Daydream Nation-előzetes

Kat Dennings a nagyvárosból egy kisvárosba költözik, ahol meghúz minden srácok a középiskolában. Vagy nem. A legdurvább az előzeteshez összeszedett idézet: “Juno as reimagined by David Lynch, or a funnier, sunnier Donnie Darko.” LOL. Ha megnézed az előzetest akkor meglátod miért.

5 hozzászólás a “Daydream Nation-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ez vagy nagyon jó, vagy nagyon lapos film lesz, egyenlőre nem tudom eldönteni. De a slut karakter miatt lehet megnézem. ;)

  2. Ez így igen ígéretes elsőre, bár ebben a trailerben valóban semmi sem hasonlított még távolról sem Lynch filmjeihez vagy a Donnie Darkohoz.

  3. Tényleg “LOL” az idézet. Lehet, hogy nem merték belerakni az előzetesbe azt a jelenetet, amikor Twin Peaks-ben pótszülőket keres a pólyába bugyolált, bőr nélküli birkafejű alien babának, meg azt sem, amikor a nyúllal beszélget… nappal… egy virágos réten.
    Ez a Kat Dennings amúgy mindig ilyen nyegle/flegma goth chick karaktereket játszik?
    Kíváncsi vagyok, a címen kívül lesz-e köze a Sonic Youth-hoz.

  4. na.. megjegyzem a címet, fel is írom valahova, hogy majd jó sok hónap múlva MÉG VÉLETLENÜL SE töltse…. nézzem meg.

  5. Ez Lynch-es vagy Donnie Darko-s? EZ EGY SEMMILYEN AMERIKAI WANNABE TRASH. A producerek legalább egy vámpírt vagy egy transformers karaktert beleerőltethettek volna a combosabb bevételért… 2/10 (in advance)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.