The Hangover Part II-előzetes

Emberek, akkor itt a teljes trailer. Most minden kiderül. stu új feleségének a testvérét vesztik el, Doug pedig lazsál valami jó helyen, míg a srácok izzadnak és követik a nyomokat. Eléggé tipikus folytatás hangulatú, de mégis kell.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 04. 01. 05:14
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “The Hangover Part II-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jó lesz! Ahogy elnézem, elég nagy lapáttal raktak a storyra ahhoz, hogy elkerüljék a folytatások szokásos betegségeit. Senor Chang még mindig állat!

  2. Azért komoly lesz ez :D
    csak az affektálós kínai nem kellett volna vissza -már ha ő az-

  3. Marha jó lesz, borultam. :))))))
    uevcs, a kínai u.a. de ebbe még ő is belefér.

  4. Kár, hogy nem hozták vissza Heather Grahamot..

    Viszont itt van megint senor Chang!:D

  5. Jó lesz nagyon. :) Heather Grahamot én is bánom, de hát ez legyen a legnagyobb gond. Várós!

  6. Hát nem tudom, a trailer alapján csupa önismétlés lesz… Kihúzott fog helyett tetkó, gyerek helyett majom, eltűnt barát helyett ismeretlen város, megint autós baromkodás, megint a kis kínai, megint duma a falkáról… Én nagyon szerettem az előző részt, de úgy érzem, hogy a készítők nagyon kevés új dolgot tudnak majd felmutatni, és a közönség egy része baromi csalódott lesz.
    De azért remélek, az egzotikus helyszín talán megmenti! :)

  7. Muse, ha a történet csupa ismétlés lenne, csak a helyszín más, én akkor sem csalódnék. Nálam ebben a vígjátékban a karakterek viszik a prímet, a párbeszédek, gesztusok. Egyszerűen visszaköszön néhány családtag, ismerős, barát a színészek játékában. Az elsőt is jó párszor láttam, és még most is jót derülök rajta. Az karakterek szuperek, még a kis kínai is. Bár kedvencem a fogdoki.
    Szóval én tuti nem fogok csalódni. :)

  8. Mi a baj azzal, hogy hasonló? Hisz mégis csak egy folytatás. Nem várhatjuk, hogy a karakterek mások legyenek. Az nem folytatás, hanem reboot. Vagy, hogy mások legyenek a poénok? Az nem folytatás, hanem egy másik film. Ha folytatás igenis lesznek hasonlóságok, ugyanazok a poénok elsütve többször. A Halálos Fegyverben is ugyanazokat a poénokat sütötték el 4x mégis jól szórakoztam mindegyik filmen. Szerintem ez is jó lesz.

  9. Nagyon nagy. De most már minek nézzük meg a másfél órás filmet, mikor itt 2percbe összevágták nekünk az összes poént. A töltelékre meg ki kíváncsi :D

  10. Ez annyira jó story, hogy még ha csak megismétlik az első részt más helyszínen, az is jó :D PIIIIIG!
    UI: mi ez a zene?

  11. Zene( zenék? ) engem is érdekelnének. Másrészt valóban nagyon hajaz az első részre, de valahogy így van meg pont a bája… nálam ütött. Visítottam. :’D

  12. 1:41-től
    Wolmother – Woman

    Amugy a rendező nagyon birhatja ezt a bandát, mert az első részben is és a Terhes Társaságban is volt egy-egy szám tőlük.:D

  13. amúgymeg, szerintem a kisgyerek kavarja meg a bólét, vagy zack sem kizárt amilyen az elme állapota :D

  14. Ez gyenge de nagyon ! :(
    Stu nem Heather Grahamet veszi el? Túró az egész !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.