Heti mozibemutatók: március 17.

Akkor lássuk, hogy mik érkeztek hozzánk.

  • A Föld inváziója – Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) – minden előjel ellenére kötelező azért. Első hétvégés anyag.
  • Fütyülök az egészre (Eu când vreau să fluier, fluier)
  • Pál Adrienn – magyar-holland-osztrák-francia, érdemes? Miért? Cannesban nyert, azt látom.
  • Sanctum – Cameron a producer, a noname, de 3d kaland egy barlangban.
human
írta
2011. 03. 17. 11:19
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 17.” bejegyzéshez

  1. Battle:LA – a kritikusok lehúzzák, a közönség eszi. ezúttal a mozin kívül hagyom majd az agyam, csak ne legyen OSTOBA film, az az egészet elszúrhatja. nem baj az, ha hazafias, háborús, szirupos, látványos, egyszerű.

  2. nem tudom, hogy velem van e a hiba, de engem még mindig érdekel ez a barlangos sztori ;)
    persze inváziós filmeket meg kötelező megtekinteni :)

  3. A Pál Adrienn-t tavaly láttam CinePécsen. Nekem személy szerint nem tetszett, nagyon hosszú volt, és nagyon “művészfilmes”. Az viszont igaz, hogy egyedi film, látványvilágában pl. Akik ezt szeretik, azoknak ajánlom.

  4. battle tényleg nézős de lehet nem a héten, fene zh-k rosszul csoportosultak be ide a hétvégére :D de akkor jövőhéten meg már sucker punch is kötelező
    mellesleg már látom magam ahogy jegyet kérek és nem bírom kimondani a film magyar címét (A Föld inváziója – Csata: Los Angeles) ezmiez kit kell ezért megverni? :D

  5. A Sanctumot meg ne nézzétek! Antiszínészek, borzalmas dialógusok, nulla feszültség (kitalálható kb minden), idióta szereplők akik kb keresik a bajt – és szerintem még a 3D sem volt olyan hűdelátványos… Ha nem ingyen néztem volna, visszakérem a pénzem :)

  6. A Sanctum pedig jó volt szerintem. Egy nézést mindenképpen megér. Szerintem a Föld inváziója sehol sincs hozzá képest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.