Zack Snyder mindent bevall

Na jó, csak az egyik lényeges információt: úgy állnak hozzá a Superman reboothoz, hogy az tényleg reboot. Mint a Star Trek vagy a Batman Begins. Ismerős alakok tűnnek majd fel benne, de mernek változtatni ahol kell, mert nem köti majd őket gúzsba a sok-sok eddig megjelent anyag.

Szóval igazi reboot lesz, meg hát teljes eredettörténet akkor. mondjuk a család castingolásánál már elég valószínű volt.

human
írta
2011. 03. 17. 07:18
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Zack Snyder mindent bevall” bejegyzéshez

 1. Ezzel is az a baj mint a Pókember rebootal, hogy már ezerszer lerágott csont az origin sztori, remélem rövidre fogják. Meg azt is remélem, hogy Zodon kívül lesz valami monstre ellenfél is, valami óriáshomár vagy mittomén.

 2. Olyan nagy dolog lett volna az intróban felvázolni az origint és utána egy tapasztalt Superman-nel vmi jó akciómozit készíteni? Érdekel még, de egyszerűen nem tud így felizgatni a film.

 3. Nem örülök ennek most, mert így akkor a John Williams féle alap Szupermen zene se lesz. Az nélkül meg na…

 4. Szerintem a reboot még nem zárja ki önmagában a John Williams féle zenét. Ha máshogy nem, a vége stáblista alatt simán ellőhetik, mint ahogy a Star Trek rebootnál is megtették és ott is hatalmas hangulatot adott a film végéhez.

 5. Kezd elegem lenni ezekből az igazi rebotokból, meg félik folytatás rebootokból,meg anyámkínja rebootokból. Sose voltam egy nagy mozis de most így még annyi filmet se nézek. Marhára unalmas ez így hogy az Oszkár szezonon kívül alig van olyan nagy költségvetésű film, ami
  1. Nem folytatás
  2. Nem reboot
  3. Nem remake
  4. Nem egy termék az alapja
  5. Nem adaptáció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.