Configl?: Kaufman, Burton, Devil May Cry, Fighter, Robocop, Peter Pan, Jonah Hill

Charlie Kaufman és Spike Jonze újra összeáll (Adaptation, Being John M.), hogy a világ vezetőiről készítsen egy szatírát. A fő mumentum, hogy a nagy arcok eldöntik hol-milyen krízis lesz.

Tim Burton és Josh Brolin közösen összehoz egy Notre Dame-i toronyőrös filmet. Az ötlettel Brolin jött, gondolom producerkedik, a rendezést pedig valószínűleg Burton vállalja fel. Addig meg készül a forgatókönyv modern Sherlock Holmes írópárosától.

A Screen Gems most épp a Devil May Cry megfilmesítési jogait szerezte meg. Nekik köszönhetjük a Resident Evil … valamiket.

Mark Wahlberg, a Fighter főszereplője és producere elejtette, hogy simán érkezhet egy folytatás a filmhez. A Ward/Gatti bunyókat helyeznék a központjába, na meg a családot.

Hmm, a Robotzsaru feldolgozás jó kezekbe kerül? Oké, Aronofskyt elvesztettük, egy ideik úgy nézett ki helyezkedik el a rendezői székben, de a helyére jelenleg szóba hozott Jose Padilha, nos, érdekes lenne. A csávó eddig az Elite Squadokat hozta nekünk, az elsőről itt írtam.

Peter Pan Begins (LOLOLOLOL) lesz a címe a Peter Pan eredettörténettel foglalkozó filmnek. A főszerepben Channing Tatum, a rendező Ben Hibon.

És akkor a végére egy laza Jonah Hill-hír, miszerint rendezésre adja a fejét a srác. The Kitchen Sink lesz a címe, amiben a zombik és a vámpírok összefognak az Alienek ellenek, mindezt középiskolás film hangulatban. WTF. Stay Tuned.

10 hozzászólás a “Configl?: Kaufman, Burton, Devil May Cry, Fighter, Robocop, Peter Pan, Jonah Hill” bejegyzéshez

 1. “A Screen Gems most épp a Devil May Cry megfilmesítési jogait szerezte meg. Nekik köszönhetjük a Resident Evil … valamiket.”

  Remek. Még egy gyerekkori emléket fognak megalázni.

 2. A Tim Burton féle Notre Dame-i toronyőr biztos érdekes lesz.Azért írtam érdekest,mert nem tuti hogy jó is lesz.Pl. Alice nagy csalódás minden téren.Robotzsaru Aronofsky-val nagyon király lett volna,Padilha-t viszont nem ismerem.

 3. Az “Elite Squad” nekem nagyon bejött, tehát ha Padilha dirigálja a Robocop filmet , akkor érdekelni fog a dolog.

 4. Na.. Johnny Depp mint egy kisebb Quasimodo? :DD Picit hasonlítana ez a szörnyszülöttes film az Ollókezű Edwardra.

  Mi a fasznak még egy Peter Pan film? Amerika ennyire szereti? Lerágott csont az egész “miliő”.

 5. Devmay cry on azért megakadt a szemem, nagyon jó kis game, de ebből rettenet buzernyák emo-s filmet gyártanának le. Nagyon nem fűzök hozzá semmi reményt. Tekken – dragonball film hitvány szintjén fog mocorogni.Főleg ezzel a rendezővel. Ez a téma amugy még talán Cameron technikáival sem volna nagyon moziképes.
  Robo feldolgozás végre!

 6. Robotzsarut szeretem, bár valószínű egy reboot belőle kb annyira lenne jó, mint az új Freddy Krueger film. Van amit nem lehet feltámasztani. Azért remélem új filmeket is ki fognak találni, nem pedig csak az elmúlt 30 év termését megint leforgatni. Alig várom a hírt, hogy Jurassic Park reboot, meg Terminátor reboot, meg Szomszédok reboot….

 7. Die Hard reboot esetleg? (Bruce W. nélkül, PG-13 besorolással mert most az a menő)

  Devil May Cry-on meg ülni fognak sztem, míg többet nem ér vagy várnak egy jó alkalomra (mint a MGS, meg Duke esetén)

 8. A Robotzsaru-t én is szerettem és valószinüleg a filmet is megnézzem, de még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ezt újra feldolgozni ugyananyira fölösleges mint a The Thing-et vagy a Rémlom az Elmutcában-t.

  Azért a Burton féle Toronyőrre kiváncsi vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.