Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ismét előz(etes)

Akkor msot lássuk a Pirates negyedik felvonásánaka második trailerét. Durva, hogy már az első is egész hosszú volt, de ez most akkor valószínűleg már még spoileresebb, ha az nem lőtt volna el mindent előre.

Nem akarok negatívkodni, ez az előzetes bizony jóra sikeredett. Végre visszatér Jack Sparrow, talán nézhető filmben, hiába “csak” Rob Marshall a rendező. Vagy pont ezért?

HD a nagyoknak.

17 hozzászólás a “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ismét előz(etes)” bejegyzéshez

 1. Itt volt már az ideje egy a Karib-tenger kalózai-hoz méltó előzetesnek. Az eddigiek után azt mondtam, hogy basszus, elcseszték a folytatást, de ez a trailer megvett kilóra. :)

  Csapassad Jack Sparrow….. kapitány! :)

 2. örülök, hogy folytatták mert az előző kettő, annyira nem volt a kedvencem, de ebből simán lehetne sorozatot készíteni. Nagyon jó Jack karaktere, így pedig mint Hornblowerből lehetne egy jó kis filmsorozatot készíteni. \,,/

 3. mondjuk Tim Powers alapanyagára ennyiből egyáltalán nem lehet ráismerni, de attól még lehet jó a film :)

 4. Nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon nagy király lesz ez a film, vagy elmegy féle. És hogy vajon a végén folytatásra utalnak majd, vagy nem.

 5. Én reménykedem, a trailer király és Orlandó Bloom nélkül jó film is lehet az előzőekben engem végig csak ő idegesített főleg a 2. és 3. részben.

 6. A Pirates saga esetében a trailer mindig brutalicska volt, ahogy most ez is remek lett. :)

  Nézős moziban, bár remélem a 3D az nem ilyen 2-3 jelenetes lesz csak :(.

 7. Az előző trailer elég lagymatag volt, ezért gondoltam ezt is megnézem, spoilerek ide vagy oda. Azt kell mondanom, ez a 2. trailer nagyon a helyén van, újra felkeltette az érdeklőésemet:).

 8. Az első rész szép felütés volt, a folytatások siralmas zagyvaság szintjét ütötték meg, így biztató, hogy ez rendesebb filmnek tűnik a két megelőzőnél az előzetes alapján.

  McShane-t kalózszerepben látni nagyszerű dolog, végre egy olyan moziszerep, ami az elevenébe talál, bár aligha ereszt el egy fa**zopót, úgy istenesen, de legalább élvezettel gonoszkodja végig a filmet.

 9. Jól láttam, hallottam, Feketeszakállt? “I’m the Batman!” ??????
  Óóóóóriási!!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.