8 hozzászólás a “Még egy fotó a trailer előtt” bejegyzéshez

 1. Ezek az úgynevezett klasszikus szuperhősök – 30-40-50-es évek hősei – szerintem már csak az amerikaiakat fogja érdekelni. No nem mintha nem lenne elég a stúdióknak,hisz a film kiadásait az már visszahozza, de a hosszútávú merchandising valószínűleg bukta. Pl. hogy lehetne ez népszerű Németországban?

 2. Németországban? Majd kiderül, lehet annyira nem is mennek rá a náci vonalra a filmben, mert az egyik Vörös koponyás képen, a ruha övén lehetett látni a Hydra szimbólumát. Így valószínűleg azt a szálat kombinálták össze a Koponyával. Szerintem meg nem csak az amcsikat fogja érdekelni, hanem óriási kasszasiker lesz ez is emg a Thor is. Annyit mint az Iron Man, annyit biztos fognak hozni.

 3. mondassz vmit, szerintem sokan unják már a fellobogó amerika zászlókat, itt pedig két órán keresztül egy amcsi zászlóval kell majd szembenézni :)

 4. Én nem tudom, mi van velem, lehet a tavasz teszi, de ez a kép megmosolyogtatott. Szeretem a képregényfilmeket, kamaszként a füzeteket (Spiderman, X-men, Batman, Superman, Transformers, Tini nindzsák :-) stb) is faltam, de attől a képtől egyszerűen nevethetnékem támadt.
  Minden rajongótol BOCSI, de ez egy ratyirambó. :-)))

 5. Engem is megmosolyogtatott:)
  Na, meg az jutott eszembe, hogy ha valaki egy ilyen maskarában szaladgálna egy háborúban, ő lenne az első akit kilőnének. “Nédd má ott szalad egy bohóc lőjjük ki”

 6. Szerintem egyáltalán nem rossz ez a jelmez. A “maskara” meg kétélű dolog, ellenség azt mondja lődd, a szövetségesek meg azt, hogy kövessük. Mint egy élő zászló. :)

 7. Szekrénytáras Thompson *-*. Nekem egyébként ez a “világi” jelmez sokkal jobban tetszik mint a latex-műanyag Thor, vagy a feszülős bőr x-men, de majd meglátjuk vásznon hogy mutat :)

 8. az a bili a fején sisak helyet, szerintem félresikerült.
  véleményem szerint jót tett volna ha egy picit eltérnek az eredeti koncepciótól. pl. rozsomák is röhejes lett volna a sárga fekete pizsamájában a hatalmas pápaszemeivel a film(ek)ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.