Apollo 18 a ruszkiknál

Ha jól veszem kia betűkből, de majd kijavítotok. A lényeg, hogy ha ez a poszter tényleges infók birtokában készült az Apollo 18 filmhez, akkor izé, nem is lesz olyan egyszerű a helyzet.

Apollo 18 új posztere

human
írta
2011. 03. 02. 08:02
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Apollo 18 a ruszkiknál” bejegyzéshez

 1. Szép gondolat, hogy a tovább mögé tetted… de szerintem ezen nincs semmi felkavaró.
  Emlékszem egyszer volt egy poszter, talán a monstershez, amikor egy csávó gázmaszkban van. Amikor megnyitottam ezt az oldalt és szinte betöltötte az egész monitort nálam a kép, akkor majdnem a gatyámba szartam. Komolyan. Úgy ugrottam fel, hogy az nem igaz :D

 2. brianaspirin: a kisbetűk szerint “senki sem hívott minket a Holdra” köbö

  amúgy szerintem nem felkavaró, inkább egy ütős plakát egy ütős tréler után…..de azért örülök, hogy nem kell minden töltésnél ezt nézni :)

 3. Valahogy ez a film engem mindig arra emlékeztet, hogy nincs már ötletük a filmkészítőknek és próbálnak minél nagyobb meséket kitalálni valós dolgok megmagyarázására. Jó, tudom, nem az a cél, hogy elhiggyük, de akkor is…
  Egyébként várom nagyon, mert a trailerből jónak ígérkezik. :)

 4. V1har, pont ez a lényeg, hogy nagyon is sok ötletük van, hiszen nem kevés fantázia kell egy jó sztori kialakításához. A valóstól távol álló de mégis ahhoz közeli, nem létező dolgokat áthelyezni a valóság szinterére meg a legjobb dolog amit tehetnek. Mint pl.: Paranormal Activity. Ott is ez a kettősség jön be, nem picit durván :)

 5. Értem, amit mondotok,nem is így értettem a dolgot. A Paranormal A. az egyik kedvenc filmem, nincs vele semmi bajom. Mellesleg hozzátattem, hogy várom a filmet, mert jónak tűnik. Na mind1, nem jön így át, hogy ki mit gondol. :)

 6. tényleg semmi felkavaró sincs rajta. azt hittem, hogy valóban valami durvulós postert gyártottak, de ez nem az. A film egyébként a tréler megnézése után egyáltalán nem érdekel. A kézi kamerás cuccok az utóbbi időben ahogy szaporodtak, úgy csökkent a minőségük. A Norvégoktól meg jött egy Trollvadász és odabaszott mindenkit.

 7. Human mi történt veled, hogy ez a poszter felkavarónak minősül?
  A faszi semmivel nem néz ki rosszabbul, mint egy átlag kocsmai alkesz.

 8. minden betöltésnél már sok lenne, hidd el. Egy nézésnyire semmi baj nincs vele.

 9. Még jó, hogy nem csak szakörpancs féle filmek lesznek, amik agyon hájpoltak, de fél év múlva senki se emlékszik rá, ellentétben ilyenekkel, mint pl. ez a Apollo 18, vagy parnormal act 1-2, amikre még talán évek múlva is emlékszünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.