16 hozzászólás a “Hivatalos képek a Transformers 3-ból” bejegyzéshez

 1. 1.túl művi (és ezer hasonlót láttunk már)
  2.gagyi (film+ feeling)
  3.érdektelen

  Egy Bay-filmből jobb képeket vártam volna:(

 2. Első kép: Éppen kemény hasmenése van szalad a Wc re, de már húzza a csíkot.
  Második kép: Középső úriember feje felrobban az idegtől
  Harmadik kép: Fú mi van ott? Remélem egy kondom automata

 3. és biztos az első közben mondja, hogy… Nononononono:)

  remélem összeszedték magukat. én nagyon szeretném, hogy jó legyen!!

  jaja Bay city..

 4. Első kép: A főnök hívatta ezért szalad, de olyan gyorsan, hogy átlépte a hangsebességet. A háttérben hangrobbanás látható ezért fogja mindenki a fejét.

  Második kép: A katona bácsi chilis babot evett tegnap este és most eregeti a galambokat. (úgy látszik, hogy túl sok volt benne a chili)

  Harmadik kép: Francba ott egy ellenőr! Így nem tudunk bliccelni.

 5. A leányzó elég hmmmmmm egyszerűnek tűnik. Akkor már inkább a Megan Fox, pedig ő igencsak ellenszenvesnek és tehetségtelennek bizonyult a szememben.

 6. Az a baj, hogy ezek a képek (csajt persze kivéve) ugyanúgy lehetne a 1, 2. részből is. Shia fut, mindenki fut és robbanások, robbanások. Bay eladja teljesen ugyanazt harmadszor is. Megnézem, de ez már nevetséges. Ha nem csinálnak egy minimális koherens sztorit soha többet nem nézek Bay filmet moziban:-)

 7. Hiába érdektelen az arca a leányzónak, és oltogatjuk össze vissza, úgy se lesz ilyen csajunk. :D
  Amúgy meg rühellem a katonákat, főleg ebben a filmben. Itt minden katona sármos macsó, akik csak a jó ügyet nézik, és harcolnak a tetves amcsi zászlóért. Ha bárki utána olvas egy keveset az iraki helyzetnek, kiderül, a katonaság lelketlen gyilkológép, akik szórakozásból is szitává lőnek egy civilt.
  Nagy divatfilm lett ez a transzformers, remélem most már leállnak vele.

 8. És Shia LaBeouf újra megmenti a földet…Sanszos, hogy ez a meglepő csattanó lesz a vége. Ha már trilógia, jó lett volna ha a 2. részben a gonosz győzedelmeskedik. Lett volna valami íze-bűze. Én bírom Michael Bay filmjeit, de ezeknek a történetét elszarta.
  Remélem ebben már megjelenik Unikron. Remélem Megatron átalakul Galvatronná. Remélem Optimus meghal végleg és helyette Hot Rod lesz Rodimus fővezér. Jöhetnének már a Dinobotok is. Ezekből szerintem egyik sem fog megvalósulni, de jó lenne.

 9. Alien Bull: én is örülnék ezeknek, de sajna majd mindegyik a G1-ből való és amint eddig kiderült, hogy 1-2 kitekintéstől eltekintve lesz@rták a G1-es eseményeket!:(

 10. sandor8206: “Shia fut, mindenki fut és robbanások, robbanások. Bay eladja teljesen ugyanazt harmadszor is.”

  Amúgy mire számítottál (tényleg nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok), mi lesz benne? Ugyanazt adja el harmadszor, mert vannak benne robbanások (egy akciófilmben!)? Vagy az úgy jobb lenne ha Optimus és Megatron egy mindent eldöntő kő-papír-olló játékot nyomnának, se robbanás, se menekülés…. :)

 11. BiluBil, mondjuk játszódott volna az űrben Unicronnal, vagy lenne valami vízalatti csata, vagy a sarkvidéken, mittudomén stb. de a képi anyagok láttán ugyanaz lesz mint az első rész végi csata, csak más és több robotokkal, meg más lesz a “koreográfia”, ennyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.