Havok tüzel

A sok gagyi poszter után nézzük most meg ezt a képet az X-men first classból. Jobb?

15 hozzászólás a “Havok tüzel” bejegyzéshez

  1. Nekem ebben az egészben még mindig az az életidegen, hogy a first class és a Plazma, hogy a rákban találja meg egymást. Nem értem mi lett volna nehéz abban (ha már úgyis mindenki rebootol és ennek kivételesen lett is volna értelme), hogy a tényleges first class kapjon szerepet: Küklopsz, Jégember, Csodalány, Angyal és Bestia.

  2. Mindesetre érdekes lesz,hiszen Plazma fiatalabb Küklopsznál ha jól tudom.De az X-man filmekben,amik késöbb játszodnak ugyebár,ott Scott is csak 1 suhanc még…

  3. ammok

    Hát az eredeti 616-os univerzumban valóban Cyclops az idősebb, de az Ultimate-ben ez pont fordítva van :)

  4. Na ja…Pont erre volt jó az Ultimate univerzum kitalálása,hogy jól össze-vissza kutyulják a dolgokat.

  5. Egyébiránt Havok -ra visszatérve, ezt találtam a wikipedián.

    “According to executive producer Bryan Singer, Havok will not be portrayed as Cyclops’ brother in the film.”

    Sz’al akkor tökmind1 végülis melyikük az idősebb :D

  6. Ryxus

    Ez remek :P akkor lehet, hogy a Plazma, Magneto és Xavier törvénytelen gyermeke, akiből később egy operáció segítségével Batman lesz, aki Rozsomák anyja. Komolyan miért nem lehet olyan ember kezébe adni, aki tiszteli a képregényeket.

  7. Az a szánalom, hogy néhány kép alapján eldöntitek, hogy nem akarjátok látni a filmet. Ez nevetséges és gyerekes hozzáállás.Láttátok ti, hogy a 80as és 90es években milyen posztereik voltak olyan filmeknek, mint az Alien, Predator, Terminator? Ha most jönnének ki biztosan arra is azt mondanátok, hogy nem nézitek meg mert gagyi. Ezek szerint ha egy szar filmnek( pl.Avatar )jó a reklámja már szaladtok is a moziba.

  8. zsocso:

    Azért annak az Aliennek elég fasza kis posztere volt. (arra gondolok, amelyiken a lény szerepel)

  9. Az Avatar nem szar film. Története egyszerű, könnyen emészthető, de maga a film szerintem kellemes. És itt most nem a végtelen hatalmú CG előtt tisztelgek.
    Itt egyetemen vettem észre, hogy mindenki, aki az átlagnál intelligensebbnek akarja mutatni magát, elküld egy alázó poént az avira, és így egyben degradálja azt a gigászi tömegeket, aki megnézte annak idején moziban.
    Ez nem egy Kubrick agyszülemény, ez egy szórakoztató jelenség, mint egy hullámvasút.
    Visszatérve az X-menhez, szerintem se kell kijelenteni hogy soha, meg nagyon rossz, majd meglátjuk. Az hogy a képregényekhez nem lesznek hűek bizonyos pontban, az egy dolog, no de hogy az eddigiekhez sem, na az már kicsit szemet szúr nekem. Mondjuk a sort a Rozsomák kezdte a hülye kardfog testvéresítésével, meg Death Pool kifigurázásával.
    Nem baj, lesz ami lesz, úgyis megnézzük.

  10. Hat valoban gyenge az egesz LOWBUDGET film lesz ez.Majd legfeljebb orulunk,hogy a szereploknek az lesz a neve mint a kepregenyben.Ez ugyis az a film lesz amit midneki a netrol szed majd le csak es jol csodbe megy a produkcio.

  11. rokkison: Te most magadbol indulsz ki? Mert Amerikaban akkora az X-Men rajongotabora, hogy ez a film sikerre van itelve a kepektol fuggetlenul is. Maskulonben pedig a rendezo letett mar nehany szorakoztato filmet az asztalra.

    Bastya: Van olyan X-Men kepregeny, amiben Rozsomak es Kardfog testverek, sot az Ultimate-ben ha jol tudom apa es fia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.