

 53. ÚÚÚristeen…! Ez most k**ra felspanolt. Ezt az embert fel tűzre kéne dobni. vagy csak odaállítani Nolan elé, hogy mondja el neki is ezt szó szerint. Kinek képzeli magát? A hanglejtéséből és a stílusából kb. Istennek. Pedig ő maga mondta, hogy lóf**t nem ért a filmekhez… Arra sem méltó igazából ez a csóka, hogy itt beszéljünk róla. Nem veszi észre, hogy mit hozott ki ezzel az emberekből és nem godnolkodik el azon, hogy talán azért van ez, mert nincs igaza, vagy mert tényleg egy gyökér?! Dugja fel magának a véleményét én azt mondom.

 54. Két dolog miatt lettem nyomott hangulatú:
  1. Egy részről ez a kiábrándító, ellentmondást nem ismerő demagóg arrogancia.(Megértem, hogy a csóka reagál egy támadásra, de miért így? Nyomát nem látom, hogy megértené, miért fordult ellene a média és a plebs. Eleve a megértést nem érzem, csak, hogy köti az ebet a karóhoz, ráadásul sértett büszkeséggel.Röhej.)
  2. Biztos jóval többen hallgatják majd a rádiós műsorát.(Pedig ebből kiindulva nem lehet érdemes rá, de majd a ValóVilág, Lady Gaga,J. Bieber, Fluor Tomi… stb. jelenség generálja.)

  Remélem poénból egy Batman jelmezes csóka pofán kúrja egy tortával vagy ököllel, mindegy csak fájjon, mindegy csak féljen:).

 55. CrazyBoy: Batmantől nem fél, mint kiderült. De ott van a fekete latex ruhás Darth Vader, majd ő elintézi! :D

 56. Én úgy gondolom hogy a probléma nem az hogy neki esetleg nem tetszik Batman mint karakter vagy mint film, hanem az hogy a játék trailerére gondolták azt hogy az az új film előzetese, és már azt elkezdte fikázni! Na mármost ebből kiderül hogy halvány lila fingja sincs az egészről.

 57. Szomorú,hogy ilyen humanoidok(Puzsér) is léteznek.Persze nem vagyok naiv ,tudom ,hogy az emberek nagy hányada gyökér,de ilyenkor azért elszégyellem magam kicsit,hogy ehhez a fajhoz tartozom.

 58. Abban egyetértek vele hogy kicsit túl van hype-olva a batman, pont két kedvencemet hozta példának.
  Viszont sztem szegény kicsit túl korlátolt ahhoz hogy el vonatkoztasson attól hogy egy bőrruhás ürge ugrál a képernyőn. Amúgy is, a batman nem batman miatt jó, hanem az ellenségei miatt.
  Hiába na, menő ma sikeres dolgokat fikázni.

 59. nolan azért csinál batmaneket hogy tudjon utána inception t csinálni.
  vagy tökéletes trükköt.
  puzsér meg kész kevesebbet szivjon hehe birom a faszit.

 60. Pffffff, szánalom ez az ember! Annyira egy sznob paraszt, hogy csak na. Mellesleg jártatok már a weboldalán………? :/

 61. bla-bla-bla, nem az igazi kritikákra válaszolok, bla-bla-bla, batman még mindig nevetséges, bla-bla-bla, pedig egyetlen képregényt is hajlandó voltam végiglapozni, bla-bla-bla, milyen jogon kértek számon? kb. ennyi volt a videó.

  olyan jogon, hogy még a felszínesnél is felszínesebb ismeretek alapján formálsz véleményt, amit ráadásul tömegmédiában is közzéteszel.

 62. Könyörgöm!!! Egy ilyen film célja nem az, hogy megrémisszen bárkit is!!! Az ilyen nagyszerű filmeknek, mi sem egyszerűbb, az a célja, hogy szórakoztassa a közönséget! A kedves “szakértő” úrnak pedig üzenném: gondolkodjon és utána beszéljen!!!

 63. végtelenül beképzelt embernek tűnik, aki képtelen másokat megérteni, vagy több szempontot figyelembe venni

 64. Sajnos 10 évvel ezelőtt már volt szerencsém ehhez az emberhez. Már akkoriban oltotta az aktuális filmeket rendesen, de ilyen pofátlanságot nem tapasztaltam tőle, mint amit a hetekben hallottam tőle. Örülök hogy nem sokkal a megismerése utána megszakadt vele a kapcsolatom, mert csak rontaná az ázsiómat az ilyen alak.

 65. Az első videóját nem tudtam végignézni, és ezt is csak 1 percig bírtam.

  Hülyékkel nem vitatkozunk, mert lesüllyedünk az ő szintjükre, és a gyakorlatukkal legyőznek. Illetve még a végén összekevernek velük, és közéjük tartozónak vélnek.

 66. nem az a baj robikával, h rühelli a batman filmeket, vagy, h nem ért egyet azzal, h a 10. legnépszerűbb az imdb szerint, ehhez joga van
  az a baj vele, h a saját maga által felállított szabályrendszert rúgja fel, azzal kezdi, h mindenkienk meg lehet a véleménye a filmekről, neki is meg lehet, s mindenki azt a filmet szereti amit akar, s nem egy személyen fog múlni, h az a film jó vagy nem, s utána arra lyukad ki, ha a batman mégiscsak szar, mert ő nem szereti, s épp ezért ne tesék együtt említeni ezzel meg azzal
  nevetséges :)
  mindenkinek szíve joga azzal összehasonlítani bármit amivel akar, s ha a batmant akarja a star warsal, miért ne tehetné, mindegyikben fellelhetők vhol a messzeségben hasonlóságok (pl mind2 vhonnan a scifi fantasy határmezsgyéjéről mászott elő), de ha másban nem is, nézettségben mindenképp hasonlítanak
  robikától kéretik, h legalább saját elvtelen elveit próbálja betartani, s ne kövessen el logikai bakugrásokat, ha már fikázni akarja a filmet
  mellesleg a mokkában mindent csinált, csak azt nem, h a kérdésre válaszolt volna, persze ebben igaza van, nem tudhatja a választ, de akkor minek ment oda, nem azért hívták meg, h az értelmetlen fikázását hallgassák

 67. Itt nincs Puzsernak nagy rajongotábora.
  Szertettem a Nohlan féle Batman filmet. Puzsernak meg igaza van.

 68. nem értem, mi a baja itt (mindenhol) mindenkinek. az fáj, hogy nem titeket kértek fel a riportra, mert ti biztos kedvesebbeket mondtatok volna batman-ről meg nolan-ről?
  ne értsetek félre, nekem is nagyon bejöttek a nolan-féle batman-filmek, de mi van ha másnak nem?
  miért ne mondhatná el valaki a saját véleményét, még ha az nem is egyezik a “köz”véleménnyel?
  miért is kell valakit elítélni azért, mert nem egyezik a véleménye az enyémmel?
  szerintem abszolút jó volt ez a válasz-videó (semmi kisiskolás hatást nem érzek a fogalmazásán, és nem érzem, hogy megalapozatlan, légből kapott állításai lennének), és bennem maximálisan növelte ezzel a szimpátiát.

 69. Ez a faszi egy fasz, röhögtem rajta, mert szánalmas…
  Egy bohóc és kész… azért pattog, mert ő is tudja magáról, hogy beégett, de nagyon.

 70. a nagy Levin.
  Nem te vagy véletlenül a puzsér?

  Ne védd már ezt a gyökeret, aki megmagyarázza mindenkinek, hogy ő nem fingott, hanem pukizott és a kettő nem ugyanaz.

  Ha nekem nem szimpi az elfújta a szél, akkor sem kezdem el fikázni a Vivian Leight-et, hogy mekkora egy vacakság volt, meg hogy ásó, meg lámpa köllene ahhoz, hogy eljátszhassa a folytatást.

  1. Nem volt képben SEMENNYIRE azzal a témával, amivel kapcsolatban felkérték a riportra.
  2. Demagóg, öntelt, öntömjénező stílusban előadta a nagy semmit, plusz még volt egy kis halottgyalázás is, no meg filmoltás, amiről szerintem ő azt sem tudja, hogy milyen szimbolikus dolgokat rejt.
  3. Most pedig megmagyarázza, hogy nem hülye volt, hanem ő szarta ki a spanyolviaszt, és most már jobb lett a világ, mert ő velünk van.
  Hát takarodjon az ilyen film”kritikus” a francba. Ott a rézandris, vagy ott volt a mindenscifitismerőHölgy, ők már filmkritikusok. Ez a pojáca nem. Még a lábuk nyomás sem csókolhatja meg. Az én hátsómat sem.

  Remélem a közutálatnak köszönhetően innentől semmilyen komolyabb filmes emberke nem fogja felvenni vele a kapcsolatos és mocskosul fel fog kopni az álla ha ebből akar majd megélni.

  Nagyon felhúztam magam ezen a csókán.
  Számomra (bár nem vagyok batman rajongó) is rengeteget jelent a feketeruhás figura. Minden embernek van jó és rossz oldala. Minden ember szeretne valami jót tenni, meg hasonlók. Batman egy kicsit ezt is kihozza az emberből.
  Valaki írta előttem, hogy talán az egyik legjobban kidolgozott figura a képregényuniverzumban.
  Egyetértek vele.
  Ráadásul ő azon kevés figurák közé tartozik, aki nem szuperképességekkel rendelkezik, hanem egy szimpla ember, talán emiatt is van annyira kidolgozva.

  A puzsért ezek után csak szimplán pofánverném, ha találkoznék vele az utcán. Ráadásul meg is mondanám neki, hogy no apukám ezt azért kaptad mert.
  Remélem valaki meg fogja tenni, akinek lehetősége van rá.
  Csak hogy tudja ez a strigula, hogy mi a szitu.

  Filmszakértő. Piha.

 71. Hello
  Az összes kommentet végig olvastam az előző topicban meg itt is. A “a nagy levin” féle hozzászólások hihetetlenül idegesítőek, hogy ennyi komment, vélemény kifejtés után sem képesek egyesek megérteni, hogy nem azzal van baj, hogy elmondta a véleményét könyörgöm, hanem azzal ahogyan tette ezt. Egyszerűen ilyet nem lehet. Nem szeretnék senkit megsérteni, de értsétek meg végre, hogy a sértettek baja az (nekem is), hogy bunkó, alpári módon adta elő véleményét. A Batman kultusz és hívei tisztelete nélük. SZÓVAL NEM AZÉRT VAN A FELHÁBORODÁS MERT NEM EGYEZIK A VÉLEMÉNYE AZ ENYÉMMEL!!!!!!!!!!!

 72. Puzsér nem filmszakértő, hanem kritikus, ami ég és föld.

  Én is filmkritikus vagyok, meg ti is, a magunk szintjén, a magunk médiájával.

  Egy ‘filmszakértőt’ kérdezni nekünk filmügyben hülyeség lenne, nem járunk filmművészeti főiskolára, ezért olvasunk filmbuzit meg hallgatunk Puzsért (már aki)

  mindkettő stílusa/látóköre hagy kívánnivalót maga után, Puzsér ráadásul végletes forma, irritáló személyiség, mégis mi másért hallgatnék meg egy ilyet, vagy olvasok Filmbuzit mint egy személyes véleményért?

  Nyilván mérlegel, meg szelektál az ember, de hogy azzal csesszem az időm/agyam hogy egy nekem nem tetsző vélemény miatt ágálok az ugyanaz a szint:)

  Hétköznapi civil véleménye az is, ez az oldal is, haverodé is, anyádé is, utálni lehet akármelyiket, habzó szájjal ugatni rá maximum a saját kőkemény kommentekre maszturbálás és a falkaszellem miatt kielégítő.

  mindegyik jelentéktelen és fölösleges…

 73. Atya úristen. Nem azért “cseszem az időm” és nem azért “ágálok” mert nem tetszik a véleménye!!!!!!!!!!!
  peppito pont előtted írtam le, hogy miért van ez a sok komment.
  Komolyan idegesítő, hogy még van olyan aki azt hiszi, hogy vélemény különbség miatt vannak kiakadva az emberek. jézusom. Ez már jobban idegesít mint PUZSÉR RÓBERT

 74. Puzsérre napokig acsarogni a stílusa miatt épp olyan fölösleges mint a véleménye miatt, ugyanazért amit írtam.. szerintem..

  és nekem ne mond hogy mindenkit a stílusa bánt, nyilván az is hogy rengeteg embernek ugyanúgy bent van a top 10-es listájában a film, mint a Remény Rabjai, az meg nyilván mert ott az imdb… sokaknak még kell a hátszél hogy véleményt formáljanak, ezeknek a mellettük álló nyáj (x ezer imdb szavazó) miatt bekeményedett lelkébe ugyanúgy belesétált a Puzsér, mint mikor meg meri az ember itt kérdőjelezni a Remény Rabjainak létjogosultságát:) Az is kifejezetten vicces:D

 75. vicces a srác, hogy nem fél a jokertől, szerintem ha találkozna vele az utcán, összefosná a kis bugyiját. Amúgy is egy hihetetlen nyomorék csávónak tűnik ez a noname emberke, de attól hogy nem tetszik neki a batman még nem kéne fikáznia. Hülye nyomorék. nekem ez a szubjektív véleményem

 76. te jó ég ez a puzsér mekkora egy…
  ha egyszer nem filmszakértő amit ő maga hangsúlyozott akkor mit kell itt játszani a nagymenőt?
  miért nem lehet egyszerűen filmeket nézni? nem kell mindent “megszakérteni”, és attól hogy valaki minden új filmre reagál, meg elmondja minden videója elején a nevét, meg otthon szépen összerak egy mutatós videót, jó aranyköpésekkel az aktuális hírekkel (a saját arcának mutatása nélkül) még nem lesz több másnál
  én kifejezetten utálom az ilyen embereket. oké csinálj rádiós műsort amiről csak akarsz, de ne hidd hogy ettől máris többet ér a véleményed
  oké nem mindenkinek egyezik a véleménye de itt ő úgy beszél mintha az ő véleménye lenne az etalon és mindenki más tudná rosszul.
  és nem kell direkt ilyen mélyen beszélni mert nem leszel tőle menőbb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.