A Super 8 lesz az év filmje?

Abrams megint tökéletes popcorn mozit szállít majd nekünk, mint a Star Trekkel? Ezúttal még a régi idők scifijeit is megidézi, miközben villog az idegesító lens-flare. Az biztos, hogy ez a trailer sokat ígér, remélem a film szállítani tudja majd.

human
írta
2011. 03. 11. 20:12
megjelenés
59
hozzászolás


59 hozzászólás a “A Super 8 lesz az év filmje?” bejegyzéshez

 1. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
  Végre magamhoz tértem a Smurfs-trailer okozta sokkból.
  Várom, mint Abrams eddig munkáit.

 2. Ja, max. az év legócskább minőségben letöltött, belenézős filmje lesz nálam. XD Én már piszkosul nem vagyok vevő Spielberg UFÓbuzulásaira.

 3. Hát ez abszolult 100%

  A szereplők gyerekek, tinédzserek. X éve nem készült nekik, róluk szóló scifi, ami a 90-es éveket idézné.
  Ez a film a traileren át üt. A szereplők, a szövegek, az effektek, a zene, és a titok.

  Tutter moziba nézős.

 4. Ez még mindig nagyon hangulatosnak és nagyon jónak ígérkezik, és még mindig úgy tűnik, hogy ez lesz a 21. századi E.T. Csak ennél többet ne mutassanak a filmből!

 5. Ámen!
  Én nagyon kellemesen lettem a Trek-el is meglepve, szóval most is legalább azt várom tőle:)

 6. ööö…baszdmeg!
  Hát ez!!!
  Végig ET feelingem volt, csak sötétebb vonalon!

  most. azonnal. KELL!

 7. Nem tetszik. Megmondom mi a gond…
  GYEREKEK… Én utálom, ha gyerekek a főszereplők. Ráadásul sokan is vannak. Én eddig kibaxottul várom, de ezentúl nem. Szerintem ezzel így nagyon mellé mentek… pedig annyira vártam.
  Egy kezemen meg tudom számolni hány olyan filmet láttam, ahol gyerekek voltak és jó volt. Ezt így látatlanban elmondom, hogy EZ nem fog közé tartozni. Jól elxrták.

 8. 15 éve várok egy ilyen filmre. 5 csillag. A kérdésre a válasz: igen. Pocok készítsd a másik kezed is.

 9. Pocok meglátása tetszik, én se szeretem a gyerekeket, bénák, túlzóak, fárasztóan őszinték. De azért majd letölt.. megnézem ezt is egyszer.

 10. Elképesztő, a Hupikék után, ami az összes nosztalgiafaktort kiölte volna a napomból kijönni egy ilyen jóleső filmelőzetessel…Kösz human!

  Fantasztikus hangulata van és pontosan amiatt, hogy klasszikusokat idéz fel. Nem akar nagyot mondani, nem egy Bay, vagy egy Emernich méretű vászonrarejszolás, hanem valami egészen mást. Ráadásul retrokorba helyezve, se mobil, se internet, csak a gömbölyű tévéképernyő és pajeszok.

  Azt a kellemes borzongást idézi, mint amikor a gyermekkorban szembekerülünk valami addig ismeretlennel, egy tökéletesen átélhető szituációt mutat be egy egyébként régimódi sci-fi keretein belül. Nagyon sok variációt láttunk már az “zöld emberke” elszabadulására, de állítom ez a fajta a legjobb, amiben egy kis közösséget érint, akik próbálják túlélni, értelmezni a helyzetet és próbálnak ez alatt összetartani, mi több ez látszik a film üzenetének.

  Ez kérem a popcorn-mozi veleje! Egészen Harmadik típusú találkozások-szerű libabőr áradt ebből a rövid anyagból, alig várom a filmet!

 11. Emernich helyett Emmerich :)
  Egyébként gyerekstábbal is lehet nagy mozit csinálni, érezzen bárki bármekkora előítéletet velük szemben :)

 12. Ezekkel a gyerek szereplőkkel… hmm… gyerekes az egész. Miért nem lehetett rendes felnőtt színészekkel csinálni?
  Én az ilyen ufós filmeket SZERETNÉM KOMOLYAN VENNI. De így sajnos nem tudom. Jajj… tudom, hogy már írtam, de annyira nagyot csalódtam most :S:S:S:S

 13. “Én az ilyen ufós filmeket SZERETNÉM KOMOLYAN VENNI.”
  :)

  Meglátjuk mennyire lesz jó, szerintem kifejezetten jó benyomást kelt, amit eddig mutattak belőle.

 14. Lehet itt gyerekszínészekről beszélni, Spielbergről és E.T.-ről is akár. Benne lesz Coach így nem kérdés, hogy nézős:P

  A gyerekekről különben annyit, hogy pl az Eden Lakeben is komolyan lehetett venni őket:)

 15. Az idei év általam legjobban várt filmje még ez után a trailer után is a tree of life.Persze ez is mindenképpen nézős lesz moziban.Meglátjuk,manapság már sosem lehet tudni…

 16. Annyira vicces amiket mondtok h vmi félelmetes!!! Itt is vannak olyam emberek akik elkezdték várni, akik már nem annyira várják és akik most ismerték meg…
  Annyira röhejes amikor vki azt állítja egy k***va előzetesről h nem lesz jó a film, vagy azt h istenem…ez lesz az év filmje…
  ez ideáig eddig senki nem tudta megállapítani h a keresztapa trilógia lesz a történelem legjobb filmje, minthogy erről a k**va filmről se, hogy jó lesz ba***eg, vagy h nem lesz jó…
  ennyi…

 17. Csernus: Teljesen igazad van, legyünk sztoikusak és objektívek!

  Egyébként láttad lejjebb a Hupikék előzetest, úgy értem, ha mi csak látatlanban ne mondjunk véleményt, gondolom az ott látottak alapján legalább olyan lelkesen várod Hókuszpók kunsztjait a nagyvárosban, mint ebben az UFÓS hiriget?!

  És mi az, hogy tetszett, csak semmi lelkesedés doktor úr, mert valaki még röhejesnek fog titulálni :)

 18. Látvány meglesz, a gyerek főszereplők miatt valószínűleg a sztorit is kb. el tudnám már most mondani (mivel a gyerekes filmek 90 százaléka ugyanazt a keretet használja). Moziban nem biztos, hogy nézős de itthon azért muszáj lesz.

 19. Pocok: pörögjél mgé rajta szerintem, végtére is nem látszott az előző előzetesen hogy gyerekszereplős. Vagy a történetén.

 20. Gyerekszínészek ide vagy oda. Nekem se jött át. Szerintem túlzás azt mondani hogy az év filmje is lehetne. Szerintem ennél sokkal jobbakat is láttunk már. Mármint trailert.

 21. Az év filmje ? Az nálam a Dark of the moon lesz – remélem.
  Amúgy kellemes kis előzetes.
  Abrams nem éppen a szívem csücske.

 22. A gyerekszereplők alkalmazása egyáltalán nem jelenti azt, hogy a történet el lenne hülyéskedve. Olvassatok Stephen Kinget, és meglátjátok.

 23. Nem nagyon csigázott fel a trailer, főleg azért, mert Spielberg keze is benne van a dologban, és ezért várhatunk egy jó nagy adag kislányos sikoltozást, Abrams meg amit a Star Trekben művelt a védjegyévé vált lens flare-el… bárcsak le legyen igazam, és jó film lesz :)

 24. Gyerekfilm? Rendben… Szerelmes gyerekfilm? Na neee, abból már nem kérünk! Dzsédzsé meg menjen vissza a Fringe-hez és csinálja azt!

 25. ebből a trailerből árad a hangulat. igazi, nagybetűs Élményt várok tőle. nem kell ahhoz felcsavarodó város, vagy harcos giga autobot, hogy valami igazán jó legyen. és igen, abszolút Harmadik típusú találkozások feeling. azt is megnézem évente legalább egyszer és ezerszer nagyobb élményt nyújt mindig, mint a mostani filmek 95%-a. pedig több, mint 33 éves alkotás. ne felejtsük el, hogy a filmművészet alapjait már nagyon régen lerakták, az utóbbi évtizedekben csak a látványon tudtak faragni, de a látványtól ritkán lesz jó egy film. az egyik kivétel az Avatar, pl. haha!

  szóval idén baromira el leszek kényeztetve, mindjárt jön a Battle:LA, aztán Super8, aztán Tree of Life és Apollo 18…végre megint kötelező lesz moziba menni.

 26. Hát ezt a trailert végig unatkoztam.Lehet,hogy én vagyok az újkor gyermeke,de számomra annyira érdektelen,hogy elképesztő.Totál nem értem,még a kommentek elolvasása után sem,hogy ebben mi a pláne.Remélem ennek ellenére jó lesz.

 27. kifejezetten értékeltem azt is, h nem lőtték el az összes spoilert, mint általában……

 28. Az nem jön le sokaknak, hogy attól, h nem lövik le a fő látványelemeket meg a sztorit előre a trailerben még lehet jó, sőt! J J Abrams és csapata pont abban nagyszerű, hogy csak a hangulatra mennek rá, nem a tűzijátékra. Sztem egyáltalán nem unalmas a trailer, nagyonis felcsigázza az ember érdeklődését.

  Másik ez a gyerekszereplős téma. Sztem aki kategorikusan ki meri jelenteni, hogy egy film attól szar, h gyerekek (csaj, robot bármi) a főszereplők és attól lesz nézhetetlen, az nem ért hozzá. Nemishogy nem ért hozzá, hanem borzasztó szűk látókörű.

  Az meg, hogy most az év filmje lesz vagy sem mindenki egyéni ízlése dönti majd el, akinek nem jött be az E.T. v a 3. Típusú Találkozások vagy egyáltalán nem érdekli a téma annak nyilván nem. Mondjuk a témaválasztástól függetlenül is lehet egy film korszakalkotó vagy mondanivalójában elsőrangú. Nekem már az első teaser után az volt az érzésem, hogy ez lesz az (írtam is azt hiszem itt kommentben) és ezután a trailer után ez a megérzésem csak fokozódott. (Mondjuk nekem Spielberg és Abrams művei + a sci-fi / ufo téma is bejön és a gyerekekkel sincs bajom)

 29. Számomra már most gixeres… egy vonaton szállítanak egy földönkívülit, igen.

 30. Nem vagyok egy nagy E.T rajongó és én sem csippem a nagyon gyerekes filmeket, de voltak igazán jó filmek amikben a gyerekszál is müködött (Aliens, T2, Mad Max 3) és ez a trailer nagyon bejön. Jó kis retro hangulat ráadásul valószinüleg az efektek mellett “szive” is lesz a filmnek (azért remélem nem lesz nagyon gicses).

 31. Lenny:láthatóan csomó minden történik, csak direkt nem mutatják. Remélem Abrams tartja magát, mert ő szereti ha a moziban is van meglepetés a nézőnek.

 32. én is bírom a lens-flare, donnie darko-ban is fasza volt :)mondjuk nem nézek sok MTV-t ahol a klippek tele vannak sokszor lens-flare-rel,lehet ezért nincs elegem belőle.

 33. Coach T <3
  Lesz*rom, ha popcorn, JJ nagyon durva minőséget képvisel, erősen ÉLVEZHETŐ jelzővel! :))

 34. Most mi van????? Miről akar szólni ez a film??? Nekem az előzetes az egy rakás összevisszaság volt…

 35. Hm, Spielberg és JJ egy produkcióban… Vajon hogy oldották fel az alapvető különbözőségüket? :) JJ imádja rángatni a kamerát (a Cloverfieldben ráadásul legális alibit is kreált ehhez :)), Spielberg viszont bevallottan oldschool módon közelíti meg az akciót, egyszer azt nyilatkozta, nagyon divatos a kamerarángatás, és jól is áll pl. a Bourne filmeknek (szerintem amúgy nem, csak udvarias akart lenni), de ő jobban szereti, ha a nézők mindig képben vannak az akciót illetően, merről veszi a kamera, ki merre van a jelenetben, nincsenek 0,0005 másodperces rázós snittek, stb… Enélkül is lehet jó akciójelenetet csinálni. Namost akkor itt vajon melyikük mániája nyert? :)

 36. Pocok: Teljesen egyetértek. Ezek után már én se várom annyira, pedig az előző trailer után én is nagyon rápörögtem.

  Szinte már látom is mi lesz a cselekmény… A lény minden felnőtt mellékszereplőt kettéharap, akit ér, de persze a kiskölyköknek majd sikerül Smarties-cukorkákkal magukhoz édesgetniük és természetesen őket még véletlenül sem fogja bántani. Kiderül, hogy szegényke valójában csak nagyon meg van ijedve, azért öli a csúnya felnőtteket (a kutyákat viszont ténylegesen megkajálja), de mindhiába, a gonosz katonák végül úgyis cafatokra lövik, a kölykök meg majd ott fogják siratni.

  Persze ne legyen igazam.

 37. Nos, ez pont annyit fog szállítani mint egyg agyi űrlényes film ( pl. engem a Knowingra emlékeztet )

 38. A cím alapján, és az előzetes első perce után végig azt vártam, hogy a következő jelenetben már felnőttként küzdenek valami ellene….de csak nem akarnak felnőni.:) Azt hiszem ez egyszer nézős film lesz, a kanapéról, csokifagyival, pattogatott kukoricával, és egy adag pzs-vel, mert sírós lesz a vége. :)

 39. A Super 8 lesz az év filmje?

  NEM

  Legalábbis nagyon remélem, hogy lesz ennél jobb film is idén.
  Ha a tavalyi legjobbakhoz hasonlítjuk(Eredet, SC, Király b.)akkor ez egyelőre nagyon kevéske nekem.

 40. Csak annyit mondok ez NUMERO UNO!!!J.J.-ben nem csalodunk :)
  Ja meg azért Spielberg még mindig az egyik legnagyobb,és az is marad.

 41. jónak tűnik, de hogy egy ilyen trailer alapján olyan következtetést vonjunk le, hogy az év filmje lesz, az azért sok…

 42. Remélem ezúttal nem spórolják ki a lényeget, mint a Világok háborújában, bár ezt most nem Spielberg rendezi, így van remény, pláne a Star Trek után! Ne tessék bolondnak nézni a nézőközönséget!

 43. A Star Trek nekem nagyon bejött, így várom J.J. Abrams következő munkáját is, de remélem nem a gyerekek mentik majd meg a VILÁGOT, miközben a felnőttek meg hullanak, mint a legyek…könyörgöm, neeee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.