Mégsem Aronofsky rendezi a Wolverine 2-t

Hát b***hatjuk. Nem a stúdióval rúgta össze a port, de akkor is nagyon gáz, hogy végül mégsem ő rendezi a Wolverin folytatását (ami valószínűleg úgy fog tenni, mintha az első rész nem lett volna).

Az indokai: a válása, ami során a gyerekelhelyezés miatt nem igazán lóghat Japában túl sokat, ahol is a film jelentős részét forgatnák. A forgatókönyvre még most is azt mondta, hogy remek.

Remélem sikerül találniuk valami hasonlóan karakteres rendezőt.

human
írta
2011. 03. 18. 03:35
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Mégsem Aronofsky rendezi a Wolverine 2-t” bejegyzéshez

 1. Valaki sürgősen csörögjön rá Tarsem Singh-re, hátha épp ráér!

  Más nem is jut eszembe hirtelen, aki méltó módon pótolhatná, már ha a realitás talaján maradunk. De amennyiben ő sem érne rá Romain Gavrasnak itt a lehetőség, hogy bemutatkozzon a nagyközönségnek :)

 2. Hát ezt bizony tényleg baszhatjuk. Azért hátha sikerül valami hasonló kreatív rendezőt megfogni.

 3. “One of their long time scoopers(who happened to fill them in about Jon Favreau leaving Iron Man 3 months before ti was announced) has informed them that Aronofsky pulled out due to Fox’s unwillingness to allow him to have full control over the film, much like Warner Brothers has done with Christopher Nolan and the Batman films.

  The article goes on to say that once Aronofsky earned his Oscar nomination, he asked for total control of the film, which he wanted all along. Fox offered him more money instead, but Aronofsky turned that down and the studio basically told him to walk…so he did.”

  http://www.comicbookmovie.com/fansites/geekboymovienews/news/?a=32128

  Az utóbbi is elég hihetőnek hangzik.

 4. hát az Fck. big fck. Pedig erre így ebben a formában nagyon vevő lettem volna. Csak ne egy McG kaliberű valakinek a kezébe nyomják.

 5. daniba: Ez elég szánalmas “poén” volt.
  Én javasolnám Uwe Boll-t rendezőnek:-]

 6. “ami valószínűleg úgy fog tenni, mintha az első rész nem lett volna”

  az első rész végén a felirat után volt egy bejátszás, hogy farkas japánban van, egy bárban és ez a rész is ott játszódik

 7. Most megnyugodtam, mert elég felkavaró volt, hogy Pi, Rekviem, Forrás, Pankrátor, Fekete hattyú után holmi Rozsomákot akart rendezni.
  Isten ments.

 8. zack snyder? :D lassított wolverine-darálások jók lennének, de tudom hogy ő már supermenezik. az x-men 1-2 rendezője mehetne, mindenesetre ha azt mondja aronofsky hogy a forgatókönyv jó,akkor az már valami. stallone nem ér rá? :D:D:D

 9. Nagyszeru!!! AKKOR A ROBOCOP REBOOT elokeszuleteit folytassa kerem szepen mert azt en nagyon vartam tole! A Wolverine-t meg nem annyira.

 10. Hát akkor ezt se nézem meg. Az első részt is olyan lelkesedéssel ültem végig mint mikor azt kell hallgatni valaki a körmét húzogatja a táblákon…
  De jobb is így. Nekem a Fekete hattyú se tetszett annyira. De hogy a Robocopal mit fog kezdeni, azt azért meglesem.

 11. Mivel a mester azt mondta, hogy nem forgat több filmet, talán itt a lehetőség, hogy visszacsábítsák. Úgyhogy én azt mondom, bízzuk Tarr Bélára! :)
  De tíznél több vágás nem engedélyezett a három és fél órás filmben :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.