Anonymous-előzetes

Roland Emmerich (igen, ő) ezúttal a középkori Angliába ugrott el, hogy bemutassa nekünk, ki is írta ténylegesen a William Shakespeare név alatt megjelent műveket. Mivel Emmerich, így természetesen lesz itt csata is bőven, miközben a trailerben szól a Readiohead.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 04. 08. 04:08
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Anonymous-előzetes” bejegyzéshez

  1. Még a végén Emmerich megmutatja, hogy egy picit komolyabb filmeket is képes rendezni…

  2. Kicsit OFF

    Őszintén szólva kezd csömöröm lenni a -“felülről mutatjuk a tömeget a CGI arénába áramolva, majd alulról a hősök bemennek az arénába és ámulva körbeforognak miközben….”- jelenetekből! Még a Colosseumban elmegy, de azért a Globe kicsit más tészta szvsz.

    ON

    Érdekes is lehet, egyelőre egy BBC sorozatnak tűnik sokszoros pénzből egy filmben (ez nem feltétlenül rossz).

  3. Nem pusztul el a világ?!
    Se egy kontinens?!
    Se egy város?!

    Akkor bizony ez nem egy Emmerich film, csak vki felhasználta galádul a nevét!:D:D:D

  4. Na várj, a végére azért biztos lesz valami idegen inváziós csavar:)

    Egyébként én többnyire szeretem Emmerich filmjeit, szerintem a szórakoztató popcorn műfajában pár felejthetetlen alkotással már letette a nevét.

  5. Istenem egy homokos, vérbajos költő történetéből mit ki nem akarnak hozni. Még a végén kiderül, hogy nem is volt Shakespeare, ugyan már! A zene azért jó volt alatta, a régi Lost-os trailer jutott az eszembe, a sakktáblával.:)

  6. Ez a dal nekem a Vanilla Sky, ahogy a film kezdődik és ez szól alatta, az elég pöpec:-)

  7. Wow! A szereposztás nem semmi, a látvány is adja magát, nagyon jó filmnek tűnik és amúgyis odavagyok a Elizabeth-kori Angliától. Joely Richardson játsza a fiatal Elizabeth-et, anyja, Vanessa Redgrave pedig az időset. De aki különösen megfogott az előzetesben: Derek Jacobi. Nagyszerű Shakespeare színész, ő volt a narrátor pl. a Kenneth Branagh-féle V. Henrikben is. És nem mellesleg talán a legnevesebb ember, aki támogatja az ún. oxfordi elméletet, miszerint nem Shakespeare írta a neve alatt kiadott műveket. Nagyon kiváncsi leszek erre a filmre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.