Kemény csajok

Mivel a Sucker Punch most kicsit előtérbe tolta azokat a nőket, akik komolyan kickelik a buttokat, így álljon itt az MSN összeállítása a legismertebbekről:

 1. Ripley
 2. Princess Leia
 3. Sarah Connor
 4. Leeloo
 5. Eowyn
 6. Neytiri
 7. Trinity
 8. Jean Grey és Storm
 9. Selene
 10. Elastigirl

Indoklások.

human
írta
2011. 03. 26. 16:28
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Kemény csajok” bejegyzéshez

 1. Leia nem tudom mit keres a listában. Elolvastam az indoklást de így sem. Nem nagyon vert le senki, max másokat buzdított erre.

  És hol van Hit-Girl?

 2. Ha lehetne változtatni rajta, akkor én inkább Sarah Connor-t vagy Leia-t raktam volna Ripley helyére. De még Leeloo is előrébb lenne. Ripley valahogy sosem volt nekem szimpatikus karakter.

 3. igen,leia helyére inkább hit girlt,meg sztem annyira neytiri se illik ide,ő alapból vadabb környezetben él,és nem is rémlik túl sok különlegesség tőle,hamár a többihez hasonlítom

 4. Leia azért nagyon nagy dzsedáj a Dark Empire trilógiában, kár hogy az nem fog elkészülni.

 5. “Leia nem tudom mit keres a listában. Elolvastam az indoklást de így sem. Nem nagyon vert le senki, max másokat buzdított erre.”

  alig egy vagonnyi rohamosztagost, valamint jabba az smafu? :D

 6. Llew: pont ezt akartam mondani én is :D meg azért azt se felejtsük el, hogy az új reményben hogy beszól Luke-nak mikor azt hiszi, hogy rohamosztagos, szóval töke is van a menyasszonynak. :D Max nem a második hely

 7. “szőröstalpú földkóros” előbb csókolnék meg egy vukit” “törpéket is felvesznek rohamosztagosnak?” “megcsapta az orromat a bűze, amikor a fedélzetre hoztak.”

  a leggecibb beszólásai a hercegnőnek voltak, ez a csaj nem tökös???

 8. Hitgirl nagyon hiányzik. A dobogó az viszont jól el lett találva. :)
  James Cameron 3-ból kettőt hozott… Ez azért nem semmi. :)

 9. Abszolút nem vagyok oda a Tomb Raider-ért, sőt… de Lara Croft hiányában azért elég karcsú a lista, és nyilván még sok ilyen fel lehetne hozni, mert pl a Kill Bill-ben is volt osztás bőven Beatrix részéről, stb, stb, stb… de Lara Croft az pont ennek a kategóriának a nagykövete, sőt az egész brand erre épül :P

 10. De Lara Croft pont a filmekben nem sokat mutatott. Teljesen átlagos akcióhősnő volt, semmi kiemelkedő.

 11. Azért a Kill Bill hősnője az első 5-be kéne, nemhogy kimaradjon a top 10-ből…. És ne feledkezzünk meg Clarice Starling-ról sem, aki azért nem akárkivel szállt szembe. Ebből a 10-es listából jópár hölgy nem lenne neki ellenfél

 12. Úgy látom ,csak a scifi-fantasy hősnőket szedték össze. Krimi-akciófilm szereplők közül beleférhetne a Menyasszony a Kill Bill-ből,A tetovált lány,esetleg Nikita,Az utánunk a tűzözön hősnője

 13. Vacak egy lista, ha azt nézzük, hogy a japán kislánykák mit le tudnak művelni némelyik filmben… Machine Girl, Tokyo Gore Police, stb. Vagy Jeeja Yanin a Raging Phoenix-ben és a Cocolate-ban :))

 14. Nekem Selena hiányzik nagyon, a 28 days later túlélőbajnoka erről a listáról. Bézbólütő, machete, “in a heartbeat”, etc.

 15. jól van, látom nem csak én pótolnám/ változtatnám a listát :D
  Nadia a pandorumból? :P

 16. Lehetett volna még csiszolgatni ezen a listán, egy valami azonban a helyén van: Ripley első helye megkérdőjelezhetetlen!!!!

 17. Számomra egyértelműen a “Menyasszony” volt a Kill Bill-ből a legkeményebb nő. No meg persze Ripley.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.