The Smurfs: borzalom a rendes trailerben?

Emberek, akkor most álljon itt a Hupikék törpikék élőszereplős mozifilm trailere, hogy az utókor majd okulhasson, és joggal mutogathasson rá.

I think i just smurfed in my mouth.

Na jó, Hókuszpók és a macskája nem annyira gáz.

56 hozzászólás a “The Smurfs: borzalom a rendes trailerben?” bejegyzéshez

  1. Úgy kezdődik, mint valami katasztrófafilm. Egy génmutációs kísérlet hatására elszaporodnak a mérgező harapású törpök, ellepik a várost, mindenki meghal. Vagy leigázzák a világot.

  2. TE JÓ ÉG!
    Úgy látom az egész film abból fog állni, hogy valaki pofára esik, beleesik valamibe (slapstick… így írják?) + mindenre smurfot mondják.

  3. Vannak filmek, amiknek elég látni a plakátját, és tudja az ember, hogy “na ez tutira kivenne másfél-két hasznos órát az életemből, ha megnézném”. Na szerintem ez pont ilyen. Viszont ebből a fajtából kiemelkedő, mert már a trailert sem vagyok hajlandó megnézni, mert még azt a pár percet is sajnálnám utána.

  4. Szegény “Barney Stinson” ha ezt látná a sorozatában, nem tudom mit szólna hozzá.

  5. a sorozat is eleg gagyi volt (csak ugye gyerekkent az ember minden szart megeszik), szoval nem tortent nagy labbaltipras.

  6. Most nem azért, de én olykor olykor elmosolyodtam… pláne Sziamiaún. :D Én sem várok tőle sokat, de azért szerintem rálesek.

  7. Max 3.5 pontot jósolok neki IMDb-n, 20%-ot rottenen. Az előzetes alapján is gyalázat, de azért lehet megnézem :)

  8. a macska tényleg nem rossz benne, ha valami pozitívumot mindenképp ki kellene emelni.

  9. “Hókuszpók és a MACSKÁJA” – Nem ugrott be, hogy Sziamiau? :-D
    BTW szörnyű mit műveltek ezzel a klasszikussal, tényleg összeszorul az ember szíve. Hajt a kíváncsiság, de ha egyszer meg is nézem, nagyon el kell majd vonatkoztatnom a mesétől, hogy ne rondítson a szép emlékekbe :-((

  10. Sziamaiú nagyon keményen be van kokózva.Ez a film legkisebb negatívuma.Úgy érzem ez olyan lesz ,mint a Szuperbojz,hogy ugyan nagyon(nagyonnagyon) szar és épp ezért jót lehetene rajta sírni/röhögni,de akkor se fogom magam rászánni.

  11. Csak azt nem értem miért nem lehetett az eredeti világukba beletenni a törpöket és oda kitalálni valami fasza sztorit. “Csak” némi kreativitás kellett volna… de hát mit várok Hálivúdtól…

  12. Lehet, hogy egy borzalom lesz, de én azért szerintem megnézem majd. Mást nem azért, hogy szörnyülködjek. Persze, biztos nem moziban…

  13. Hát ez olyan gagyi, hogy még a 7 éves hugomat se vinném el rá. Neil Patrick Harris vagy nagyon sok pénzt kapott érte, vagy megőrült, hogy ehhez a nevét adja.

  14. “Neil Patrick Harris vagy nagyon sok pénzt kapott érte, vagy megőrült”

    Vagy mindkettő. Hogy nem keresett rosszul vele, az biztos.

  15. már nem azért, de Neil Patrick Harris-nek azonkívül, hogy van pár túlértékelt szerepe egy-két sorozatban (különösen a HIMYM-ben), minden filmje(az a kevés is) egy szar, nem hiszem, hogy nagyon győzködni kellett, talán ez a mozi lesz az első nagy ugrása életében, ha bukik a kasszáknál akkor is, szvsz, de nem hiszem, hogy a kis vuknál rosszabb lesz, akárhogy is nézzük, a trailer alapján ez bőven hozza a disney mesefilmek színvonalát, attól eltekintve, hogy mit vettek alapul.

  16. Először Maci Lacit gyalázzák, aztán a törpöket… ki a következő? Balu kapitány valami elcseszett trópusi fuvarosként, akik majd Kartáccsal háborúznak vmi nagyváros fölött (hasonlóan képzeld mint a TF3 superbowl trailerben XD)…

  17. Ezt tényleg így akarják eladni? A “smurf” szó jelentései a trailer szerint:
    “vomit/barf”
    “fuck/shit”
    Jó asszociációk születnek majd a gyerekek fejében…

  18. Nekem is Vuk jutott eszembe. Az a mese is már az előzetesnél elbukott. Itt legalább a macsek jó. De arra még mindig nem jöttem rá, minek erőltetik az élőfilmes mesélést. Vannak mesék, karakterek, amiket egyszerűen lehetetlen, tilos így “felpörgetni”. Ennek sem áll jól.

  19. Azért ez moziban nézős lesz, nem? :)

    Amúgy nekem az a bajom, hogy az eredeti mese is max amiatt klasszikus, mert egy időben ment a tévében valóban klasszikus gyerekkori kedvenceinkkel. Úgyhogy nagyon szerintem sincs min lábbal tiporni.

    Yeah, but you’re milking it, don’t milk it!

    Kábé össze is foglalta Hókuszpók uraság a véleményemet:)

  20. az eredeti képregényből megjelent itthon néhány, amúgy zseniális – A fekete törpök, anyone? szóval eredetileg az tette híresség és abszolút megérdemelten. szerintem a Hanna-Barbera rajzfilm sem rontott rajta igazán. nem volt az akkora gagyi, mint ahogy néhányan mondják.

    ez a film viszont…akár jó is lehetne, ha nem egy totálisan idegen környezetbe dobták volna a törpicsekeket. kár, nagyon. ettől függetlenül itthon nézős lesz.

  21. Malachi

    Fekete törpök :) klasszikus, kedvencem volt, meg az is ahol egyikük király lett lázadás és végül polgárháború követte, azok nagyon nagyok voltak.

  22. A fekete törpös rész nagyon jó volt! Tiszta horror volt gyerekként olvasni. :D

  23. Mint már sokszor leírtam, a filmgyártás egy vállalkozás. X pénzből elkészül, 2-3 Xnyi pénz meg visszajön jobb esetben. Az, hogy ami így elkészül szr e vagy sem, tök mind1, a lényeg hogy termeljen.
    És bármennyire is rosszul vagyunk tőle, a gyerekek tömege el fog menni karikás szemű szüleikkel megnézni ezt a förtelmet, aztán játékboltban megveszik a babákat, társasjátékokat, és még egy Happy mealből is egy hupikék kis bzi fog visszakacsintani ránk.
    Lényeg az, hogy szinte biztos, hogy lesz belőle zsé, azt meg hogy az IMDB meg az Aranymálna mit anyáz majd, pont hogy nem érdekli a producereket, mikor majd a jaktjukon ücsörögve nézik a számadatokat.

  24. brr, ez borzalmas

    miert nem csinaltak egy egesz estes klasszikus 2d rajzfilmet? jajjmeraznemtrendiharomde?

  25. Nehéz egy olyan világban élni, ahol rendre meggyalázzák az ember gyermekkorának emlékét, most kicsit elmegyek sírni…

  26. tükör:
    Azért a mostani disney filmek színvonalát (néhány pixar cuccot leszámítva) nem nehéz hozni…

  27. Egy fokkal nem lesz ez rosszabb, mint pl. az alvin és a mókusok. Ebben hátha nem fognak énekelni. Gyerekként én is kajáltam a törpikéket, de belátom, hogy nem több egy gagyi kis tanmesénél, így nem hiszem, hogy ez nekem a gyermekkoromba tipor. Ma ez kell a népnek, az ilyen sz@r. ;)

  28. Na,mibe fogadjunk,hogy idén ez lesz a legnézettebb film a magyar mozikban ! ;)

  29. Ugyanez ugrott be, ugyan hagyjátok már. Gyerekként is pont ilyen gagyinak tartottam a törpöket, nálam a kezdetektől radar alatt repülnek. Akit érdekel, az majd megnézi.

  30. Gagyi, pont olyan amire számítani lehet. Fognak egy régebbi dolgot és a mai trendekhez átalakítva akarják eladni a maxium 10 éveseknek. Pénz a lényeg a studiónak nem a minőség.

    De azért Hókuszpók egész jól el lett találva.

  31. Nemtom minek ez a sok rizsa ,bőven szórakoztatóbbnak tünik mint a transformátorok. Vagy inkább úgy mondanám hogy egyforma szar mind a kettő ,ez legalább majd a gyerekeket leköti pár órára ,nem másnak készül. Ne várjatok eget rengető storyt ,meg színészi játékot ,meg nem kell nyavalyogni hogy oda a gyerekkorotok. Könyörgöm ez a törpös dolog még mesének is egy alja dolog volt, inkább ezt nézze a gyerekem a trailer alapján mint azt. Aki meg más véleményen van az egyen szart

  32. Azért álljon már meg a menet, oké, értem hogy többen azt mondják hogy az eredeti törpök is csak egy ártatlan kis mese volt.

    A kulcsszó itt az ártatlan. Azért az akkori törpök is inkább gyermekien bájosak voltak, nem pedig olyanok mint egy hordónyi, pattogó, beszpídezett, ordenáré, bunkó, tróger törpemajom.

    Ez szánalmas, ugyanúgy ahogy szánalmas az Alvin és a Mókusokban a poénnak szánt szarevés.

    A régi változatokban a képregényekben, mesékben nem volt ilyen, mert nem kellettek bele. Persze a gyereknek elröhögcsélnek az illetlen dolgokon, ez természetes, de ők sem csak ebből állnak. És nem kell hogy ezek formálják a gyerekkorukat.

    Ha belegondolunk hogy nekünk mit jelentettek akkor azok a mesék és figurák, és hogy most, így mit jelentenek, azért ez elég szar érzés, főleg annak aki szerette is őket, mert nem akarja, hogy így emlékezzenek rájuk.

  33. Pádi
    “Ez szánalmas, ugyanúgy ahogy szánalmas az Alvin és a Mókusokban a poénnak szánt szarevés. ”

    WTF? Akkor azt is meg kell néznem :D

  34. Biztos sokan meg fogják nézni, már csak kíváncsiságból is… ami talán pont elég lesz a költségek fedezésére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.