The Big Bang: előzetes és poszter

A filmről azt kell tudni, hogy Guy Ritchiet próbálták másolni, kicsi Coen beütéssel. Banderas nyomoz egy eltűnt nő és 30 milliót érő gyémánt után, csak arra nem számít, hogy mit talál majd a sivatag mélyén. Miközben Autumn Reeser is levetkőzik.

A poszter még hátravan.

The Big Bang poszteren is

human
írta
2011. 03. 25. 05:12
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “The Big Bang: előzetes és poszter” bejegyzéshez

 1. hmm érdekes hogy most épp ilyen Guy Ritchie – igen asszem mondhatjuk hogy a stílus összefonódott a nevével – filmmel állnak elő.
  de végül is Árpa Attila is nyúlt már eme “klasszikus”-hoz….
  amikor a trailert néztem, nekem Cohen mellé egy nagy adag Lynch érzet is beficcan és nem is tévedtem: a rendező (a.k.a. Tony Krantz) progyúszörködött Lynch Mulholland Drivejánál.
  háát egyszer biztos megnézem de jelenleg szvsz a stílus kicsit elhasalt, majd pár év(tized) múlva, biztos jobban motivált leszek.

 2. Ez érdekes. Mármint a májusi bemutató.

  Banderas is azt nyilatkozta, hogy majd valahol valami európai filmfesztiválon próbálkoznak vele. Ehhez képest örülök, hogy mégiscsak megtetszett valami forgalmazónak és fél év késéssel ugyan, de mégiscsak moziba kerül. :D
  Az mennyire valószínű, hogy MO-n is bemutatják?

  Amúgy egy nagyon furcsa, különös film. Nekem tetszett, de biztos lesznek jópáran, akik utálni fogják. Ez egy ilyen film. :D:D:D

 3. gagyi
  túl sok karakterel akarták kompenzálni a sztori hiányát
  még a rockenrolla nyomába sem ér, pedig az is gyenge volt

 4. Nekem még egy kicsi Frank Miller-es is , az az érzésem volt miközbe néztem az előzetest mintha a Sin city színes változata menne a Blöff-el egyszerre és mikor valami egyedit kerestem benne akkor meg Twin Peaks:D De ez nagyon is jó filmnek igérkezik

 5. Ez nagyon gagyinak néz ki a trailer alapján, de lepjenek meg. A színészek miatt megnézem majd, mindenféle elvárás nélkül!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.