A Conan the Barbarian teasere

Szombatra virradóra befutott az új Conan a Barbár-film elő-előzetese is. Így próbálják pótolni Svarcit. Be fog válni Jason Momoa? Na ez az amit nem tudunk meg ebből a teaser trailerből, hiszen az egészet ellepték feketeséggel.

Azért kigyúrta magát durván.

human
írta
2011. 03. 12. 11:45
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “A Conan the Barbarian teasere” bejegyzéshez

 1. Szerintem a teaser nagyon ötletes, de azért ez a fickó nem Schwarzenegger róla tényleg elhittem, hogy egy buta barbár, de lehet hogy ez csak a gyermekkori élmények miatt van, nekem a régi Conan részek zenével együtt fantasztikusak voltak. Akárhányszor újranézős filmek, ebben a fickóban nem látom a Schwarzi karizmáját(karizmát:), legalábbis egyelőre.

 2. Ez a Momoa gyerek túl jóképű srác ahhoz hogy elhiggyem hogy egy brutális dühöngő barbár :(
  Schwarzinak ilyen neander völgyi feje volt annó hogy azt se nézted ki belőle hogy tud olvasni xD

 3. Ezt én valahogy inkább el tudnám képzelni egy tv-sorozat pilotjának, mint egy mozifilmnek.

 4. Én várom továbbra is, de szivesebben láttam volna már egy rendes trailert. De ez se rossz (már ami látszik belőle).

 5. Ez így még elég kezelhetetlen. Ilyen formába még bármi lehet. Remélem nem sz@rnak el egy legendát.

 6. Esetleg ha füstön kívül mutattak volna mást is…
  Mert ez így eddig füstbe ment terv.

 7. Ilyenkor érzem azt, hogy kicsit néha már túlzás ez az internetes trailer műfaj, hogy elő elő elő előzetesek sorát szivárogtatják nekünk. Persze biztos ez is a marketing része, de engem pl fáraszt.
  Ez az előzetes szr, bízom benne, hogy legalább a fecskében rohangáló barbár története jobb lesz.

 8. hát ez az elő-előzetes kb. nulla, remélem, hamarosan jön vmi igazi képanyag is :)

  vicces, ahogy anno sokan fanyalogtak arnie miatt a könyv után, most úgy fanyalognak sokan momoa miatt a filmek után :D
  nekem is arnie conan, de szvsz momoa közelebb állhat a könyvhöz, szóval kíváncsian várom

 9. hol van az a zord, durva barbárfej? ez a gyerek egy barbie Arnoldhoz képest. amióta tudom mi lett a casting eredménye, nem érdekel a projekt. lehet a film rohadt jól össze lesz rakva, de ezt a gyereket, hogy találták ki Conannak, nem értem.

 10. A hangja engem meggyőzött, az olyan barbárosnak hangzik. Arnoldnak valami hihetetlenül idegesítő akcentusa van eredeti hanggal a filmjeiben. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz egy részletesebb előzetes.

 11. Momoa már az Atlantisban rohadt idegesítő volt, és maga az eredeti film se jött be annyira, hogy érdekeljen az emós kiadás, szóval ez kimarad.

 12. Felrémlik előttem, amikor Dr. Rodney McKay a Csillagkapu: Atlantiszban egy alkalommal csak simán le”Xéna és Conan”-ozza a sorozat “barbár” hősnőjét és hősét, Teyla-t és Ronon Dex-et. Már akkor is gyanús volt a dolog, de most már biztos, hogy Ronon Dex-re hatott a ráolvasás; tényleg ő az! :-)
  Ha valakinek Momoa nem “elég barbár”, hát emlékezzen vissza pl. Ronon Dex-nek Teal’c-kel folytatott csetepatéjára a Csillagkapu: Atlantisz-ban, mely döntetlenre végződött a fogadók nagy bánatára, vagy a Sateda c. epizódra, amikor egy fél lidérc flottával végez egymaga, stb.
  Szóval a lényeg, hogy a karakterrel szerintem nincs gond, színészi teljesítményben pedig a nagy ausztro-amerikai előd nem tette túl magasra a lécet, azt Momoa is meg tudja ugrani duplán.

 13. Nekem Arni sosem jött be Conan-ként. Terminátorként viszont páratlan. Momoa már az Atlantiszban is “túlpörögte” magát 1-1 epizódnál, ha most ügyesen terelgették, akár jó is lehet. Az “előzetes” szinte már művészi, ezzel biztos nem a tiniket akarták megfogni. Nekem tetszett, várom.

 14. Conan nem ostoba, kettőnél több mondatrészt is simán összefűz. Meg osztrák akcentusa sincs, amennyire tudom. Jó lesz ez.

 15. Arnit a Conan filmek előtt megkérték hogy fogyjon le egy kicsit mert indokolatlanul sok volt rajta az izom:D
  Szóval ez a tag ilyen szempontból kicsit hitelesebb, az más kérdés hogy talán nincs annyira badass :D de majd meglátjuk.
  Én várom a filmet.:)

 16. Nekem egy bajom van. Full kreol a bőre, félvér félvér Hawai Conan.

  Vicc. Néha pár képen full fehér, néha meg kreol. Nem tudom hova tenni.

  Északi Kimmériai Barbár, félelmetes erővel, fehér ember a néger Törzsek között.

 17. Ezt a csávot nagyon nem csíptem a Csillagkapu sorozatban(ami O’Neil nélkül 1 nagy 0),de ez a pár kép amit kaptunk egész jónak tünik…

 18. Tényleg túl jóképű ahhoz, hogy egy kőkemény barbárnak higgyem. De hogy mivé gyúrta magát Ronnon-ból (pedig azelőtt sem volt egy kis termetű ember), le a kalappal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.