Tomb Raider 2013-ban

Emberek, Tomb Raider rajongók: 2013-ban érkezik a reboot. A GK Film szerezte meg a megfilmesítési jogokat. Végre egy olyan film, aminek tényleg kell újrakezdés, mivel az előző filmeket elszúrták, de nagyon.

Ki legyen Lara?

Egyelőre még nincs író vagy rendező vagy ilyesmi, majd tudósítok.

btw: közben a játék is rebootot kap épp.

human
írta
2011. 03. 09. 05:59
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Tomb Raider 2013-ban” bejegyzéshez

 1. Jó, hogy már többször kinyilatozták az “ez lesz az utolsó rész” mondatot a játék kapcsán. Persze, nem mintha hihető lett volna bármikor is.

 2. Én az első filmet csíptem úgy-ahogy, a második tényleg elég TV-film volt. Hozzáteszem, kb. a “texasi” óta szajkózom, hogy Jessica Biel kellene Lará-nak. :) Igaz, a Clive Owen-es Max Payne-em se jött be… :P

 3. “mivel az előző filmeket elszúrták”
  Ja leszámítva hogy mind anyagilag sikeres volt MIND2.
  És imdb-n 5.2-4 körül áll a 2 film és relatíve egy számítógépes játék adaptációról beszélünk…..

 4. Szerintem az elsővel nem volt gond. Másodikat meg szar volt.
  De én inkább egy RE rebootot szeretnék látni :D

 5. Én jól szórakoztam mindkettőn attól függetlenül, hogy semmi köze nem volt egyiknek se a játékhoz.

 6. Szerintem meg egy ütős folytatás kéne Angelina Jolie-val. Végre visszatérhetne, mert már unom ezt a nagyasszonyos stílust, amit az utóbbi filmjeiben hoz. No meg csont és bőr, szedhetne magára egy kis izmot Lara-ként.

  De ha már reboot (reboot ellenes vagyok, vagyis inkább folytatás párti), akkor lehetne Megan Fox :P. Bár úgyis valami ismeretlen cicababát fognak választani, aki majd örül, hogy főszerepelhet és nem a több millió dolláros gázsira utazik.

 7. nekem mind1 ki lesz lara csak jó legyen a film. Mondjuk akit én eltudnék képzelni az Lyndsy Fonseca. Nikita sorozatban is nagyon jól alakítja a kemény verekedős, lövöldözős csajszit. Én Laraként is eltudnám képzelni.

 8. Nagyon egyetértek azzal hogy Jessica Biel legyen az új Lara Croft. Az első két résszel meg emlékeim szerint nem volt semmi gond. Főleg a másodikkal.

 9. Még nincs főszereplő, de a legesélyesebb Olivia Wilde!
  Aki nem tudná ő a Doktor House-ban 13-as!
  Vagy ő legyen vagy egy még ismeretlen csaj, aki hasonlít Lara Croft-ra!

 10. Az eddigi filmek közül az első rész nekem tetszett, a második már kevésbé.

  Én azt mondanám, maradjon Angelina Jolie. De úgyis új főszereplő lesz.

  Amúgy egy esetleg új TR film ötlete már többször felmerült, asszem pár éve a britek csináltak is valami közvéleménykutatás-szerűséget, hogy mivel Lara Croft angol, egy brit színésznő játssza el legközelebb. Ők akkor Kate Beckinsale-t, Michelle Ryan-t, és Keira Knightley-t emlegették. Na, most Keira Knightley nálam abszolút kiesett, de a másik kettőnek a fizikai adottságai mindenképpen meglennének a szerepre, hiszen játszottak már verekedős-lövöldözős csajt. (És hát “eyecandy”-nek sem utolsók) Ennek ellenére, én valahogy nehezen tudom Lara-ként elképzelni őket. (Még úgyis, hogy Michelle Ryan az egyik személyes kedvencem, így elfogult vagyok vele szemben.)

  Igazából nem tudom, ki lenne jó. De én is azt hallottam legutóbb, hogy Olivia Wilde-nak van a legnagyobb esélye.

 11. csak nem régen (10 év. Ez tényleg nem sok) jelent meg ez a két film, miért van szükség rebootra? És különben is, a sok reboot, remake és adaptáció helyett miért nem lehet eredeti filmekbe fektetni a sok felesleges pénzt?

 12. Remélem végre már olyan nőt választanak akit nem lök fel a legkisebb szél is. :) Kinézetre mint Jessica Biel a Penge 3-ban. Izmos volt meg minden. Hihető volt hogy kemény.

 13. Én bevállalnám. XDDD Perfektül megy az angol is, és gyerekként úgyis kommandós akartam lenni… :D

 14. A Tomb Raider filmek bugyutak voltak, nem is tudom lattam e mar normalis jatek adaptaciot, ami erdekes, mivel elvileg egy csomo jateknak van rendes sztorija, megis az irok ezt sokszor nagy ivben lesz*rjak.
  Amugy IMDB box office infoja szerint- tudom sok mindenben nem pontos-, a masodik film eleg komoly bukta anyagilag Blade!

 15. “a masodik film eleg komoly bukta anyagilag”

  Az volt. Azzal a filmmel akart Jan de Bont visszatérni az “A” kategóriás hollywoodi rendezők közé. Hát…nem jött össze neki. Azóta nem is nagyon rendezett.

 16. akkor sem Lara filmek voltak, akármennyit hoztak
  Dehogynem… hisz a játék is kb erről szólt… nagy pixelcsöcsök XD Nem egy háború és békéről beszélünk….
  TR 2 Készült: Production Budget $95 million
  Hozott: $156,505,388
  Bevétel volt… nem sok de volt. :D

 17. blade78: ehh, 156 az marketingköltség és mozik pénze után nincs meg 95 bevételként.

 18. Lyndsy Fonseca szerintem is nagyon jó választás lenne. Megan Fox is jó ötlet lenne, bár sz’tem lassan túl lapos hozzá, ahogy Olivia Wilde is.

 19. Amanda Righettit (The Mentalist) Lara Croftról mintázták. Szóval ha a játék karakter kinézete számít, akkor ő az ultimate Lara.

 20. Szerintem Olivia Wilde jó választás lenne, vagy Michelle Ryan (ő ugyebár angol is, és a jelöltek közül egyedül ő rendelkezik Lara… khm… bizonyos tulajdonságaival) de nekem az abszolút favoritom az Daniela Ruah lenne, aki az NCIS: LA-ben nagyon jól adja a kemény csaj karaktert. Kellőképp magas, csinos, de megvan benne a szükséges keménység is.
  Esetleg még Jessica Alba is jó lenne, neki csak vissza kellene idéznie Mas karakterét a Dark Angel-ből (bár az ő arca azért túlságosan latinos a szerephez, de azt leszámítva ő lenne a legjobb választás)

 21. Rhona-nak én is örülnék, de sajnos nem látok rá sok esélyt, erre a szerepre olyat kell rakniuk aki jóval ismertebb, hogy emiatt is legyen néző – a tippem Biel, bár igazából majdnem mindegy. Csak ne az az ostoba Megan Fox legyen, ha már megszólal kiráz a hideg, annyira lejön róla hogy segghülye.

 22. Ms. Fox biztos nem lesz, nem elég telt hozzá… Rhona Mitra pedig tényleg nem elég ismert ehhez :( pedig szép, nőies és a Doomsday-ben nekem elég hiteles volt, mint keménycsaj.

  mindenképp angol kell?

 23. Szerintem Olivia W. vagy Kate B. de nálam az abszolút befutó Mila Kunis!
  Szerintem totálisan megfelelne a szerepre, attól függetlenül, hogy nekem az örök Lara Angelina marad!

 24. Jessica Biel vagy Jessica Alba tényleg jónak tűnik. Mila Kunis szerintem elég alacsony, Lara sokkal atletikusabb kell hogy legyen. Olivia Wilde meg nagyon menő most, de ez remélem csak vicc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.