Shut It: Hit Somebody, Taken 2, Horns, Red Dawn, Knoked Up-Spin, Hope, Superman, Limitless, Magic Kingdom, Bad Santa, Karenina

Kavin Smith megosztott egy részt az utolsó filmjének a forgatókönyvéből. Itt olvasható a Hit Somebody egyik jelenete.

A hírgyártás pörgött a héten, hiszen először lehozhatta mindenki, hogy Liam Neeson nem lesz a Taken 2-ben, aztán azt, hogy mégis. Közben az is van, hogy valószínűleg a Transporter 3 rendezője, Oliver Megaton vezeti majd a munkálatokat.

Úgy néz ki, hogy Shia LaBeouf szarvakat növeszt. A film a Horns (bár lehet végül más nevet kap), ami Joe Hill (Stephen Kign fia) regényén alapszik, amit az In Treatment írója fog forgatókönyvvé formálni.

A Red Dawn remake még nagyobb szarban van. Kínát végképp kiveszik a képletből, pedig a filmet már leforgatták úgy, hogy ők voltak a főellenség. Ehelyett most utólag módosítják a kész anyagot, hogy Észak-Korea szállja majd meg Amerikát.

A Knocked Up spin-off közben megszerezte Megan Foxot egy szerepbe, és közben Albert Brooks-szal is tárgyalnak, hogy csatlakozzon.

A Devil Wears Parada rendezője a Great Hope Springs-szel jelentkezhet legközelebb. Párkapcsolati dráma, öreg házaspár, akik 30 év után vannak nagy gázban. A főszerepet Meryl Streep játssza, a házassági tanácsadó Steve Carell lesz, viszont a férj még nincs meg. Most úgy néz ki, hogy Tommy Lee Jones ugrik majd be.

The First Ride of Wyatt Earp és Val Kilmer, ez vár ránk. Az öregedő Earpöt fogja alakítani, aki leül egy riporterrel, hogy felidézze az első legendás embervadászatát.

Már hivatalos, Jennifer Lawrence lesz a Hunger Games főszereplője. A pletykát anno írtam.

És ha már megerősítések, pár hete arról is szó volt, hogy Kevin Costner szerepelni fog az új Superman filmben. Nos azóta ténnyé vált. Ő lesz Jonathan Kent, az acélember földi faterja.

Ahogy Joseph Gordon-Levitt neve is megerősítést nyert a The Dark Knight Rises kapcsán. Még mindig nem tudni, hogy kit fog alakítani.

A Limitless viral kampánya megvolt?

Valószínűleg Michael Chabon is beugrik kicsit a Magic Kingdom írói közé, kikupálni a forgatókönyvet. A rendező még mindig Jon Favreau (Iron Man).

Az igazi jóhír is készülődik: haladnak a Bad Santa folytatásával, konkrétan már a szerződésen tárgyalnak Billy Bob Thorntonnal.

Joe Wright (Atonement, Pride & Prejudice) rendezi az Anna Karenina legfrissebb filmes feldolgozását. Keira Knightley a főszereplő, ezen kívül Jude Law és Aaron Johnson (Kick-Ass) már a tárgyalás fázisában van, hogy feltűnhessen majd a vásznon mellette.

11 hozzászólás a “Shut It: Hit Somebody, Taken 2, Horns, Red Dawn, Knoked Up-Spin, Hope, Superman, Limitless, Magic Kingdom, Bad Santa, Karenina” bejegyzéshez

 1. Ez a Red Dawn elég epic fail, főként hogy a héten jelent meg 1 videójátk Homefront címmel, aminek SPOILER ALERT USA Észak-Korea általi elfoglalása az alapszituja. Ha ez kevés a játék történetét egy bizonyos John Milius írta…

 2. Kár lenne a Taken 2-ért, ha tényleg ez a Megaton rendezné. A Transporter 3 után egy életre ki kellett volna tiltani a fazont a filmgyártás világából.

 3. “Ehelyett most utólag módosítják a kész anyagot, hogy Észak-Koreát szállja majd meg Amerikát.”

  Zomg, miért pont É-Korea?!

 4. s: Hát, Japán nem lehet – ennyi szarság után még Amerika is tarolja le az országot? Elég megrázó lenne.

  Taiwan eligázása meg nem lenne akkora dicsőség. “All your Nike factories are belong to us.” Puff, The End.

 5. Venom:

  Félre érted Észak-Korea igázza le az U.S.A-t nem fordítva.

  Nem értem, hogy miért kellett így hirtelen megváltoztatni a filmet (lehet, hogy mert Kína lett amerika fő hitelezője a válságban?), de logikus, hogy É-Korea mint az utlsó hitt hű kommunista ország lesz az ellenfél (még, ha kicsit vicces is mert Kínából vagy az USSR-ből még kinézükk hogy elfoglalják Amerikát, de É-K-ból? nehezen).

 6. Ohó, utólag elnézést kérek. Sajna a “…hogy Észak-Koreát szállja majd meg Amerikát.” mondat ragozása eléggé félrevezető.

 7. Superman:
  Várható volt Costner erre a szerepre, örülök neki.
  Amúgy azt észrevettétek, hogy karakterileg mennyire hasonlít John Schneider-re? :)
  Kíváncsi vagyok milyet fog alakítani :)

  Batman3:

  Remélem, hogy mégiscsak Rébuszt fogja játszani.
  Nevessetek ki, vagy hurrogjatok le, de én még mindíg bízom abban a akarakterben :)

 8. én örülök Joseph Gordon-Lewitt-nek hogy szerepel a filmben
  biztos jelentős szerepe lesz
  és igaz,Nolan azt mondta hogy nem tervezi Joker szerepeltetését,de én azért titkon remélem hogy esetleg JGL játsza majd el,bár nem tom milyen lenne Heath Ledger után

  mind1 is :) ütős szereplőgárda,és remélem a film is ütni fog :) már várom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.