Rövidfilm: Priest előzmény

Genndy Tartakovsky (Samurai Jack) animálta a filmet felvezető kisfilmet. Ezzel alapozzák meg a történetet, de basszus, coolabb, mint az eddigi összes előzetes.

human
írta
2011. 04. 07. 05:24
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Rövidfilm: Priest előzmény” bejegyzéshez

  1. Aztaaa… ez odaba**tt! :)
    Főleg amikor a csávó lehajtja a fejét és amikor felemeli, már a filmet látjuk. Persze gondolom mindenkinek ez a rész jön be. :)
    Egyre jobban várom ezt is.

  2. Nagyon acat lesz a film, az màr tuti, de nekem valahogy nem tetszik, hogy a vàmpìrok inkàbb valami nomàd, agyatlan, kìgyòember mutànsokként vannak feltüntetve… Na de attòl még vàrjuk! ;)

  3. miért érzem úgy, hogy a van helsinghez hasonló középszer lesz? pedig akarom, hogy jó legyen :(

  4. ááááááááááá… Tartakovsky egy isten! Anno már a Clone Wars-al is bizonyított, de ebből is simán elférne egy cool rajzfilmsorozat.

  5. Valóban badass, masszív cucc, főleg a végén a felpörgés… ezután inkább az előzményekre volnék kíváncsi meg a Priest-ek kialakulására, mint magára a tényleges filmre.

  6. Azt hittem már 1000 éve megjelent a film, most meg látom, hogy májusban jön… Azért még bizakodok, hogy jó lesz, bár nem hiszem, hogy megérné a mozijegy árát.

  7. Tartakovsky már a Dexterrel bizonyított, aztán a Samurai JAck-kel megerősítette, végül a Star wars-sal fel tette a pontot az i-re.

    A film az eléggé bűzlik szerintem, de az még a jobbik esett, amikor egy faszentos, kreatív megoldással megvalósítják azt a részt, amire nem volt már pénz, hogy filmre vegyék. Jobb, mintha minimál költségvetésből próbálnák megvalósítani ezeket a képsorokat a filmen.

    Azt is eltudtam volna képzelni, ha ez egy jobb film lenne, hogy az elejére befűzik Gendy Tartakovsky animációját, mint például a Hell Boy 2-ben, vagy a legutóbbi Potter filmnél.

  8. Az volt az első gondolatom, hogy rajzolt-e állat a karaktereknek? LOL

    Kár, hogy ez az egy név maradt, amire még felkapja az ember a fejét. Az utóbbi 10 évben az amerikai rajzfilmipar kritikán aluli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.