41 hozzászólás a “Akkor Red Skull” bejegyzéshez

 1. Azért kicsit vicces, hogy több mint 60 év elteltével is keményen nyomatják a propagandát a pofánkba.

 2. Nem rossz. Főleg a ruha design tetszik. Kíváncsi leszek milyen lesz a színészi játék ebben a fél gumi, fél CG maszkban. Persze Mr. Smith tud, de azért akkor is mókás ez a vörös fej.

 3. sztem nagyon állat!!!! a történetet anynira nem ismerem és a karaktert is csak annyira amikor a pókember rajzfilmben összeállt pár hős és akkor szerepelt a vörös koponya, am valaki elmondja, hogy miért/mitől lett ilyen a feje???

 4. Ez tényleg nagyon bitangul néz ki!
  Eddig nem nagyon érdekelt ez a film, de Agent Smith kezd meggyőzni :)
  Arni

  Semmi extra, Hitler jobbkeze volt, és adott neki egy nagyon értékes és különleges uniformist, amihez ez a vörös maszk is járt.
  Ja és nagyon nehéz gyerekkora volt. Szerintem ennyi elég is.
  Forrás wikipedia

 5. Hmm… HYDRA? Pótolnom kell pár dolgot, nem emlékszem, hogy a Vörös Koponya hosszabb ideig dolgozott volna velük…

 6. Hát én megmondom őszintén,hogy én azért elég sok Bosszú Angyalai képregényeket olvasok,régieket és újakat is,de úgy látszik hogy nekem ez a Red Skull nevű figura kimaradt valahonnan.Ennek talán az lehet az oka,hogy a Stan Lee 1960-as Bosszú Angyalai képregény alkotásairól csak cikkeket tudok olvasni.Amúgy a Bosszú Angyalai csapatnak földönkívüli,földalatti és a Mesterbűnözők,Roncsbrigád nevű csapatos ellenségei is vannak.Nekem az a gyanúm,hogy ez a Red Skull egy 60-as évekbeli találmány lehet.Csak akkor meg azt nem tudom,hogy eddig miért nem hallottam róla semmit.

  De most hogy már hallok róla valamit,az már jó dolog.
  Az Amerika Kapitány filmjét inkább nem nézem meg,mert ennél durvábbak a képregények.
  Mindenesetre köszönöm,hogy legalább hírt kaptam erről a számomra még teljesen új főgonoszról.)

 7. Ezt találtam a wikin Red Skull-ról. Ezek szerint a Marvel univerzumban 3 Red Skull is létezik. Arni amit te láttál az írás szeint a 3. Red Skull aminek sztem a most jövő történetben nincs még szerepe.

  ********

  The Red Skull is a name shared by several fictional characters, all supervillains from the Marvel Comics universe. All incarnations of the character are enemies of Captain America, other superheroes, and the United States in general.

  The first two Red Skulls are Nazi agents and the third is a Communist. The Red Skull was first introduced in Captain America Comics #1 in 1941. The first Red Skull (George Maxon) was an American industrialist turned Nazi saboteur.

  The second Red Skull (Johann Schmidt) is the original and current Red Skull, considered (according to S.H.I.E.L.D.) as one of the greatest threats to humanity,[1] and a long-time enemy of Captain America.

  The third Red Skull (Albert Malik) is best known for causing the deaths of the parents of Peter Parker, and thus orphaning the boy who would become Spider-Man.

 8. Red Skull már a negyvenes évek elején megjelent, egyébként ha ennyi vágod a Kapitány füzeteit, a Koponyát nem ismerni vagy nagyon véletlen, vagy pedig mégsem olvasol annyit.

 9. Egyébként a kép nagyon jó, csak az a baj vele, hogy nagyon nem maszknak néz ki az ami a fején van, sokkal inkább vm elba***tt kísérletnek.

  Persze az original sztori az, amit turrican elmondott. Legalábbis a wiki szerint. :D

 10. egyszerüen nem tudok elmenni vajó peti kommentje mellett:D bocsi :D komolyan nem tudom elképzelni, ezt hogy csináltad, Red Skull úton útfélen előbukkan, ő cap archnemesise, a halálát is ő intézte meg minden.

 11. Eszméletlenül jó!
  Több félé verzió létezik. Az eredeti szerint Hitler adja neki ezt a vörös-koponya maszkot, de a filmben valószínűleg az emberi arca lesz maga a maszk és ez a hányadék meg az eredeti, valami miatt. :) Nekem nagyon bejön.

 12. Hugo Weavinget meg amúgy is nagyon szeretjük a LOTR,a Matrix, a V mint Vérbosszú és a Farkasember miatt.
  50 éves és csúcsformában!
  Remélem elviszi a hátán a filmet és sok jó snittje lessz! :)

 13. Eleinte maszkja volt, de ténylegesen leégett ám a bőr a képéről a későbbiekben.
  Nem is beszélve az ultimate red skullrol, aki saját maga nyuzta meg a saját arcát.
  A filmben nagy valószínűséggel a kozmikus kocka fogja lebarnitani hugot, vagy csak bedilizik tőle és maga teszi

 14. Jaaa KEMÉNY!!! ;)

  Baze egyfolytában azon gondolkodom, hogy tüntették el Weaving orrát… :D

 15. andris.del: igen, vicces egy kicsit, de inkább legyenek hűek a képregényhez, minthogy kitaláljanak valami mást. kinézem az amcsikból hogy beraknak a helyére egy pajeszos arabot.

 16. Jól van Balakin,ha itt mások ennyire ismerik ezt a Red Skull-t,akkor nekem tényleg lehetnek nagy hiányosságaim,ezt azért elismerem.
  Az Amerika Kapitány nemezise ezek szerint nem 1963-tól,hanem már 1941-től létezhet.
  De hogyha ez a Red Skull 1941-ben az Amerika Kapitány nemezise volt,akkor nem kommunista,hanem náci nemezis lehetett,mivel 1941 tájékán a nácikkal volt a gond,nem pedig a komcsikkal.

  Úgy látszik,hogy 3 Red Skull létezik:
  1.az 1941-es.
  2.Az 1963-as.
  3.Most pedig elárulom azt,hogy nekem milyen régebbi Bosszú Angyalai képregényem van:abban a képregényben a Zémó Báró az Amerika Kapitány nemezise,aki egy halott náci vezetőnek a fia.Dehát nem Red Skull-nak nevezték.

  Mindegy.Fenntartom a véleményemet ezzel az Amerika Kapitány filmmel kapcsolatban,ezek szerint a Red Skull már 1941-től létezik…

 17. Hugo arcmimikáját már a V for Vendettában is imádtam, remélem most is hozza majd

 18. vajó peti: bocsi, nem akartalak bántani csak érdekes a dolog. Amugy Zémó is elég nagy probléma ( meg még van pár ellensége) de összességében Red Skull a legnagyobb.

 19. “Stikcie 2011. 03. 04. 18:19

  Hugo arcmimikáját már a V for Vendettában is imádtam, remélem most is hozza majd”

  Ezen azért kellőképpen besírtam :D

 20. A koponyán az orrcsont addig tart, a többi már csak porc de érezheted is ha megtapogatod az orrod.

 21. na, azért ennyire nem vagyok szőke.. :)
  a színész orrára gondoltam, hogy hova tudták így eltüntetni a maszk alatt :)

 22. Balakin barátom,semmi probléma nem történt.
  Lehet hogy arra céloztál,hogy sokan nem ismerik a Red Skull figuráját.Hát én nem ismertem Őt sajnos.

  Szerintem ennek a Bosszú Angyalai filmeknek még rengeteg része lesz,azokban tuti hogy szerepelni fog többször a Vasember,de lehet hogy még a Hulk is.
  Lehet hogy a Red Skull azért a legnagyobb ellensége az Amerika Kapitány-nak,mert ezt a figurát találták ki a leghamarbb,gondolom 1941-ben.Akkor ezért nem tudtam semmit erről a figuráról,de most már legalább tudok.Inkább én tartozok hálával ezért a segítségért.

  Amúgy tényleg érdemes olvasni az Új Bosszú Angyalai képregényeket is,aki teheti,az szerezzen be ilyen jó kis képregénykönyveket.)

  Ja,és a Zémó igencsak nagy probléma.Na arról nemigen mernének filmet csinálni olyan hamar,ezért nem nézem meg még ezeket a serdülős Bosszú Angyalai filmeket,de majd csak be fognak indulni.

  Szóval akkor a Red Skull nem is komcsi volt,hanem a Hitler egyik embere.A Red elnevezésről nekem a kommunizmus jutott az eszembe.)))

 23. “ezért nem nézem meg még ezeket a serdülős Bosszú Angyalai filmeket”

  Ezt igy most miért és hogy is, doktor?

 24. Nem vagyok én doktor,csak elég jól ismerem a Bosszú Angyalai képregényeket,és szeretném elárulni,hogy van egy 1986-os Bosszú Angyalai képregényem amiben háááát,bizony a Zémó szarrá vereti a Jarvis Dane-t,aki ebbe majdnem belehal(a Mr Hyde veri Őt széjjel(a Michael Caine-es Hyde filmből),a Zémó fogságba ejti az Amerika Kapitány-t és jól pofán rúgja,de még a Bosszú Angyalai között szerepel a Herkules is,akit a Schwarzenegger alakított eddig a legjobban a Herkules New York-ban című filmben,az egy 5 csillagos film számomra,a Jekyll és Hyde film csak 4 csillagos,de a Michael Caine 5 csillagosan jól alakította a Hyde-ot,ja,és a Herkulest a Zémó először részegre itatja egy csinibabával,majd pedig a Góliát nevű genetikai óriás ember,a Zémó egyik embere a földhöz csapdossa a Herkulest,utána a Zémó többi szupergonosz embere egy emberként verik szarrá a Herkulest,aki ebbe majdnem belehal.Hát ha erről filmet csinálnának akkor ezt a filmet már nem a serdülő Bosszú Angyalai filmek közé sorolnám.

  De amúgy meg érdekelnek ezek a serdülős filmek is,nem akarom én ezeket a filmeket se fikázni kedves Yosha.
  Főleg a Gwynett Palthrow-ra lennék kíváncsi majd,hátha már 4 csillagról 5 csillagra emelném ezt a bombázót,mert eddig semmi értelmes filmjét nem tartottam érdemesnek megnézni,de azért film jelenetekben már láttam Őt jól pózolni.Amúgy meg az X-Men is a Bosszú Angyalai-val cimborál a Marvel miatt,na az X-Men:First class című filmet bizony meg fogom nézni…

 25. Wolverine

  Bevallom, hogy én is csak annyit tudok Vörös Koponyáról, amit láttam anno a Spider-man TAS-ban, de ez a király H.Y.D.R.A. öv nekem is szemet szúrt. Ez a film is csak egy előzmény film lesz (gondolom ezért a náci Németország dolgot is csak felületesen említik) a nagy Bosszú Angyalai filmhez, ahol kik is lehetnének a fő gonoszok, mint a HYDRA. És bízok benne, hogy Madame Hydra/Viper is (mint az egyetlen magyar MARVEL szereplő) látható lesz.

 26. Na.Végre sikerült megtekintenem ennek a filmnek a szinkronos trailer-ét is,és bizony nekem nagyon tetszik!
  A Tommy Lee Jones még így is jól szerepel,az Amerika Kapitány női partnere nekem nagyon bejön(egy filmben se láttam ezt a jó kis bébit,de azért is adtam rá egy 5 csillagot).

  Mellesleg most veszem észre,hogy a Red Skull a Hydra jelképes övet viseli??Akkor már a Hydra teljes hadserege lehetne a Bosszú Angyalai ellensége,na az aztán nem lenne semmi!Én egy új Amazing Spider-Man képregényben olvastam egy ilyen jó kis sztorit,ahol az Új Bosszú Angyalai együtt harcolnak a Pókemberrel a világuralomra törő Hydra hadsereg ellen!Hogy az mekkora képregény!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.