Crushin’: Iron Man 3, Maggie, Hófehér, Governator, Hunger Games és 1000 A.E.

A csapás: Drew Pearce (No Heroics, Runaways) fogja írni az Iron Man 3 forgatókönyvét, Shane Black csak rendezi, meg azért beleszól a munkájába.

Maggie címel készít filmet Timur Bekmambetov. A történet egy zombi lányról szól, az érdekesség pedig, hogy fél éven át tart az átváltozása, nem pedig 2-3 óráig. Igen, kőkemény dráma. Érdekes zombifilm?

Lily Collins lesz a Tarsem Singh-féle Hófehérke filmben a címszereplő.

The Governator címmel nem csak tévésorozat készül Arnold Schwarzeneggerrel, hanem egy 3D animációs film is, a mozikba bele. Stan Lee a szuperhős megalkotója persze.

Josh Hutcherson és Liam Hemsworth is csatlakozik a Hunger Games-hez. Ez a Battle Royal szerű cucc.

M. Night Shyamalan új sci-fijében, a One Thousand A.E.-ben (a név még változhat) nem csak Jaden Smith, hanem a faterja, a jó öreg Will is fel fog tűnni. Gondolom nem sok időre, hiszen a történet szerint a fiú egy elhagyatott bolygón keresi majd az űrhajót, amiben apja van.

10 hozzászólás a “Crushin’: Iron Man 3, Maggie, Hófehér, Governator, Hunger Games és 1000 A.E.” bejegyzéshez

  1. Iron Man 3: ejj, pedig szivesen neztem volna mr. black altal megirt starkot, de azert ne temessuk meg a filmet.

  2. Én már akkor temetni kezdtem,mikor megtudtam hogy nem Favreau rendezi…Bár még bízom benne,hogy legalább magán a karakteren nem változtatnak.Ez a Maggie meg elég érdekesnek tünik elsöre.Shyamalan-nak meg remélem sikerül visszaállítania a renoméját,mert sztem igen jó rendezö…

  3. Ez a Maggie olyan Cronenbergesen hangzik…ott voltak jó lassú átvoltozások.(pl Légy vagy Videodrom).

  4. E miatt a Governator miatt sírni kell, röhej a köbön, nem értem miért csinálják ezt, nem vicces.

  5. Shyamalan jövőbeli filmjeinek tempóján csak néhány részéről bedobott eki segítene. Köszönjük M, a nevedhez fűződik a világ két legborzalmasabb sci-fi-je, a nevetségesen sz”+r Happening és a rémálmaimba nem óhajtott Signs. Sorry, hogy a megjegyzés nem kapcsolódik szorosan a topikhoz, de képtelen voltam megállni.

  6. Lily Collins szemöldöke mellett kiszel tündénk elbújhat. A casting-os embereknek amcsiba izlés ficama van XD Nemtom mi van ott nincsenek normális színésznők ? :D

  7. musicgirl: pedig a szemöldöke miatt kapta meg a szerepet XD

    Commenting on Collins’s recruitment to the project, Singh recalled: “I saw her eyebrows, and I said, ‘You’re it’. When I first saw her, I think she was trying for the part, but when I saw her I just said, ‘She doesn’t even have to try at all’.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.