9 hozzászólás a “Rendes előzetest kapott a The Bang Bang Club” bejegyzéshez

  1. Érdekesnek ígérkezik. Elve az ilyentől hányingert kapok, mármint mikor mások haláltusájára kattogtatják a képeiket ezek a “paparazzik”. Tehát nagyon kíváncsian várom mit hoznak ki belőle. Ígéretes.

  2. Dr.Ungrammar Ezt gondold át még egyszer. Ez nem a paparazzi fotózás hanem a vérrel irt történelem fotóarchiválása. Néhány fotó vagy épp egy kép “elég híres a trailerben is ellőtték” megindít egy folyamatot ami kihatással lehet akár az egész világra.
    Ahogy Egyiptomban is a lappangó folyamatot egy öngyilkos önmagát felgyújtófiatalember indította el. A híre, képe történet bejárta az összes kapcsolati portált.. és mi is lett a dolog vége.. Jobb rosszabb majd kiderül.

  3. BAZI SPOILER

    Hmm, Taylor Kitsch alakítja Kevin Carter-t? Ő az a fotós aki egy haldokló gyermeket fotózott le, háttérben egy keselyűvel. Ha jól tudom, Carter emiatt lett öngyilkos. Gyötörte a lelkiismeret, mert nem segített a kislánynak, hagyta meghalni. Viszont a róla készült kép az afrikai éhezők szimbólumává vált.
    Szerintem nem érte meg…

  4. blade78: Azt hiszem az előttem szóló kommentár mindent elmond. A többibe pedig nem mennék bele. Röviden nekem a hivatásom nem engedi, hogy ilyet bevegyen a gyomrom. Egy kép pedig SOHA nem fog annyit érni, mint egy ember élete még ha történelmi is.
    De legyen ennyi elég, nem kell a felesleges vita, mert a film még így is nagyon érdekes számomra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.