A VS mód kinyír: GI Joe 2, Superman, Jób, Dumber, Tarantino, Alan Silvestri

Most már hivatalosan is megvan a GI Joe 2 rendezője: Jon M. Chu. Az eddigi remekművei között a Justin Bieber-film és a Step Up 2 & 3D szerepel. Király.

Vanna friss Superman pletykák is: Viggo Mortensen érkezne General Zod szerepében, ezen kívül még Daniel Day-Lewis-t is szeretnék megnyerni, de nem tudni mire.

A Fighter írói, Paul Tamasy és Eric Johnson egy Joe című filmet dobnak össze a Sonynak legközelebb. Ez valójában Jóbot takarja a Bibliából, modern korba helyezik a történetét. Will Smith egy “mindene megvan” amerikait alakít majd, aki 1 hét alatt mindent elveszít, és a talpraállásán a világ sorsa múlik, lévén az Ördög és Isten fogad a kimenetelére.

Bobby Farrelly arról beszélt, hogy elképzelhető egy “20 évvel később” alapötletű Dumb és Dumber folytatás. Nem reboot.

Tarantino legközelebb valószínűleg spagetti westernt csinál. A főbb szerepekben Franco Nero, Keith Carradine, Treat Williams, Christoph Waltz. Vazz, már az előbbi négy név értelmes filmben való szereplése miatt elmegyünk moziba.

Alan Silvestri komponálja az Amerika kapitány zenéjét.

18 hozzászólás a “A VS mód kinyír: GI Joe 2, Superman, Jób, Dumber, Tarantino, Alan Silvestri” bejegyzéshez

 1. GIJoen örülök is, meg nem is… egy akciófilm rendezőt vártam volna….

  Dumb és Dumber a moziban könnyesre röhögtem magam anno. Jöhetne. :D

 2. “Az eddigi remekművei között a Justin Bieber-film és a Step Up 2 & 3D szerepel.” OMG OMG OMG

  Mi lesz a GI Joe 2? Zenés táncfilm? Már ez 1. rész is a gagyi felé hajlott, akkor ez milyen lesz? Úristen egy ilyen rendezőt odaültetni. Hogyan? Miért? Netán 1 dollár lesz a tiszteletdíja?

 3. Azzal azért vitatkoznék hogy gagyi lett volna az első rész. Nekem MOZIBAN (nem letöltve, streamelve meg ilyenek) tetszett.

 4. GIJoe elég ostoba egy film, de el lehet nézegetni. Kíváncsi leszek, hová viszik tovább.
  Még mindig erőltetettnek tartom Superman sokadik rebootolását, meg kéne tartani ezt Christopher Reeve örökségének.

 5. Én Tarantino westernjét várom a fenti felhozatalból leginkább. Talán 1-2 nevet ismét tud rebootolni az öreg, bár Carradine elég sok filmben/sorozatban mellékszereplő mostanában. A Dexterben tetszett leginkább.

 6. Will Smith végre visszatér, és abbahagyja a gyerekek promótálását?:) végre

 7. G.I. Joe: OK!

  Superman:
  Örülök Zodnak, bár egy ismeretlenebb ellenfél jobb lett volna.
  Daniel Day-Lewis:
  http://imagecache2.allposters.com/IMAGES/MMPH/255239.jpg
  Lex Luthornak sem lenne utolsó, nem? ;)
  De akár még Perry White-ként is eltudom képzelni.
  Costner-t is mondták ugyebár.
  Viggo Mortensen, mint Zod?
  Érdekesnek tűnik, kíváncsi leszek a végkifejletre.
  Eddig nálam a lehetséges karakterek:
  Zod: Viggo Mortensen ugyebár
  Jonathan Kent: Costner
  Perry White: Costner/Day-Lewis
  Luthor (ha bennelesz): Day-Lewis
  Kíváncsi leszek, hogy mi fog megvalósulni belőle :)

 8. A G.I.Joe film valóban elég gyerekes lett,ezért nem is izgat mi lesz a 2. résszel.Superman meg szerintem jobb lesz az összes eddigi eggyüttvéve :)

 9. Daniel Day-Lewis, a Superman-ben? Hmmm…Lehet, hogy Jor-El lesz. Állandóan nem lehet Marlon Brando-t “használni”, nem?

 10. A G. I. Joe filmben az volt pozitívum, hogy végig pörögtek az események, nem ült le semmi szarakodással. Ha az alappal hasonlítjuk össze, akkor kb. semmi érdemleges nem marad az akción kívül, de jelen állás szerint a második rész teljesen hidegen hagy.

  Superman Mortensennel, D D Lewisszal, ebből reméljük nem lesz rossz film, kezd egyre érdekesebben alakilni a stáblista.

  Tarantino+spagetti western és méghozzá a műfaj egyik nagy királya Nero, szerintem ez sem lesz kutya. :)

 11. Öülök, hogy Zodnak mert remek ellenfele Supermannek, és jó, hogy egy komolyabb filmben is feldolgozzák (a második rész slap stick humorkodása számomra kicsit rontott az összképen).

  A Tarantino western (amit már régóta mondogatt, remélem most tényleg megcsinálja) már ennyi infű alapján is nagyon igéretesnek tünnik.

  A kapitánynak meg biztos jó lesz a zenéje (is).

 12. Kíváncsi lennék mennyien látták itt a StepUpot, ha már ennyire ki vannak akadva a rendező személyén… pont semmi gond nincs vele, annak 10/10 aminek szánták. A 3. részben a táncok, a zenével és a vágással kifejezetten ütősre sikerültek, érdemes megnézni csípőből fika helyett.

  Off: Nem, nem vagyok lány és még csak tini sem.

 13. “Kíváncsi lennék mennyien látták itt a StepUpot, ha már ennyire ki vannak akadva a rendező személyén…”

  A Step Up-pal nincs gond, ahogy te is mondod, annak jó, aminek szánták. Viszont azért egy “G.I. Joe” film egy kicsit más szerintem, mint a “Step Up”. És figyelembe véve, hogy ki volt a többi jelölt, nem biztos, hogy Chu volt a legjobb választás. De, persze majd kiderül. Legfeljebb pozitívan csalódunk.

  Ez az egyik. A másik, hogy a rendező legutóbbi filmje nem a Step Up volt, hanem a Justin Bieber film, ami még mindig negatív csúcsokat döntöget az IMDB-n…

 14. Franco Nerot nyílván azért, mert nagy spagettiwesternszínész volt (Django, Keoma, Texas adios, Companeros). És remélem, h Christoph Waltzra egyedi, új karaktert ír, mert most kicsit beskatulyázódott a keménykedős-mosolygós gonosz szerepébe. a brigantykban prsze zseniális volt, de a greenhornetben már nem annyira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.