9 hozzászólás a “The Tree of Life most poszteren is” bejegyzéshez

  1. hahaha, ja mer k**** sok ilyet láttunk már
    engem még mindig az az első kocka érdekel nagyon, hogy az vajon mi lesz benne. csak jöjjön már

  2. sugabubus: ööööö az az aszteroida, amelyik kibillentette a Földet a tengelyéből ill. a tengelyferdeségét okozta és ennek okán rendkívül fontos szerepet játszott a földi élet rendkívüli változatosságának kialakulásában?

  3. A trailer után ez nekem kicsit se szegényes. Ha semmiről sem szólna a film, már akkor is megnézném, olyan baromi szép beállítások voltak benne, amiknek a nagy része itt is visszaköszön. Persze azért egy életképes sztorinak is marhára tudnék örülni, mert a zseniális ‘Az Őrület Határán’ óta csinált egy felemás huszadik-bőr filmet 13 év alatt. Itt az ideje valami nagyot villantani.

    No meg az operatőrről se feledkezzünk meg, mert Emmanuel Lubezki kiemelkedően jó, elég ha csak az eddigi Oscar-jelöléseire gondolunk, vagy akár a trailerre :)

  4. A zseniális ‘Az Őrület Határán’, CyClotroniC, 1-0 oda :). One of the greatest masterpieces of modern cinema.

  5. A történet alapján vagy nagyon zseniális lesz vagy nagyon szörnyű. Szóval én inkább majd megvárom az első kritikákat.

  6. A trailerben ami igazán megragadja az embert az a képvilág,sokan már ezért is meg fogják nézni,emellett egy olyan elgondolkodtató történetre számítok néhol üres járatokkal,de kit érdekel ez ha ilyen a szereplőgárda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.