11 hozzászólás a “A Deathly Hallows part 1-ból törölt jelenet” bejegyzéshez

 1. Úgy várom már hogy meglegyen az egész dvd-n és Star Wars és Gyűrűk Úra nap után egy teljes Harry Potter napot is tarthassak :D

 2. Valami nekem azt súgja, hogy ez nem feltétlen lesz az utolsó rész. ;)

  Mintha Rowling már pedzegette volna, hogy talán majd ír még egy könyvet, ha lesz kedve, és elég pénzt ígérnek neki xD

 3. Rowling nem fog több könyvet írni. Sőt azt hiszem perelt is, mert a kiadója felkért valakit, hogy folytassák a sorozatot… Azt hiszem most valami nyusziról akar gyerekmesét írni!
  Pedig jó lenne a folytatás. Mondjuk Harryék felnőtt koráról, ahogy aurorként körözik a szökött varázslókat!^^

 4. mukibaby
  Varázspálcás akciófilm? :D Breach and clear capitulatus-szal meg stuporral :D

 5. Nyusziról hatéves korában írt :D Állítólag egy Nyúl nevű nyúlról írta az első történetét.

  A folytatás 100% nem lesz, mert 1) Rowling ezerszer mondta, hogy Harry története véget ért 2) ha valaki mégis megpróbálná, Rowling néninek annyi pénze van, hogy a sz-rt is kiperelhetné a próbálkozóból.

  Viszont a HP7 DVD (vagy Bluray) erősen vevős.

 6. Nem kell ide több folytatás, én azt mondom legyen végre vége. A 4dik rész óta zuhan az izgalomszint a filmekben. Ez a part 1 nem volt olyan rossz, de volt mikor már vártam a végét.

 7. Lehetne még 10 könyvet írni, de azok egy idő után nem ütnék meg a kellő szintet és az csak rombolná az egész brandet. Tudni kell a csúcson abbahagyni (vagy max. 3 résszel utána).

 8. mukibaby: Erre vannak a fanficek. Az egyik legjobb a témában Parselmouth Lion Nurmengard trilógiája, ami Harryék kezdő aurori éveit mutatja be, és ami azon felül, hogy nagyon hasonló stílusú, mint az eredeti regények, a sztori sokkal darkosabb, tele véres, már-már émelyítő jelenetekkel (pl a kedvencem: egy fickó szó szerinti kettétépése), és néha bőven 18+ légkörrel.
  Mellesleg Rowling egyáltalán nem zárkózott el a folytatástól, sőt a legutóbb azt mondta, ha kedve lesz és úgy alakul, talán megírja a 8. részt, de az nem egyhamar lesz.

  Bástya: Pont a 4. rész óta mondod? Az volt a legjellegtelenebb, legunalmasabb, legsemmilyenebb epizód a filmek közül. Bár tudom, hogy szinte egyedül vagyok, szerintem az 5. rész nagyon jó lett, csak a 3. jobb nála, a 6. elment, jókat röhögtem rajta, a 7. meg még nem teljes élmény, meg egyébként is újranézésre vár, mikor megjelenik a DVD. :)

 9. Folytatódhatna a gyerekeik történetével vagy a HP világban játszódó teljesen új főszereplőkkel. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.