Alberto Falcone lett (frissítve)

Közben tisztázódott Joseph Gordon-Levitt szerepe a The Dark Knight Rises-ban. Immáron végleges, hogy Alberto Falconét kelti majd életre, más néven a Holiday Killert. Ő bizony a The Long Halloweenből érkezik, ami az egyik legjobb Batman anyag. A név onnan ismerős, hogy a Batman Beginsben feltűnt Carmine Falcone fia.

Maradunk a hihető ellenfeleknél.

Kiderült az is, hogy Juno Temple feltűnik egy kisebb szerepben majd.

Frissítés: az eredeti hírt a Variety hozta le, Hllywood egyik legnagyobb és pontosabb lapja, erre az EW szólt, hogy az ő forrásai szerint nem Falcone-t fogja alakítani JGL. Majd meglátjuk.

JOseph Gordon-Levitt a fejét vakarja

16 hozzászólás a “Alberto Falcone lett (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Ugyan számomra ismeretlen ez a karakter, deha tényleg úgy van, ahogy Human írja, akkor semmi bajom a dologgal.
    Amúgy, ahogy megláttam ezt a Juno Tample-t elsőre az ugrott be, hogy “Tökéletes lenne Alfred unokahúgának…” :D

  2. Érdekes. Akkor mit tudunk? Lesz egy sorozatgyilkosunk, egy kétarcúnk megint. Ennyi, vagy van még más is? Volt terv arról az izomkolosszusról is.
    Remélem batmant nem ölik meg azért. Meg azt is, hogy nem lesz semmiféle tangás szupertársa, mint robin vagy batgirl.

  3. óóó, újabb jó hír. viszont mi ez a baromság kétarcúról? eddig bane, catwoman és holiday killerről volt szó, nem?

  4. Dehát Joseph Gordon-Levitt meg Ledger annyira hasonlítanak egymásra… :) És mégis más szerepre választotta.

    Juno Temple = inkább egy fiatal, dilis Harley Quinzel.

  5. Örülök neki. Csak meglepő, mert egy Begins-karakter gyerekét behozni kicsit olyan, mintha egy lezárt film egyik szálát kipattintanánk.

  6. Értem én, hogy összehaverkodott az Inceptionös srácokkal, de azért ennyire nem onnan kellene áthozni konkrétan az egész szereplő gárdát.. Mert ez így SOK.

  7. Szerintem nem kéne erőltetni ezt a maffia gengsztervonalat, mert ezek a karakterek, a Carmine Falcone, az Alberto Falcone mind-mind a keresztapából lettek átemelve, Carmine=Vito, Alberto=Michael. Ugyan Carmine nem kapott nagy szerepet az első részben (ahogy a másodikban sem Salvatore Maroni), de mivel most Gordon-Lewittet nyerték meg a karakternek, és több szerepe lesz várhatóan, félő, hogy jobban ki fog érződni az, hogy a karakter nem teljesen eredeti. Mellékesen meg sztem hülyeség eljátszani azt, hogy most az apja miatt áll bosszút…
    Egyébként nem tudni, hogy ő fogja-e a Holiday Killert játszani, mivel a képregényben nem csak Alberto Falcone volt, szóval annyi biztos még, hogy Albertot játsza Gordon-Lewitt.
    És remélem, hogy itt is áll a bevált szokás, mely szerint 2 gonosza lesz a filmnek, nem csak egy. Én még mindig reménykedek egy Harley Quinnben, szerintem van fantázia a karakterben, főleg az Arkham elmegyógyintézet játék után ráébrednek. Pl most egy merészet mondok, de a minap láttam a Fekete hattyút, és sztem a benne szereplő Mila Kunis nagyon ütős lenne Quinnként.

  8. AndrisKorleone: de a két gonosz már megvan, hiszen a szintén első rész szereplőjének a lánya is beugrik. Ennél jobban már nem szabad túlzsúfolni, a kettő is épphogy elfér

  9. Én most olvastam el ezt a Holiday Killer dolgot, mert eddig én sem hallottam róla, pedig azt hittem, jól ismerem a Batman-sztorikat. :)
    Az eddigi infók alapján, szerintem nem 1-2 rosszfiú lesz itt, hanem több, lesz köztük olyan, aki nem egyértelmű, hogy mit akar, és lesznek csavarok szép számmal. Én bízok Nolanban. :)

    u.i.: Amúgy Calendar Manről nem volt szó eddig a film kapcsán? Keverem az Arkham City-vel mint Puzsér? :D

  10. Egy az egyben De Niro jutott nekem is eszembe. Innen már csak 1 kis lépés a Taxi Driver remake:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.