Heti mozibemutatók: március 31.

A héten ezek jönnek hozzánk. Kinn a Source Code,
Insidious és a Super indít. Yeah… no.

 • Sorsügynökség (The Adjustment Bureau) – ez még ma mozi, ha minden jól megy. Csak az Arénában eredeti hang, hát b—-ák meg, de komolyan. Mi van veled MOM park? Ne szúrjatok már ki Budával. Bocs vidékiek, mindenkit a közelében levő helyzet zaklat fel jobban.
 • A torinói ló – Tarr Béla utolsó filmje.

Ezen kívül lesz Maci-laci is hétvégén, ha valaki kínozni akarja magát a gyerekeivel.

human
írta
2011. 03. 31. 14:43
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: március 31.” bejegyzéshez

 1. haha már azt hittem hogy a super 8 és elkezdtem irigykedni :D aztán megláttam hogy van sima super is :)

 2. Akkor nem csak nekem tunt fel a Mom eredeti hangsavos filmjeinek ritkulasa. Lehet ennek barmi koze ahhoz, hogy a Cinema City felvasarolta a Palace-t itthon, a cseheknel es a szlovakoknal?

 3. MOMban eredetiben megy még azért a filmek többsége (most is pl csak a Morning Glory volt magyarul, de ettől a héttől abból is van angol kópia), néha van ilyen hogy csak magyarul megy, lásd Tron2, de ez a forgalmazók sara nem a mozié :) És nem nincs köze a CC-hez… valamint azt is számításba kell venni, hogy a mozi már csak 6 termes a 9 helyett… :)

 4. Re.: denzy
  Én is félek, hogy a Cinema City beszünteti a MOM Parkban az eredeti nyelvű blokkot, vagy olyat játszik meg, hogy az adott filmet napi egy alkalommal, valami eszement kora délutáni időpontban adja le (volt már rá példa, speciel most is a Morning Glory-val). Az Arénát valamiért nem szeretem.
  Remélem, nem igazolódik be a félelmünk.

 5. MOMban eredetiben megy még azért a filmek többsége (most is pl csak a Morning Glory volt magyarul, de ettől a héttől abból is van angol kópia), néha van ilyen hogy csak magyarul megy, lásd Tron2, de ez a forgalmazók sara nem a mozié :) És nem nincs köze a CC-hez… valamint azt is számításba kell venni, hogy a mozi már csak 6 termes a 9 helyett… :)

 6. thingol

  én hétfőn nézem meg Tarr Béla filmjét

  csak hogy filmről is szó essen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.